Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ren said: izlemeyen ölsün hacım şunu deme hiç izleyesim yok yaw sıktı don'un depresyonu fln. dön dolaş aynı muhabbete bağlamışlardı var mı bu sezon bir gelişme spo pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Benim de yarım bıraktığım nadir dizilerden birisi bu, inanılmaz yavaş yahu. 2. sezondan sonra biraz hızlanıyorsa ses edin devam ederim bu yaz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 şimdi şöyle birşey var ki size dramlar abartı gelmiş olabilir. lel adam 3 senedir hep aynı dram diyenler olabilir. ancak metin textleri hiç öyle değil. şirketler daldan dala uçuyor olaylarolaylar oluyor. donun dramı bile farklılaşıyor. iyileşeyim derken bdsm'e kayıyor. tek sevmediğim donun sevgilileri fazla pasif. megan mesela dominant bir karaktere benziyordu ama don yine öyle bir ezdi ki kızı. megan yine yataklardan yataklara atlıyor. gerçi peggynin ilişkilerinin içeriği de fazla yüzeysel. ehehehe genç aşık çekişmesi var diye izliyoruz. beni işe alsalar duvardan duvaraya çevirim diziyi. kaos olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 reklam olayları süper gidiyor da.Don menapozdan hiç cıkamıycak sanırım :( Belki dizi biterken görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 dizide 4 sezondur bi bok olmuyor abi çok silik ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Günde 4-5 bölüm izlediğimi biliyorum. O kadar güzel bir dizi.. Eskiden reklamlarına, bölümlerine falan arada denk geliyordum kanalda bu ne hiçbir bok yok diyordum dizide ancak öyle değilmiş. Dizi olayları gerçekten çok iyi anlatıyor. Zenci, çevre kirliliği, seçimler, kennedy gibi olayları çok iyi ele almış mesela.. Aynı şekilde diyaloglar da ilgi çekici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 6x11 HASS...omforting mrs rosen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ya peggy bir daha nasıl işe geri geldi orayı kaçırmışım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 spoiler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Yeni başladım diziye. Bir zamanlar ilk sezon 5 bölüm falan izlemiştim. Sonra bırakmıştım. İlk dikkatimi çeken olay sigara tüketiminin çokluğu. Kimsenin eli boş durmuyor. Özellikle kadınlar. O zamanlar gerçekten felaketmiş durum. Şimdi ki zamana şükretmek lazım. Temiz hava sahası sen çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi spoilera koyun gözünüzü seviyim daha 4. bölümde miyim neyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Yeni izledim finali,bir sezon daha bitti http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/traurig/c030.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 said: Go Mad one more time. The final season of Mad Men begins Sunday. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 final sezonu iki yılda yayımlanacak ama yani ondan bu sezon sona ermiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 çok özlemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 düştü mü yani bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 pete'e kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 mascio said: final sezonu iki yılda yayımlanacak ama yani ondan bu sezon sona ermiyor dizi. Ikiye bolmezler umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 böldüler bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 oha 2017 diye dunusuyorum, lan diyorum 3 sene daha var neyin tatavasi bu sdfsdf, 7 sene gecmis ustunden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 peggy de tam malmış o cümlelerin don'dan çıktığını anlayamadıysa, yuh be ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ne zaman biticek bu adamin drami ya tayyip erdogan gibi yemin ediyorum. Hep magdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 3 BACK IN BUSINESS kasıp kavuracak. gizli gizli içecek. arsızca sevişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 4 kasıp kavuracak. gizli gizli içecek. hunharca sevişecek. peggy ile ally olun hadi centilmıns kafalar çalışsın. lou da tam bir koltuk sevdalısı çıktı gelsin bakan falan yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 5 çok iyi. iki kez izledim o kadar iyi. ginsberg ya. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar