Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 İlk bölümü bugün e2 de yayınlanda, kaçırdım ve açıkçası çok üzüldüm. Çok beğenilmiş, hatta IMDB de 8. olmuş oldukça etkileyiciye benziyordu. İzleyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konu falan verir insan . Yaptığın ayıp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 e2'yi kabloluya koymayan dangalaklara slms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konumuz anladığım kadarıyla reklam piyasası üzerine sadece reklamını seyrettim, bölüm izlemedim. Başkada pek birşey bilmiyorum ama ahanda Imdb linki: Mad Men - IMDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben izledim dün gece tekrarını. çok beğendim. trailerından güzel dizi. tam o dönem olmuş, oyunculuklar da çok iyi. ikinci bölümünü iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 cok guzeldi yahu. sneakpeak de izledim cok begendim, bu sezonun favori dizisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Muhteşem bir dönem dizisi. Karizma reklamcıların muhteşem maceraları gibi birşey bekliyorsanız izlemeyin. Ana karakter muhteşem. yazılmış. Angel'daki veletin performansı o kadar göz doldurucu ki adamdan bir daha Angel'daki velet diye bahseden kalmaz herhalde. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 İndireyim ilk bölümü, bölüm bölüm e2 den devam ederim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tanıtım videosunda çalan parça Amy Winehouse - You Know I'm No Good, Back To Black albümünde yer alıyor. Sevenler varsa diye=) İlk bölümü yarım yamalak seyrettim ben ama saracak, götürecek bir dizi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 şu anda tekrarı yayınlanıyor e2'de. başlayalı 15 dakika oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 intro müziği acayip güzel. en son 9. bölüm yayınlandı torrentciyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 reklamcı olarak ilgiyle takip edicem. torrentten çekicem. ordan bişiler kapıp türkiyede taklit edicem reklam ödüllerinden kendime oda yapıcam. evet yapıcam. neden? çünkü ben reklamcıyım ^^ valla lan. vestelin ata demirerli reklamları, alarko ve eca nın kedili reklamları... var böyle 3-5 tane daha işim. tam olarak bana ait deiller tabiki ortak çlaışma ama 2-3 kişilik grup çalışması. öptüm canıms. mcuks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Evet belliki sende reklamcısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: zydar üye § 19 Eylül 2007, Çarşamba - 12:00 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- reklamcı olarak ilgiyle takip edicem. torrentten çekicem. ordan bişiler kapıp türkiyede taklit edicem reklam ödüllerinden kendime oda yapıcam. evet yapıcam. neden? çünkü ben reklamcıyım ^^ Güzel bir düşünce tabii de, dizi '60'larda geçiyor. Mesela Volkswagen'in şu reklamı, devrimsel bir olay olarak görülüyor o dönemde; [spo] [/spo] Hani sakata gelme diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Karizma reklamcıların muhteşem maceraları gibi birşey bekliyorsanız izlemeyin. Evet işte demek istediğim şey oydu. Entourage hesabı simültane karı kaldırma veya muhteşem reklamcıların über fikir yarışı gibi şeyler yok çünkü o dönemde gecelik ilişkilerin zemini uluorta hazırlanmıyor ve reklam fikirleri de sadece o dönem için iyi, şimdi için gayet klişe kaçıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şimdi 6'yı izliyodum. sardı valla. dönem çok iyi yansıtılmış, kostümler süper müzik süper, kadın erkek ilişkileri, etnik ayrımcılık vs. dramayı da alttan alttan veriyolar sonlara doğru çok güzel şekilde bitirebilirler. yeni dizi arayanlara önerilir. intro: rjd2 - beautiful mine(instrumental) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:34 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bende ilk bölümünü an itibariyle seyrettim, herkes seyretsin çok beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 türkçe altyazı bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: intro: rjd2 - beautiful mine(instrumental) repten çelenk yollicam sana arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: e2'yi kabloluya koymayan dangalaklara slms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bu jenerikte calan sarkiyi bulabilecegim bir yer var mi? youtubeda dinlemekten helak oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Werewolf, 18 Eylül 2007, Salı - 23:17 tarihinde demis ki: e2'yi kabloluya koymayan dangalaklara slms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 http://rapidshare.com/files/61208676/02_You_Know_I_m_No_Good.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ha tabi jenerik deil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sonunda Don Draper'ın kim olduğunu öğrendik :) iyi senaryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar