Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiğbörek (Tutorial)


CapN

Öne çıkan mesajlar

Hamurumuz ıcın gerekenler;
4 bardak un
1 yemek kaşığı tuz
kulak memesı kıvamına gelene kadar hamurumuz su eklıceksınız

İçimiz için
250gr kıyma
1 buyuk sogan
4-5 diş sarımsak (tercıhe gore azaltılabılır ben bol sevıyorm)
1 çay kaşıgı tuz
2 çay kaşıgı karabıber
yarım çay bardagı su


Hamurumuzu önce yoğuruyoruz

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

Daha sonra hamurumuzu dinlendırırken içimizi hazırlıyoruz
burdakı en onemlı nokta ıcımızın sulu olması yarım cay bardagı su eklersenız makbule geçer

[spo] [/spo]
[spo] [/spo]


Daha sonra hamurumuzu cevız tanecıklerı buyuklugunde boluyoruz

[spo] [/spo]
[spo] [/spo]

Ve bol unda acmaya baslıyourz bu kısımda yardımcı gereklı bırtane sız yaparken oda kızartıcak (Burdan babama tesekkurlerımı bır borç bılırım)

[spo] [/spo]
[spo] [/spo]

Afiet şeker olsun

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]
[spo] [/spo]


Not ıcı koyarken cekmeyı unutmusum :) Kusura bakmayın
ıkıncı not bızde cıgborek cok kucuk acılır tek hamlede yutmak ııcın ozellıkle ufak actım belırtıyım

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:21 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:42 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin :yakından uzaktan tatarlık yok :)

Aykan :okadar buyutulcek bısı degıl aslında 1 2 deneme mındar olur sonra cozersınız olayı yapılamıcak bırsey degıl

Canni : Yaparım yaparım :)

çok yakında kadınbudu köfte tutosuyla aranızda olucam :o

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 03:52 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...