CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Hamurumuz ıcın gerekenler; 4 bardak un 1 yemek kaşığı tuz kulak memesı kıvamına gelene kadar hamurumuz su eklıceksınız İçimiz için 250gr kıyma 1 buyuk sogan 4-5 diş sarımsak (tercıhe gore azaltılabılır ben bol sevıyorm) 1 çay kaşıgı tuz 2 çay kaşıgı karabıber yarım çay bardagı su Hamurumuzu önce yoğuruyoruz [spo] [/spo] [spo] [/spo] Daha sonra hamurumuzu dinlendırırken içimizi hazırlıyoruz burdakı en onemlı nokta ıcımızın sulu olması yarım cay bardagı su eklersenız makbule geçer [spo] [/spo] [spo] [/spo] Daha sonra hamurumuzu cevız tanecıklerı buyuklugunde boluyoruz [spo] [/spo] [spo] [/spo] Ve bol unda acmaya baslıyourz bu kısımda yardımcı gereklı bırtane sız yaparken oda kızartıcak (Burdan babama tesekkurlerımı bır borç bılırım) [spo] [/spo] [spo] [/spo] Afiet şeker olsun [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Not ıcı koyarken cekmeyı unutmusum :) Kusura bakmayın ıkıncı not bızde cıgborek cok kucuk acılır tek hamlede yutmak ııcın ozellıkle ufak actım belırtıyım [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:21 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:42 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kop da gel bee :P edit: 3. foto kurbağa olmuş bi el atıver :) [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:23 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oley be, büyük hizmet! bravo! şappi!
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Nannn çüberek yapabilen ergeg!! ilk kez görüom. ananem müthiş yapar bunu ya... canım çekti bak şimdi
CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 3. Resim duzeltıldı :) Tesekkurler elimiz yatkın az biraz
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oha helal cidden, babanem yapar müthiş. tatarlık varmı?
CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Baba tarafından Erzincan Anne tarafından İzmir
CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yapıyorum zaten onunda yapıcam tutosunu Ama önce mantı var :)
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 başarılı benim gibi büyük hamur açmaya çalışınca yuvarlak yerine elips elde eden insanlar için birebir :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oha baklava??? onun yufkasını açmak acaip zor iş be? incecik zar gibi böle...
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Harbi hamuru incecik açabiliyosan helal olsun ben açtıktan sonra spatulayla falan üstünden geçiyorum :D
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Valla ne diyeyim... Saol. Akşam akşam acıktım şimdi... Pekte severim çiğböreği (Bizim orda Cantık derler aslen buna)...
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oha lem cantık ile çübörek apayrı şeyler. yanlış bilio sizin ordakiler :)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben bunu tatar yemeği olarak biliyorum hatta bide sorpa diye bi çorba var arkadaşın annesi yapmıştı, işkembe ve kellepaça dışında en kral çorba valla :) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 04:20 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Tatar yemeği dediğinizin adı kıbın değil mi ya. Ama içine kıyma konmuyo kuşbaşı koyun eti konuyo... Gerisi aynı.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 içeriğini bilmem hehe yerim ben sadece :P
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kıbın, sorpa, cantık :D Çiğböreğe hastayız. Afiyetle yiyoruz.
CapN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çiğbörek yapmak ıcınmı :p [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 17:17 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ama kızartmışsınız nasıl çiğ oluyor bu !!!
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ellerine sağlık bizde geçenlerde denedikde kıymalı pide gibi oldu bıraktım
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 CapN tatar mısın ? dızmana ve göbete de yaparsın sen şimdi hehe
CapN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kingpin :yakından uzaktan tatarlık yok :) Aykan :okadar buyutulcek bısı degıl aslında 1 2 deneme mındar olur sonra cozersınız olayı yapılamıcak bırsey degıl Canni : Yaparım yaparım :) çok yakında kadınbudu köfte tutosuyla aranızda olucam :o [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 03:52 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar