CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Hamurumuz ıcın gerekenler; 4 bardak un 1 yemek kaşığı tuz kulak memesı kıvamına gelene kadar hamurumuz su eklıceksınız İçimiz için 250gr kıyma 1 buyuk sogan 4-5 diş sarımsak (tercıhe gore azaltılabılır ben bol sevıyorm) 1 çay kaşıgı tuz 2 çay kaşıgı karabıber yarım çay bardagı su Hamurumuzu önce yoğuruyoruz [spo] [/spo] [spo] [/spo] Daha sonra hamurumuzu dinlendırırken içimizi hazırlıyoruz burdakı en onemlı nokta ıcımızın sulu olması yarım cay bardagı su eklersenız makbule geçer [spo] [/spo] [spo] [/spo] Daha sonra hamurumuzu cevız tanecıklerı buyuklugunde boluyoruz [spo] [/spo] [spo] [/spo] Ve bol unda acmaya baslıyourz bu kısımda yardımcı gereklı bırtane sız yaparken oda kızartıcak (Burdan babama tesekkurlerımı bır borç bılırım) [spo] [/spo] [spo] [/spo] Afiet şeker olsun [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Not ıcı koyarken cekmeyı unutmusum :) Kusura bakmayın ıkıncı not bızde cıgborek cok kucuk acılır tek hamlede yutmak ııcın ozellıkle ufak actım belırtıyım [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:21 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:42 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kop da gel bee :P edit: 3. foto kurbağa olmuş bi el atıver :) [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:23 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oley be, büyük hizmet! bravo! şappi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Nannn çüberek yapabilen ergeg!! ilk kez görüom. ananem müthiş yapar bunu ya... canım çekti bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 3. Resim duzeltıldı :) Tesekkurler elimiz yatkın az biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oha helal cidden, babanem yapar müthiş. tatarlık varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Baba tarafından Erzincan Anne tarafından İzmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 baklava da açarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yapıyorum zaten onunda yapıcam tutosunu Ama önce mantı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 başarılı benim gibi büyük hamur açmaya çalışınca yuvarlak yerine elips elde eden insanlar için birebir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oha baklava??? onun yufkasını açmak acaip zor iş be? incecik zar gibi böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Harbi hamuru incecik açabiliyosan helal olsun ben açtıktan sonra spatulayla falan üstünden geçiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Valla ne diyeyim... Saol. Akşam akşam acıktım şimdi... Pekte severim çiğböreği (Bizim orda Cantık derler aslen buna)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oha lem cantık ile çübörek apayrı şeyler. yanlış bilio sizin ordakiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben bunu tatar yemeği olarak biliyorum hatta bide sorpa diye bi çorba var arkadaşın annesi yapmıştı, işkembe ve kellepaça dışında en kral çorba valla :) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 04:20 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Tatar yemeği dediğinizin adı kıbın değil mi ya. Ama içine kıyma konmuyo kuşbaşı koyun eti konuyo... Gerisi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 içeriğini bilmem hehe yerim ben sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kıbın, sorpa, cantık :D Çiğböreğe hastayız. Afiyetle yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 capn evlen benlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çiğbörek yapmak ıcınmı :p [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 17:17 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ama kızartmışsınız nasıl çiğ oluyor bu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çibörek baklava ne varsa artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ellerine sağlık bizde geçenlerde denedikde kıymalı pide gibi oldu bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 CapN tatar mısın ? dızmana ve göbete de yaparsın sen şimdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kingpin :yakından uzaktan tatarlık yok :) Aykan :okadar buyutulcek bısı degıl aslında 1 2 deneme mındar olur sonra cozersınız olayı yapılamıcak bırsey degıl Canni : Yaparım yaparım :) çok yakında kadınbudu köfte tutosuyla aranızda olucam :o [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 03:52 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar