Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marsilya - Beşiktaş

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

bence diatta iyi oynadı.kalecide iyiydi.adamlar daha ne yapsın o kadar baskıya.böle bi taktikle çıkarsan alırsın eline.bide yenmeye gidicez falan diyodu yönetim kuralardan sonra.bu mu yenmeye oynamak?
bi tane atağımız yok denilebilecek kadar kötüydü lan.kafayı yedim maçı izlerken sandalyeyi televizyona vuruyodum bi ara zor tuttum kendimi.bi süre beşiktaş maçı izlemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş bu marsilyayı evinde yener 3 puan alır,
marsilya kendi evinde portoyla berabere kalıp 4 puanla gider uefaya..
liverpool 14 puanla çıkar
porto 10 puanla çıkar..

(yanlış yapmış olabilirim başım ağrıo ama üzgünüm ki böyle)

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:16 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş korkak futbol aynamadı. Maçınkotrolünü eline geçiremedii için marsilyaya topla çok oynama fırsatı verdi. Korkak oynasa çift ön libero başlr (Rico skatlanınca mecburen çiftledi ön liberoyru) sağ bek ve sol bekte stoper oynatırdı, Tigana'nı yaptığı gibi.

Ertuğrul Sağlam'ın tek sevdiğim yönü cesur oyantması zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş tarihe geçebilir. gol atmadan kaparsa grubu şaşırmam.
şimdi porto liverpool 2 maç üst üste istanbulda.
2 maçtada bence puan şansı yok. liverpool rahat alır.
portonun çok etkili kanat ve orta saha oyuncuları ibrahim üzülmezi hakan arıkanı diattayı fln perişan eder.
umarım bjk gol atar ve puan alır grupta!
Sosyal ağlarda paylaş

azcık seviye ya. moderasyon yok diye önüne gelen abuk subuk mesaj atıyor ortamı mı germeye çalışıyorsunuz nedir amacınız. nedir beşiktaşa kaydılar, yok beşiktaş lolipop emdi

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 10:35 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...