aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Porto liverpool kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 rosenborg deyip geçme. adamlar üst üste 8 kez şampiyonlar ligine katıldılar zamanında. milanı bile yendiler zamanında [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:45 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bjk geçmişte chelsea yi yendiği gibi liverpooluda yenermi acaba , anca öyle çıkar bence gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 takım zaten kötüydü, adamlar da hayvani oynayınca bittik biz de. toraman'ın hakkını vermek lazım çok önemli toplar kesti ama olmadı işte. uefa'ya zor gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 adamlar fizik olarak bjk'nin 2 gömlek fazlası yalnız yorulmadı adamlar bütün maç... tamam çok sert oynadılar da fizik olarak da çok kuvvetliler en ufak tefekleri bile maç boyunca 2 kere düştü yere... diatta aksine yerlerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Nick iyimiş. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 O diil ben hala şurda kaldım "aman ibrahim kaş yapayım derken göz çıkarma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 annem o laftan sonra bu adam maç anlatmasın dedi zaten. kalktı bana puding getirdi yedik beraber. kaş yaparken .... töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Evet ya koptum orda =)) Ama İbrahim Kaş'ı beğendim ben. Serdar Kurtuluş'tan daha iyiydi, o zenci sol açık her defasında geçti Serdar kurtuluş'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bence diatta iyi oynadı.kalecide iyiydi.adamlar daha ne yapsın o kadar baskıya.böle bi taktikle çıkarsan alırsın eline.bide yenmeye gidicez falan diyodu yönetim kuralardan sonra.bu mu yenmeye oynamak? bi tane atağımız yok denilebilecek kadar kötüydü lan.kafayı yedim maçı izlerken sandalyeyi televizyona vuruyodum bi ara zor tuttum kendimi.bi süre beşiktaş maçı izlemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 besiktasin kanat oyunculari basarisiz otesi. tello ve serdar ozkan degil 0 eksi -20 idiler ya. ne top tutuyorlar ne calim atiyorlar ne pas veriolar ne gucleri var ne hede hodo gicik oldum yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Böyle top oynanmaz ya. Nasıl bir mantıktır. Beşiktaşın bu geceki futbolu şampiyonlar ligine yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 marsilya ayıklar demiştim.ayıkladı.beşiktaş yetemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 2.maç kimle beşiktaşın.. Porto olursa iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 quote yapılacak mesajlar atmayın mağdur oluyorsunuz sonra :( [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:09 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 beşiktaş bu marsilyayı evinde yener 3 puan alır, marsilya kendi evinde portoyla berabere kalıp 4 puanla gider uefaya.. liverpool 14 puanla çıkar porto 10 puanla çıkar.. (yanlış yapmış olabilirim başım ağrıo ama üzgünüm ki böyle) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:16 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bence liverpool portoyu yenemicek ingiliterede.. çok beraberlikler grubu olucak orası.. son ana kadar kovalaması lazım beşiktaşın.. Evindeki porto ve marsilya macını alsın liverpool la berabere kalsın,gruptan bile çıkar vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 beşiktaş bu korkak futbolla bırakın 3. lüğü gol bile atamayabilir. berbat oynadık. üzerine dayak yedik ve yenildik. erciyesi koysak daha iyi oynardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Beşiktaş korkak futbol aynamadı. Maçınkotrolünü eline geçiremedii için marsilyaya topla çok oynama fırsatı verdi. Korkak oynasa çift ön libero başlr (Rico skatlanınca mecburen çiftledi ön liberoyru) sağ bek ve sol bekte stoper oynatırdı, Tigana'nı yaptığı gibi. Ertuğrul Sağlam'ın tek sevdiğim yönü cesur oyantması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 beşiktaş tarihe geçebilir. gol atmadan kaparsa grubu şaşırmam. şimdi porto liverpool 2 maç üst üste istanbulda. 2 maçtada bence puan şansı yok. liverpool rahat alır. portonun çok etkili kanat ve orta saha oyuncuları ibrahim üzülmezi hakan arıkanı diattayı fln perişan eder. umarım bjk gol atar ve puan alır grupta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Beşiktaş bu maçtan puan çıkarsa en azından uefa için ümit war derdikte.. Porto yu yenemez inönüde aynı şekilde liverpool u neden liverpoolu yenemez liverpoolda kötü girdi o maça kadar garantileyemez die düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ondan sonra türkler barbar diyolar utanmadan. fransızlar barbar ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ders verdiler beşiktaşa.. Neymiş efendim beşiktaş başkanının gücü varmış yumruk gibi inermiş.. indirde görelim.. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 10:35 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 demiroren yumrugunu burda indirmez ama duzgun mesajlar atmazsan oyle kaymali maymali devam edersen tokat inicek yonetimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 azcık seviye ya. moderasyon yok diye önüne gelen abuk subuk mesaj atıyor ortamı mı germeye çalışıyorsunuz nedir amacınız. nedir beşiktaşa kaydılar, yok beşiktaş lolipop emdi [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 10:35 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar