Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ardeth said: lokal güzel kız konsantrasyonu
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ortaokul sonrasinda bu onerme kesinlikle gecerli yalniz, guzel kiz orani devlet okullarina gore kat ve kat daha fazla oldugu gibi (okulun da ne idugu gibi bir istisna var tabi, ozel okul olup kayda deger guzellikte kiz barindirmayan okullar da var.) maddi durum olarak yuksek standartlarda oldugundan, kusurlarini da rahat rahat kapatabiliyorlar, misal bizim ilkokul celebrity'si olan kiz daha 15 veya 16 yasinda iken estetik yaptirmisti sanirim, kafam kadar limoyla falan gidiyor kiz okula duyumlarima gore, kolunda louis vuitton cart curt vs. Bizim nesilde de bir abukluk var gerci, yarisindan cogu mutant ozellikleri gosterdigi icin dogal seleksiyon geregi ben bile elenmis durumdayim, 1.81 halimle kisa boylular kategorisine giriyorum ilkokul-ortaokul cevresinin su anki hallerine bakarsak. Disi kesim zaten minimum 1.70 falan genelde, ortalama 1.76-77 derim rahat rahat, 1.90 bile gordum vesselam, kufredip kactim. edik : lan tikicemal acmis topigi, dikkat etmedim ofsdhf.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben istanbulda en çok güzel kız ın koç üni. de olduğunu, en rahat kızların sabancıda, en dengesiz kızların boğaziçi, en nerd kızların da itüde olduğunu düşünmekteyim. saygılar.
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 eet en karışık da bilgi olabilir. 2 kız, birininkinde örümcek ağı vardı diğerininkinde starbucks ve mcdonalds şube açmıştı.
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 biraz doğru birazda şundan dolayı : bakımlılar
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sly-One said: ben istanbulda en çok güzel kız ın koç üni. de olduğunu, en rahat kızların sabancıda, en dengesiz kızların boğaziçi, en nerd kızların da itüde olduğunu düşünmekteyim. saygılar. Oha bu kadar güzel tespit yapılabilir. Saygı duydum :)
Razu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sly-One said: ben istanbulda en çok güzel kız ın koç üni. de olduğunu, en rahat kızların sabancıda, en dengesiz kızların boğaziçi, en nerd kızların da itüde olduğunu düşünmekteyim. saygılar. +rep
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 rayka said: ya özel okulda okuyan herkese şımarık diyemez kise. çocuğun ailesiin ekonomik durumu iyise neden daha iyi bir eğitim almasın? kız meselesine gelince güzel denilemez ama daha bakımlı olabilir... belki biri sabunla yıkıyodur saçını diğeri kremli şampuanla tabiki bunlar fark yaratıyo...insanın okulu dış görünüşünü biryere kadar belirler doğarken verilen şeyleri geri alamaz yada olmayan birşeyi varedemez... :D ayrıca hayatım boyunca hep özel okula gittim rezalet çirkin kızlarda vardı çok güzel kızlarda vardı normal bildiğin gibi kızlarda vardı. liseye geçince devlet okulundan gelen arkadaslarım oldu taş gibi kızlar onlar ilkokulda güzel değillerdide özel liseye gelincemi güzelleştiler töbeeee Unutmayalım, unutturmayalım.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sanki fena başlamamış ama, sona doğru...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Bu topicde resim eksiği var beyler!
paspatur Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 postum yokmuş :( daha çok çalışmalıyım.
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 TAŞINDI said: Ben ilk 4 sene devlette okudum sonra 3 sene özel lisede 4 sene anadolu lisesi (devlet) şimdi yine özeldeyim üni.de sonuç: Bence özel okuldaki kızlar daha güzel oluyo genelde bakımlılık hikayesi yine.. ama bu devlet okulunda güzel kız olmcağı anlamına gelmiyo bi ayrım yapmak saçma olur.Sonuçta orta ayarda ama bakımlı bi kız insana güzel gözükür genel olarak.Neyse fazla felsefe yapmayalım çirkin kız yoktur az vodka vardır :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:57 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] ne aptal bi adammış bu ya
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şimdi özel okulda okuyan kızın babası zengindir. zengin adamların peşinde güzel kadınlar olur o yüzden annesi de güzeldir. eğer babasının çirkinliği hard dominant değilse kız da güzel olur. problem?
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şey denmiş mi bilmiyorum ama hehehe kıroca bu söylemimi yapcam. Paran varsa büyük ihtimal güzel karı alırsın, onun çocuğu da zengin olacağı için güzel karı alır falan filan diye zamanla güzelleşen bir nesil. Derken böyle bir denge falan. ömehehehe
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 su an ozel okuldan bildiriyorum güzeller...
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dfyQngKnPSo
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bunu alacak adama allah sabır versin. beynim eridi.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Desenize senelerdir devlet liselerinin önünde boşuna beklemişim. İstanbulda nereyi tavsiye edersiniz ?
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 genetik diyosnuz da zenginler genelde daha geç evleniyo çocukları da daha yaşlıyken doğuyo daha erken evlenenler fiziksel olarak güzel olmasa bile uzun vadede daha genç kalıyo zengin çevresel faktörlerden durumu dengeliyo sonunda aynı kapıya çıkıyo liseli yorumu yapmıyorum pedobear
Öne çıkan mesajlar