Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aylık akbil yok mu olm? burada aylık var, 30 euro. o da belirli bir bölgede geçerli. negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 burdada var 50 ytl miydi neydi (oha sallıyor olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 viyana`da hersey belesti valla ve bombos metrolar-alakasiz oldu ama aklima geldi..,burda 20 km yolu 1 saatte goturen tramvaya 1.3 ytl para verip 1000 kisiyle kucak kucaga gidebilmek icin birbirimizi eziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 adamın kızdıgı sey ne? her gun bedava olmaması mı? 3 gun bedava olması mı? nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi amma dert ettiniz,3 gün bedava yapıp lütfetmeleri derdim bu !! deli gibi yol parası veriyorm sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o gittiğin mesafe artık alıştığından mı nedir bana da öyle geliyor pek kısa bir mesafe değil. dolayısı ile anadoluda cok az daha ucuz olabilir ama belki gittiğin yol yarısı kadar değil. (indi-bindi ler değişir tabiki onlara lafım yok) ayrıca 3 gün 3 gündür. hiç olmamasından iyidir. dedikleri gibi "bedava yapmıyoruz" deseler hiç bişi diyemezken bedava oldu mu da ben halimden memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 akbil, metro, vapur rullaz.. ben yakacık'tan gebze'ye gidiyorum okumaya 1.25 kartala minibüs + tren 1.30? Bedava değil belki ama iyi bence.. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:28 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yanlış bilmiyosam taksiciler odasının açıklamasına göre isteyen taksiciler bu %50lik uygulamayı uygulayacakmış. yok yok yanlış biliyo olamam çünkü haberleri dinlerken babamla aynı anda "hasskktrr laan ahua" çekmiştik. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:29 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 1. 1 vasıta dolmuş gidiş dönüş 9.5 ytl (trafik çilesi de cabası) 2. 4 vasıta gidiş dönüş 3.2 ytl (tren + vapur+ tramvay+ füniküler) 3. 2 vasıta ile gidiş dönüş 4. ytl (deniz otobüsü + füniküler) 24 gün gidiyorum işe. 3. seçenekle. Açıkçası araba olmaması ve nispeten uygun olmasına rağmen bana koyuyor. Bir de deniz ulaşımında ötv alınmıyor. Kimse İstanbul'da karayoluna mahkum kalmasın. O derece kötü durum. Hani durumunuz olur arabayla gidip gelirsiniz, Bostancı asfaltı yalan olmuş, yollar çukur içinde... Yapabiliyorsanız evden iş yapın. O kadar kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi bu metrobüs otoyolun ortasında sanki trenmiş gibi ayrılmış bi yoldan mı gidiyor? öyleyse şerefsizim aklıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Hayatımda gördüğüm en vizyonsuz yatırım o bence. Lastik tekerlekli tramvay yapsalardı bari, (yokuş iniş var diye) Petrol fiyatları malumken metrobüs nedir yahu. Elektrikli olsa çok daha akıllıca olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ulan sanki çok pahalıydı otobüsler... öğrenci 0.55 ytl zaten... hemde 3 gün hani, peki ya diğer günler? [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 0.8 lira indirimli. Tam 1.25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar