ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 MS/whirl/heroic falan yiyeceğine op ye abi her türlü evasion lazım oluyor warrior için. Ayrıca bu iş oyunculağa da bakar.Arkadaşım vardı warrior falan dinlemezdi hani.Testis geçtiği geared warriorlarda biliyorum nadirende olsa yenildiği warriorlarda... Bana sorarsanız 1v1 için ismi en sona atılacak class Warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 OP yemesine yiyelim de, adam ıskalarsa OP vuruyor ıskalamazsa zaten o dediklerinizi vuruyor. Warrior'un PvP'de isminin sona atılması bence de doğru çünkü bir tek roguelara karşı üstünler belki de. Ama bir lock ya da bir rogue öyle değil. Ben de ilk başlarda warriorların karşıma çıkıp 2 tane giydirip spirit healere yollamalarına gıcık oluyordum ama sonra arkadaşımın warrioruyla pvp yapmaya başlayıp da arkamda ne zaman healer olmasa maymuna dönmeye başlayınca "boş ver kessinler beni" dedim. Kaldı ki son zamanlarda bir yolunu mutlaka buluyorum warriorları kesmenin. Stun tercih etmek de genelde işe yarıyor kanımca bir deneyin. Hem dwarf arms warriorları kesmenin belki de sayılı yollarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hiç kasmayın, warrior'lar yiyecek rogue'arı hep. Bunun iyi oynamakla alakası falan yok yani. Kafası çalışan warrior pat küt alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 E bunu dersen insanlar da "warlock bu, iyi oynarsa her daim alacak asmis mageleri" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ki diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Öyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Zaten bütün patide bunun propogansanı yapıyorum. Taş kağıt makas hedesi var. var ama olmamalı. 2 sene rogue oynadım ben. Mage yeni char'ım yani. Warrior'ın salak olması lazım rogue'a kaybetmesi için. Yada inanılmaz şanslı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Taş makas kağıt sistemini arena ve bgler için ayarlıyorlar bu da 1v1'i tamamen dengesiz ve saçma hale getiriyor. WoW'da PvP 2v2den başlıyor sanırım. Mesela rogueun da warriorun da arkasına 2 paladin verin kim kime ne yapıyor görün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2v2 çok fazla class bazlı. 5v5'te çok daha az. Bu yüzden gerçek skill ve soguk kanlılık 5v5'te ortaya çıkıyor. Bizim bir adetimiz var 5v5'te. Son hayatta kalan rakibi çember içine alıp /dance yapıyoruz. Sonra /y Circle of Love! yazıyor herkes. Oyuncu ya bize katılıp dans ediyor, yada ''Whoa this is mean.'' diyip çıkıyor. Bizde ventrilo'da geyige veriyoruz iyice. 5v5 çok zevkli lan. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ascii nah isareti falan bulmam lazim warrior rogue alir muhabbetleri icin evasion actigi anda sictigin andir herife snare cekip kacacaksin evasionda baska sansin yok veya shielde gececeksin def stancele ( o da olumunu yavaslatacak gerci baska bir halt degil :p ) warriorin su anda oyun ici 1v1 olarak ustun oldugu hic bir class yok ama grup savasinda cidden iyiler ozellikle 5v5 veya 2v2 ( druid warrior combosu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Haklısın bu konuda. Çok rahat CC edilebilen bir sınıf. Çok rahat pasifize ediyorsun. 4-5 sn immunity to moving impairing effects gibi birşey lazım warrior'lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 blessing of freedom nerfinin yegane sebebi warrior yahu, daha ne lazım? zaten sırf snare immune dolaşıp milleti kestikleri için geldi o nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 asil intimidatingin boplu tipleri etkilemesi lazim warrior icin yapilacak en guzel yenilik budur simdilik nasilsa daha fazlasi olamaz ayarini tutturamiyorlar cunku sonra yeniden nerflemek zorunda kaliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 intimidating physical debuff ve bop da oyunun tek physical debuff kaldıran olayı 5dk cd'li. intimidating'i magic yapsınlar ister misin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Oyunda denge falan yok aslında 2vs1 yakalayan kazanır. 1vs1de ise class farketmez daha iyi olan ve latency desteği olan alır bu kadar. Ama en güzeli 10vs1e dalan AV mageleri hehe spelllock yiyince süper oluyorlar. Insta kill hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abso abi kahvede senin hakkında aynı anda 3 warlock alır diolar. yalanmı peki bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 abso zaten watlock degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 absoda hepsi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 1v1'de warlock'u sadece rogue alır. O da gear'ları eşitse falan filan. Eğer lock yeniliyorsa, bilmiyordur classını. Bütün tanıdıgım lock'lar itiraf ediyorlar yani bunu. Bıkıp druid açanlar falan var etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: 1v1'de warlock'u sadece rogue alır. bunu neye dayanarak söylüyorsun. en kolay falan desen anlarımda sadece rogue diyorsun. gelsin bakalım 1v1 warlock noluyor görelim. (BM Hunter oynuyorum ben) [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:37 tarihinde, Aluriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Aynı anda 3 warlocku hem de tek elimi kullanarak kesiyorum. Ve daha kullanmadığım 1 el var gerisini siz düşünün. BM hunter kesmek zamanlama işi yani hunterın kızıl dev nanesi CDde ise kedi yavrusu gibi kesiliyorlar. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:46 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: BM hunter kesmek zamanlama işi yani hunterın kızıl dev nanesi CDde ise oldu. benim cd lerim hazır olmasın warlockun HS + DC hazır olsun. iyimiş. warlock deil de, TBW hazır olmadıgında frost mage kesmesi zor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ehueh Rogue'un Warrior'a bilet kesmesi gibi bir iddiayı destekleyen şey evasion pop (yoksa evasion popeye mi desem lol) olunca neremden güleceğimi şaşırdım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Beastwithin'i atlatırsa warlock, senin pet'i drainlife ederek outheal eder. Akıllı lock hem sana hem petine atar life drain dotunu. Gear'lı warlcok kesiliyorsa bir sorun vardır. Neye dayaranak mı söylüyorum? Girdigim 3k rated maça dayanarak. senin mutlaka petini öldürür önce, sonrası çerez zaten. zaten BM hunter oldugun için mücadele lock'un mücadelesi. Sen sadece arada silencing shot falan atarsın. <.< [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:19 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Garrote ile açıp, üstüne Shiv + Envenom ve / veya Rupture falan. CombatSword AP'si ile birleşince, warriorların mitigate edemediği bleed & poison ile öyle abartıldığı kadar zor değil aslında warriorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar