Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya şuan indiriyorum 5-10 dakika sonra biticek tüm sezonlar, ama divxplanete şimdi bir baktım ki sadece birinci sezonun tüm bölümlerinin türkçe altyazısı var. bildiğim bikaç altyazı sitesine daha baktım yok hiçbirinde. elinde türkçe altyazı olan varmı 2-3-4üncü sezon için? yoksa ingilizce altyazıyla izliyim madem konuşmalarda kaçırdığım yerleri okurum artık anlamaya uğraşırım napalım dfgsd =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 valla ben bilmiorm nerededir turkce altyazisi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Türkçe altyazı olsa divxplanet'da olurdu, başka bir yerde olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 www.divxforever.biz i de dene bi ya bu cnbc-e ye yalvarsak fln altyazılarını vermezler mi acaba o dizilerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yok altyazısı. 2. sezonu 1 hafta falan önce çevirmeye başladı dp den arkadaşlar. hızla çevirilere devam ediyorlar. burdan takip edeceksin sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Peki elinde ingilizce alt yazı olan var mı? Bildiğim bütün sitelere baktım ama bişey bulamadım. Birinci sezon için arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Altyazı olayını bilmiyorum da ben Cnbce den takip ediyorum,çok başarılı ya üçüde özellikle çocuk.Baştaki kendi sesleri değil dimi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 jake rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 family guy'ın two and a half men benzetmesi harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 jake süper bir velet, '' Charlie: so if i do these they will like me? Jake: Of course not, you are banging their mother!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 cnbc-e de az evvel verilen bölümü izleyeniniz var mı? Spo Alan yaşlılığıyla ilgili kabus gördügünde arkada Saw 33 yazan film afişi süperdi , tam da saw'un boku çıkmışken güzel laf sokmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bende gördüm ayak üstü laf sokmuşlar saw a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hahaha bölümün sonu süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 how i met your mother ve big bang theory bu kadar hit alırken, aşırı derece underrated bir dizi bu... bu haftaki bölümü sitcom'lar tarihinde bile en komik bölümlerden biri olarak geçecek heralde. muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben How i met your mother danda big bang dende daha çok seviyorum bu diziyi. Bu haftaki blmde harbiden ayrı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bu bölüm samara vardı yani Kelly Stables. Hastasıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben her bölümünü kaçırmadan izliyorum. Charlie Sheen adamım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 john cryer emmy alamıyo ya ben ona yanıyorum. muhteşem oynuyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 anaa bende geçen gün indirdim 2. sezona kadar izleyebildim devam edicem bi kaç gün sonra. süper dizi çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Son Bölüm Süperdi ya:D. -Dont Give me No-no. -im givin you No-no:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 i egg for you. yuppers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sabonis said: how i met your mother ve big bang theory bu kadar hit alırken, aşırı derece underrated bir dizi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu arada aslında sadece türkiye'de underrated, yoksa amerika'da ağzına bile sıçıyor diğer iki dizinin diye biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 üçüncü sezonun ortasına geldim bir çırpıda, iyi sardı ya, tatilde bitireyim yakalıyım günceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sabonis said: bu arada aslında sadece türkiye'de underrated, yoksa amerika'da ağzına bile sıçıyor diğer iki dizinin diye biliyorum :D Torrent'te yayılma hızına bakarak yorum yapacak olursam, dünya çapında da baya yaygın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar