Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

minibüslerde yeni bir alışkanlık

kingpelvis

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar kadiköy minibüslerinden yeni bir alışkanlık başladı 2 arkadaş minübüscü yan yana raslarlarsa kadiköyde belediyenin orada işaretleşiyorlar ve biri diyorki araba bozuldu öndeki arabaya geçermisiniz adam trafiğe girmemek için öndekine atıyo müşterileri her seferinde bu oluyor sinir oldum
Sosyal ağlarda paylaş

İki ayrı dolmuşun gitmesindense bir dolmuşun gitmesi şayet yer durumu da müsait ise son derece mantıklı bir uygulama. Hatta birinci köprüden geçiş ücretleri araçtaki yolcu sayısına göre belirlense ne güzel olur. Mesela 4 kişi 2 lira, 3 kişi 2.5, 2 kişi 3, sadece şöför 4 lira gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yeni bir alışkanlık dediğin ben kendimi bildim bileliği çocukluğumdan beri varolan bir şey...farkettin mi bilmiyorum ama belediyenin arkasında kadıköy-pendik minibüs hattının bir başka durağı bulunur.genelde boş olan minibüsler belediyenin ordan sola sapıp o durakta sıraya girerler.ya da az müşterisi olanlar yolda denk geldikleri son durağa gitmesi muhtemel olan diğer minibüslere bu yolcuları şutlarlar.olay garip değil doğaldır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...