kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evet arkadaşlar kadiköy minibüslerinden yeni bir alışkanlık başladı 2 arkadaş minübüscü yan yana raslarlarsa kadiköyde belediyenin orada işaretleşiyorlar ve biri diyorki araba bozuldu öndeki arabaya geçermisiniz adam trafiğe girmemek için öndekine atıyo müşterileri her seferinde bu oluyor sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 eheheh işte istanbul böyle bi yer :D ankarada yok öyle olaylar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Fikirtepe hattında klasiktir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Öbür adam niye alıyor peki müşterileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bidakine müşterileri veren alıyodur. Böylece ikisi de tasarruf ediyor. Olan müşteriye oluyor. Şöförler akıllı ya. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 22:56 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok biz bir daha para vermiyoruz allahtan versek yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Çoğu akraba zaten onların. İett de yapıyor aynı şeyi son otobuslere doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kadıköye giden dolmuşlar ufak sarı şeyler değil mi? nasıl yapıolar onu bea :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şikayet edin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok koca mavi şeyler. kadıköy - pendik ve kadıköy-kartal da yapıldığına tanık olmuştum kastettiğim onlar. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:11 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 4-5 yildir olan bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Oluyo da bozuldu dediklerini duymadım hiç. 2 araba gitmeyelim siz öndekine geçiverin diye rica ediyo şöför, ben de uyuz olmuyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 aktif+1;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: eheheh işte istanbul böyle bi yer :D ankarada yok öyle olaylar :D guvenpark-ataturk sitesi arasinda haftada 10 kere biniyorum diyelim, 3 veya 4unde oluyor bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ohoo senelerdir var bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sarı degil mavi minibus diyo adam. sarı olanlar dolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ankara'da da yapanlar var da, pek rahatsız edici bi durum değil bence. Fazladan para vermiyorsunuz, onlar da gereksiz yere aynı hatta gitmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ülke ekonomisine katkıda bulunuyosunuz, gurur duymalısınız sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 İki ayrı dolmuşun gitmesindense bir dolmuşun gitmesi şayet yer durumu da müsait ise son derece mantıklı bir uygulama. Hatta birinci köprüden geçiş ücretleri araçtaki yolcu sayısına göre belirlense ne güzel olur. Mesela 4 kişi 2 lira, 3 kişi 2.5, 2 kişi 3, sadece şöför 4 lira gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 4kişi2lira şöför tek 4lira? isyan çıkar(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 İsyan çıkartacağına yakın yerlerde oturanlar buluşup geçsin. Hatta belirli yerlerde arabaya yolcu almak için bekleyenler araçlar, beleşe karşıya geçmek için bekleyenlerin özel durakları filan olur. Sonuçta trafik işi bir nebze düzelir, mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 pendik kadıkoy ıcın en guzelı tren trafık fılanda yok adatepe-sogutlu cesme 20 dk hem karsıya gececeksem haydarpasada ınıyorum vapur parasıda akbılle belese gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bu yeni bir alışkanlık dediğin ben kendimi bildim bileliği çocukluğumdan beri varolan bir şey...farkettin mi bilmiyorum ama belediyenin arkasında kadıköy-pendik minibüs hattının bir başka durağı bulunur.genelde boş olan minibüsler belediyenin ordan sola sapıp o durakta sıraya girerler.ya da az müşterisi olanlar yolda denk geldikleri son durağa gitmesi muhtemel olan diğer minibüslere bu yolcuları şutlarlar.olay garip değil doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ne güzel işte trafik azalıyo heriflere saygı duyacağınıza küfür ediyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Benimde başıma geldi geçen gün, Kadıköy'de boğaya gelmeden diğer arabaya geçtik. Daha neler görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar