Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bu ne kadar güzel birşeydir böyle ya,piyasadaki tüm keklerden nefret eden ben,ilk defa bir keki böylesine sevdim. Harika bir tad var,adeta aşık oldum.Günde 4-5 tane yiyorum mutlaka,herkese tavsiye ederim.Karamelli rlz hatta şuan yemekle meşgulum bir tane :D [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 15:37 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 çikolatalısı süper gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 demek oruç tutmuyosun, zındıkk!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 topkek bi'dolu yiyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 biz dershandeyken en hızlı kim topkek yiycek yarışı yapıyoduk. kek zamk gibi olduğu için insanın damağına yapışıyo 10 saniyenin altında yiycem diye uğraşan bi arkadaş boğuluyodu valla. sanırım sınır 15 civarı idi. hatta konuyu uluslararası platforma taşıyıp bu sporun olimpiyatlara dahil edilmesini istedik ama kabul etmediler. cüce mikrofon sende [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 15:46 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Evet dankek magma süpeer. İftarı beklemek lazım. Ama iftardan sonra da canım istemez :) ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 magma mukemmel bişey ama direk 10 kilo aldırır haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ben daha denemedim bu akşam deniyeyim bakem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 3 kutu konserve mısır üstüne 2 tane karamelli yedim midem çok kötü şuan :D üstüne 7up içtim 1litre geçirir diye daha da ağrıdı.Gidip uyuyacam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ne biçim beslenme şekli o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ambalajı kekin 10 katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 cikolatası abartı olan kek dimi bu reklamları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bir filmde de bi cocuk hamburgeri, tek hamlede yutuyordu. : ) Teey : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bi filmde de piranalar uçuyodu edit:. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:55 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: biz dershandeyken en hızlı kim topkek yiycek yarışı yapıyoduk. kek zamk gibi olduğu için insanın damağına yapışıyo 10 saniyenin altında yiycem diye uğraşan bi arkadaş boğuluyodu valla. sanırım sınır 15 civarı idi. hatta konuyu uluslararası platforma taşıyıp bu sporun olimpiyatlara dahil edilmesini istedik ama kabul etmediler. Aklıma 30 adımda topkek yeme yarışması geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: 3 kutu konserve mısır üstüne 2 tane karamelli yedim midem çok kötü şuan :D üstüne 7up içtim 1litre geçirir diye daha da ağrıdı.Gidip uyuyacam şimdi 7up kurtarmaz, soda içmen lazım =) biraz yürü sağlam bir geğirirsin geçer. Kilo aldırıyorsa koliyle alıyorum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Sen beni yesen şişmanlamazsın abi . Gerçi kompakt adamım . Ama sen anladın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar