Apis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 moonfall said: ben oyunu orjinal almayı düsünüyorum ama bazı okudugum yorumlar celişkide bıraktı. oyun sürekli coküyormuş ayrıca cok sistem istiyormuş diye okudum. bunların dışında multiplayer nasıl oyunda zevkli mi? Evet orjinal oyun alıp 2. Patch ile çökmeler başladı diyen arkadaşlar var forumlarda. İşin komiği ilk patch ile giderilmişti bu mesele, gene döndü. Sistem meselesi ise yine evet, baya istiyor ama savaş ekranlarındaki grafik meselelerini azaltırsan her türlü oynarsın. Multi denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 deger mi peki? para bayılıp sora hüsranla karşılaşmak iyi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sanırım 32bit kullananlarda daha sık yaşanıyor çökme olayı. Viktor'un verdiği linkte yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Açıkçası "değer mi?" sorusunu bende şu an düşünüyorum. Bir hafta baya oynadım bu oyunu. Ama başta herşeyiyle "inanılmaz" gelsede oyundaki hatalar göze batar kısmını aşıp artık oynatmaz oluyor. Yani açıkçası iki ülke ile 60-70 Turn yaptım. Ve gördüm ki Very Hard zorluk seviyesinde de oynasan oyuna AI o kadar pasif ki yok diyebilirim. Oyunda zorlanmana imkan yok. Hardda Prusya ile 1734 lerde Hindistan, Kıta Avrupası ile Güney Amerika bende idi! Very Hardda İngiltere açtım zaten dokunulmazsın. Hani ufak bir zorlanma bile görmedim! Yada AI bir ülke AI bir ülkeye savaş mı ilan etti? 3-4 ünite gönderiyor sadece. Bazen 30 yıl hiçbirşey yapmıyorlar karşılıklı vs. Dünya haritası pek değişmiyor oyunda. Bazı Buglar ise süründürüyor; Hollanda, Portekiz, İngiltere ve Fransa kıyıları asker dolu. Niye? Gemiye binemeyip üreyip duruyorlar (İngiltere buradan dokunulmaz oluyor). Sonra ne mi oluyor? AI hareketlerini gösterme desen bile bir AI Turn'nünün geçmesi 10-11 dakikaya varıyor. Ki bu dahi başlı başına soğutuyor oyundan. Savaşlarda ise ünite çeşitsizliği can sıkıcı. Yani tamam herkeste Line Infantry de, üniformaların en cafcaflı olduğu dönemlerden basediyoruz. Oyun tek düze adamları dayamış adeta. Ayrıca savaşlarda da AI kayda değer herhangibir faaliyette bulunmuyor. Her savaşta tek numarası gerine sarkan 1-2 süvari birliği. Hepsi sadece bu! Çöken oyun meselesinden behsetmek istemiyorum bile. Ve beni asıl sinir eden; CA elinde adeta Epic bir oyun yapmak varken, hiç mi test etmedi bu oyunuda böyle salak saçma bir release yaptı! Ulan bir kere, sadece bir kere test etselermiş şu oyunu bugların yarısını 10'ar defa görürlerdi! Nasıl, neden böyle bir angutluk koca CA tarafından yapılabilir zerre anlamıyorum! Açıkçası oyundaki ticaret ve teknoloji ağacı fikri süper ve çok iyi işliyor, Campiang map ve yeni bölge-şehir fikri on numara, dönem oldukça etkileyici bir dönem... Hele deniz savaşları başlı başına bir oyun! Yani yenilikler bakımından adamlar gel gör ki şaheser yaratmış. Yani tam bir kararsızlık ortamı. Şahsi görüşüm CA özür dileyip adam gibi bir patch çıkartıncaya kadar oyunu almamak. O zamana mod larda istenilen düzeye çıkar zaten. Çıkan patchlerin henüz çok birşeye fayda ettiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyun zevkli, osmanli ile uzun uzun oynadim 60-70 turn, arada hile yaptim ego tatmini de oldu, duzgun de oynadim falan filan cok eglendim ve sildim oyunu. bidaha dokunacagimi sanmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Açıkcası ben MTW, MTW2, RTW aldım, serinin takipçisiyim. Ancak orjinali alacağım ancak öncelikle en az 5 patch yapılmasını beklyeceğim, yani 1.5 versiyonuna ulaşacağı zaman alacağım. Üstelik o zaman dek, 1-Oyun çok daha stabil olur, pek çok bug düzelir ve optimasyon olur, 2-Pek çok kaliteli ve güzel mod çıkar, oyun çok daha gerçekçi zevkli hale gelir, zira iskelet muhteşem. 3-Tabiki daha da ucuzlar ve uygun fiata ulaşır:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Update 4 çıktı, önceki yazılanları okumadım, söylendiyse özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben hala kurmadım oyunu cünkü çökmekten bıktırmasını istemiyorum 4. patch'le nasıl oldu oyun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 600MB civarı patch sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Rome total war ek paketle beraber gold edition olarak satılıyor.İçinde bütün patchlerde var.Acaba Empire için böyle bir paket ne zaman satışa sunulur.Oyunu bu haliyle alsam ömrüm patch indirmekle geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 en az bir yıl beklersin öyle bir paket için, 600mb birşey değil ki 1mbit bağlantılarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 expension cıkmadna ole bi paket zor cıakr, cıksa bile expensiondan sonrada beklemen gerekir. ayrıca o pakattede butun patchler olmıyacaktır. yıne patch cekmen gerekicektir. bide oyun zaten her zamanki gibi modlarla parlıyacak, oyun motoru mod yapmaya ne kadar imkan tanıya onu merakediyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 osmanlı için şimdiden bir mod yapılmış, bazı uniteleri değiştirip yenilerini eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 1.4 patch ini nerden cekebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 linkledigim ayarlari yaptiktan sonra baya bir sure oynadim hicbri cokme olmadi tavsiye ederim ama her empire oynamak istedigimde makinama restart atmak zorunda olmak cok sinir bozucu, 3gb enable edilmis XP stabil degil empire puruzsuz calisiyor ama 3gb bootunda empire dan baska oyun oyniyamiyorum dasffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorumda.Orjinalinde de çökme yaşanıyor mu? Ne bileyim patch falan indirince düzeliyor mu çökmeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Çökme orjinalinde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 arkadaşlar benim bir sorunum var. campainde osmanlılarla oynuyorum fakat okul olmasına rağmen teknoloji talent ağacında birşeyler seçemiyorum ve teknoloji geliştiremiyorum. Sorun ne olabilir acaba ilave başka binalarındamı olması gerekiyor. Elimdeki üç büyük şehirde okul var teknolojinin yettiği kadarıyla binalar kurulu ne yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Geliştiremediğin teknoloji diğer ağaçlardan birşey istiyor olabilir,daha iyi binalar istiyor olabilir(toplar icin en iyi topcu ocagi , piyadeler için en iyi baraka vs) gerekiyor veya filozofinin son tieri için sana en gelişmiş üniversite gerekiyor ve bunu sadece başkentine kurabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ya ben oyunu aldım kurdum ilk 1 saat fln oynadım ottoman ile sonra sıkıldım cıktım geri girip yeniden medeniyet seciim diye grand camping e tıklıyorum direk çöküo oyun??? ben ottoman savemi de sildim suan normal path to freedom mu ne scenariosu dışında bişey oynayamıyorum benzer problem yaşayanda yok sanırım google dan bisi bulamadim? oyun orjinal steame bağlı 1.2 versionunda suan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Oyun sistemimize göre kendisimi ayarlıyor grafikleri? mediumdan yukarısı gözükmüyor ayarlarda anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sildim geri yükledim oyunu simdide steam oyuna girmeme izin vermio baslarim böle ise ha :D orjinal oyun almak eziyet bu steam salaklığı yüzünden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Savaş haritasındaki grafikler bana güzel görünmedi açıkçası. Birimler iyi güzel ama sanki birşeyler eksik. Bunun nedeni ne olabilir. İnce bir ayar falan var mı? Bir de mouse olayı acayip değişmiş savaşta zorlandım açıkçası zaten bide strateji haritasında da mouse ağır hareket ediyor sürüklerken. Ayarlardan hassasiteti ayarlamıştım halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu oyunu yeni kurdum, grafikleri Very high ve High olarak denedim. Her iki ayarda da savaş alanında biraz savaştıktan sonra kasadan sürtünmeli fan sesi çıkmaya başladı, ilk kez oluyor 1 senedir, sanırım fan aşırı dönüyor oyun kasınca. Makinamda 9800GT, 4gb ram, AMDx2 6.0 ve Hdd olarak da WD black var. Very highı geçtim ama highda dahi çalışmaz mı bu özellikte makinada? AMD cool&quiet programı ve Nvidia 185.85 sürücüsü yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 en çok unit scale ile alakalı oyunun ağırlığı, huge'da filan oynuyorsan high'dan taviz vermen gerekir büyük ihtimalle. rome: tw bile huge'da kastırıyor hala 15000 asker aynı meydana yığılınca, kısmak zorunda kalıyorum birim detayını filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar