The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 cıdden ne ıse yarar ?[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hayata bakış açısını değiştirir adam olmaya niyetin yoksa adam etmez[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 sosyal ortam saglar ortamlara akarsin hatta suyunu bile cikarabilirsin[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Kendini geliştirmene yarar. Bir titlea sahip olursun. Sosyal ilişkiler kurarsın. Askerlik kısalır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Gitmeyen adamların ''bir işe yaramaz zaten bitirenleride görüyoruz ne para kazanıyolarki'' demelerini ve bizleri güldürmelerini sağlayan bir kurumdur mesela böyle bir işe de yarar kanımca.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Etiket.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: BonePART, 22 October 2003 02:33 tarihinde demiş ki: teork olarak yapacagın işi oenmeni saglar ama pratikte yaptıgın işi yaptıgında devletin sana imza yetkisi vermesidir bide birini işe alırken bu az cok bişiler bilir demeleri için diploma lazım yoksa bi poha yaranmaz[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. +1+ Diploma+Zaman Kaybı+Uğraşıcak iş...vs..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 walla onu bilmemde mühendislik eğitimi bi şeyi nasıl tek başına öğrenebileceğini, sorunları ve soruları nasıl aşabileceğini öğretiyo.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Üniversitedeyken verilen eğitim çok anlamsız geliyordu, şimdi ise ne kadar önemli olduğunu farkediyorum. En önemlisi problem çözme tekniklerini yani araştırmayı öğreniyorsun. Konuyu bilmesen bile bir miktar altyapı oluşturuyor ve o konuyu kendi kendine öğrennmeni sağlıyor. Ayrıca nispeten özgür ortamı ile birey olmayı öğretiyor, kişiliğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Tabii ki bir kartvizit ve imza yetkisi de veriyor, ayrıca absolut'un dediği gibi askerliğini baya bir kolaylaştırıyor :-D Sırf bunun için bile değer yani[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 iş bulmaktan başka işe yaramaz veya sosyal hayat gibi cevap verenlere gülüp geçiyorum...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Kesinlikle sosyalleşmeni sağlar universite. Hayatında yan yana oturamayacağın insanlarla senelerce beraber yaşarsın. Kendini geliştirmek için inanılmaz fırsattır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ister guler gecer ister aglarsin onu bilemem de ne demek istedigini soylesen de anlasak[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Sen 8 sene okula gittiğimi mi sanıyorsun :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 baskı altında çalışmayı öğreniyosun işte ....[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ben eğitimini diil de faydalarını söliyim -seninle muhtemelen aynı işi yapacak aşaa yukarı aynı sektörde çalışacak insanları tanımanı sağlar. -yıllar sonra mezunlar toplantılarına gitmene yarar. orda iş bağlamana yarar. -işi bilen hocalarla aranı iyi tutunca hem püf noktası öğrenmeni hem de hocanın seni işin gerçek tarafına çekmesini sağlar. -sosyal aktivitelere katılıp durduk yerde baterist olmana, heykelci olmana, kafa yapını sağlamlaştırmana yarar -kütüphaneden kitap almaya yarar -depo görevlisi ile sıkı fıkı olduktan sonra tıp bölümünün deposundan ne alakysa iki kocca cilt michelangelo kitabı almana yarar -arkadaşlarla kantinde oturup zihin cimnastiği yapmana zihinsel olarak gelişmene olanak tanır. -öğrenci olmanın sağladığı faydaları sağlar -askere gitmeni geciktirir, gittiğin zaman daha rahat/kısa yapmanı sağlar. -bitirdikten sonra diploman olur ve rahatça "abi diploma filan hikaye" demeni sağlar temel olarak budur.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Arkadaşlar asli olarak üniversite YARATMAK içindir, ama türkiyerde sadece öğrenmek için varlar... bütün fizik kanunları geçmiş tarihteki ünverstelerde o ünverste örencileri tarafından bulunmuştur (tabi kendileri sonnadan acccayip ünlü olup kitaplara adlarını kanun olarak yazdırmışlarsa da) bknz: albırt aynşıtayın prof olmak için gitti izafiyet teorisini buldu... bütün proflar tr deki bu sistemin böle abzürt bi vaziyette ğişlemesine karşı ama elden ne gelir... yani 2 yıllık arkeoloji türkcell maltepe genel müdürlüünde çalışıosa amuahahah tükürem böle işe... :D (eleman şimdiler işten ayrılmış da olabailir hani yalan yannış olmasında)[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Dragonmax... ne dedin sen? Bi siğil anlamadım..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 aga ünverste diorum, gidip bişe örenmek için diil bişe yaratmak için varlardı bir tarihe kadar, şimdiki ünverste anlşayışı bir kısım deişti tmm kabul ama yurt dışında her vatandaşın ünverste okumamasının sebebi bu, iş için iş okulu, yaratmak için ünverste.. tr de ise her poh için ünverste ehueheu...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. [Bu mesaj Dragonmax tarafından 22 October 2003 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 sosyallasma kismi insandan insana degisir... ben sahsen unide okudugumdan beri sosyal olarak aktif bi insan degilim.. zor bi unide oldugum icin derslerden pek fazla biseye zamanim kalmio[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 iyi oku türkiyede hiçbişi kazandırmaz tabiki yapacagin işte torpilin yoksa.Ama bazı şeyleri çabuk ogrenmen için ve karakterin için okumalisin[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: LvL_Sabo, 22 October 2003 02:48 tarihinde demiş ki: hayata bakış açısını değiştirir adam olmaya niyetin yoksa adam etmez[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Yeterince yerinde bi yorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Aslında tek başına üniversite bir boka yaramaz. Sana temel olarak gelecekte yapacağın işle ilgili temelleri verir. Ama sen bunları yan ürünlerle bu süre içersinde besleyebilkirsen gerçekten çıktığında inanılmaz faydasını görebilirsin. Ama yukarıda da denildiği gibi seni adam etmez. Sen adam olacaksan zaten sadece ilkokul mezunu bile olsan adam olursun. Ama olmayacaksan prof olsan neye yarar. Bu eğitim sırasında kaybedebileceğin üç şey mevcuttur. Zaman, para ve kendine güven. Kesin kaybedersin diye bir şey yoktur ama gittiğin yere ve senin aldığın eğitim ve önem verdiğin yan ürünlere göre değişir. Mesela ben üniversite hayatında 20 senede edindiğim kendine güvenin yarınından çoğunu o üniversitede bırakıp gittim. Bırakmadığım kısmı ise çalıştığım dönem içersinde işyerlerimden aldığım takdirlerle ve arkadasşlaroımın bana sevgi ve saygoıları sayesinde korudum. Bizde hocaların ilk mantığı kafamızı ezmekdi. Sonuç güven kaybı oldu. Zaman kaybı ise yapacağın mesleğe göre değişir. Sen okumak yerine kariyer peşinde de koşabilirsin ve bu süre içersinde çok daha fazla şey öğrenip çok daha iyi bir kariyer yapabilirsin. Ama bu her meslek dalında böyle olmaz. Bazı mesleklerde 20 sene çalışsan bile üniversite bitirmiş 22 yaşında bir velet(o zman oyle düşünürsün ne de olsan 18+20=38 olacaksın) gelir senin tepene oturabilir. Bazı durumlarda kaçınılmazdır. Mesela title ihtiyacın olan bazı durumlarda kaçınılmazdır. Mesela mühendis olmak için üniversite okunmak zorundadır. İstersen mühendisin bildiginin birn katını bile bilsen o diplomasız hiç bir şey yapamazsın.(Her mühendislik için geçerli olmayabilir ama yine de kaideyi bozmaz. Eğer istediğin tavsiye ise üniversite okumak ya da okumamamk gelecekte yapmak istediğin kesleğe göre değişir. Belki üniversite değil de meslek yüksek okuluna gitmen de gerekebilir. Ya da gidip bir yerlerde doğrudan çalışmaya başlaman da gerekebilir. Ama bana sorarsan hiç üniversiteye gitmen gerekmeyen bir durum olsa bile hiç olmazsa Açık Öğretim oku. Bir diploman olsun. Zararı olmayacağına emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 valla bir işe yarıyo ki her yıl 1.600.000. küsür kişi sınava giriyor(buna ben dahil olmak üzere) bi işe yarıyodur herhalde di mi yarıyodur *!şimdi kıllanmıştır işte, kırdınız çocuğun şevkini*[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 universitelerin genel ozellikleri cimlere oturup muhabbet edersin, bir cok kural kalkmistir artik derse girip girmemen iradene baglidir, kesinlikle kiz bulursun, aksamlari dagitirsin orasi senin burasi benim sabancida yada koc da okuyorsan bunlarin uzerine goletten yelken yapmak ve wirelass lan ile 32 kisi cimlerin uzerinde bedava laptopla battlefield oynamakda eklenebilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: horacegoesskiing, 22 October 2003 18:57 tarihinde demiş ki: -kütüphaneden kitap almaya yarar Güzel bi tespit (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar