Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benizakura arc en iyisiydi şimdiye kadar. Hatta o arcın son iki bölümünü demin yine izledim. Gerçekten çok iyi. Bahsettiğiniz arcın aşmış olmasını düşünemiyorum.

Crunchyrolldeki bölümlerde çocukluklarına falan değiniliyor mu? En çok merak ettiğim noktalardan birisi.
Mesaj tarihi:
valla bence gayet aşmış ama herkesin kendi görüp değerlendirmesi lazım elbette. :)

hayır çocuklukları yok 129-150 arasında hiç. anime mangayı yakalamış, (hatta süper geyiğini çeviriyorlar ehue) bu nedenle filler ile zaman geçirirler daha. gintama filler'a can kurban ama.
Mesaj tarihi:

işte gintoki, katsura ve diğer ikisi çocukken aynı sınıfta okumuşlar ya, hatta ending'lerden birinde gösteriyordu. onu kastetti.

ha bu arada en son yaptığım fantezi, arkaplandaki oyunda turn geçirirken önplanda anime seyretmek. (:P)

Mesaj tarihi:
evet, gerçi takılıyor video ama fazla hareketli video değilse çok dert değil. quad core'da filan rahat izlenir tahminimce. videoyu full screen yapınca saçmaladı gerçi, öyle bir kısıtlama var ama olsun.

supreme ruler çok yavaş ilerliyor savaşta değilken, günlerin geçmesini beklemek sıkınca böyle alternatif bir çözüm buldum, multi-tasking nirvana'sı. (:P)
Mesaj tarihi:

152: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

of kelimenin tam anlamıyla gülmekten ölüyordum kage bunşin ve şaringan arka arka patlayınca kaybettim kendimi bir süre, yanaklarıma kramp girecek sandım rofl!

kintama da mükemmel, kagura-sadaharu filan tipler süper ahaha

Mesaj tarihi:
izledim crunchy dan bende 152 ye kadar ama iste diger aradakileri bulamadim :( crunchy ilk yayinladigi hafta sadece parali uyelerine aciyor videolari nosfe sonrasinda izleyebiliyoruz anladigim kadari ile.zaten yaziyor su an 152. bolumun altinda da 5 gun icinde free stream a acik olucak diye.

edit:imla
Mesaj tarihi:
offf yoshiwara arc mukkemmeldi bir oturusta bitirdim o derece super olmus

serefsizler birde kagurayi bazen cok velet ciziyorlar bazen direk piskopt ciziyorlar tuhaf oluyor

ama coksaglam arcti, gintamanin arclari harbiden psikopat oluyor
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
154-155'te Horrible Subs gerçekten horrible.O arkadaki biiip seklindeki sürekli sesi silmek için FFDShow'un Auido sunun ayarlarında Noise reducer diye bişiy var;onu aktif hale getirin, ayarını istediğinize göre yapın.
Mesaj tarihi:
3 haftadır rumbel sayfası açıktı, en sonunda bugün kapatmışım heh. cidden soul eater filan da çıkarmıyorlar, başka projeleri yok bildiğim.
Mesaj tarihi:
her ne kadar beklemek istesem de rumbel ı, son bölümde gösterdikleri tembellik yüzünden cr den izledim yoshiwara arcı.

aksiyon olarak yoshiwara arc en iyisiydi. fakat benizakuraya yaklaşamaz güzellik bakımından. bir kere karakterleriyle benizakura ezer. zura ve takasugisiz arcın benizakurayı aşmış olması kesinlikle beklenemez. ki shura gibi bir şarkı ile bile ezer benizakura arcı.
  • Yeni Oluştur...