Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalniz bi' yaprak dokumu var ya. 200'den sonra surekli birileri oluyor, gidiyor, yok oluyor falan.

236

elizabeth hikayesine aglarken niyeyse sonunu bekledim, kahkaha bastim sonra da. sapik bu herifler yemin ediyorum. dava falan acicam.

Mesaj tarihi:
son bolumu de bitirdim. buyuk bosluk icerisindeyim ama su an. ne yapsam bilemedim. bastan izlicem sanirim fsdjlkf.

adamlar 6. sezona inanilmaz hizli baslamis. anime'nin yonunu degistirecek potansiyele sahip hikaye veriyorlar resmen.
Mesaj tarihi:
Bölümün tamamı mükemmeldi yine.

Olayları bağlamaları filan hoş olmuş. OP deki villain ı da görmüş olduk.

Final,Shinsengumi & Miwarigumi to the rescue sahnesinde mutlu oldum resmen. Gerçi o kurtarış Zura dan gelir diye bekliyordum, olmadı :/ Shinsengumi de iyi ama, arc finali çok sağlam olucak kesin.

Ayrıca;
20:26 :(

Mesaj tarihi:
259 bolum ve 324324324 tane trollden sonra sonunda gintokinin gecmisini acikladilar lulz

kareografi filan direk epicti, olcek olarak acik ara en epic gintama arci ki bundan once bu seviyeye ulasan bi yoshiwara vardi, oda daha cok kagura uzerineydi

gintoki ilk defa kendisi icinde savasicak ahahah, cok cok epic bi ending bekliyorum bu arca

zuranin dahil olmasi zaten farz oldu direk, takasugi ile AHA AHA HAHAHAHAHA guyda gelmeli hatta arc sonunda
Mesaj tarihi:
ya, kelime bulamiyorum yazacak. kendimi parmakladim resmen.

en iyi bolumdu bariz.
en iyi arc da olucak bittiginde muhtemelen.
kagura'nin rage gecirdigi hali gibi izledim bolumun ikinci yarisini.

zura'ya bu olayi kacirtirlarsa, 5 sezonluk falan dalga malzemesi cikarabilirler bu arada :D fsdjkfjsdlk
Mesaj tarihi:
indirdim
5 sezonu sanırımn
ilk bölümü pek beğenmedim aslında tamda izleyemedim
güzelleşiyor mu yoksa sarmadıysa bırak mı dersiniz
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

30 tane bolum var 25'den iyi :P

http://i260.photobucket.com/albums/ii35/Touma_Sou/gintama.jpg
AMAI!

3 yıl psp'de taşıdım o bölümü, kaç kere seyretmişimdir haddi hesabı yok.
  • Yeni Oluştur...