Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İyi oldu bu kayıt, Sibelius'da editledikten sonra Kontakt Player 2 (Sibelius'un içinden açtım) aracılıyla iyi samplerla kaydettim. Hafif bir reverb kullandım samplelarla birlikte. Gain epey düşük. Davulları kaldırdım, sadece iki piyano var. Farklı, off-beat bir hava vermeye çalıştım yer yer. Kurallılığı bozdum, ritmi aksattım sık sık. Versiyon 2 oluyor bu. Temalar hala aynı ama işlenişleri biraz değişti işte. Kesik notalar kullandım arka planda hep. Davulların kalkması farklı bir hava kattı; sanki şarkının içinde bir boşluk varmış gibi, bir tatminsizlik duygusu; zaten istediğim de estetiği kaybetmeden ve sıkıcılaşmadan vermekdi bunu, bence becerdim. Sessiz bir yerde dinlemeniz lazım, mixi ona göre yaptım. Çok kısık sesli yerler var içinde. Sizce nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim. GERGE - O, Muses! Farewell!.mp3 - 320 Kbps - 12' 31'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Rapidshare transferin gerceklesirse, indirip bakicam, obur turlu uzun surer, free download 25mb.. pff ;) Edit 1 : rapid olmus, indiriyorum. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 23:13 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Dinlemeye devam ediyorum su an ama, bir soru sormak istedim, sen kendin mi caliyorsun bunu ? Yoksa dijital Mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Vaay sibellius böyle şeyler de mi yapabiliyo. Kurcalamak lazım. 10. dk civarı giren melodiyi sevdim, genel olarak güzel. Bide ritmi aksatmışın cidden, bazı yerler böyle rahatsız etti beni. Ama müzikten anlamam fazla, proosenel bi yorum yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Valla, kendi eli ise o pianoya vuran, abicim ilk başlarda, cok bagiriyor o kalin notalar, az hafif versen o tonu daa iyi olabilir. Bir bolumude bana uo client'indeki muzii hatirlatti sanki. Ama genel olarak guzel, fakat sahane diyemicem. Pro olmasamda muzik kulagimiz var neyseki diyerekten, yukardaki elemana katiliyor ve 6.5/10 diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yok kendi çalmamış o bariz. Ama çok midi duruyor ya sound? Nası sample bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 beni çok yordu ya dinlerken yükseliyo alçalıyo durmadan m-audio keyb'la mı kaydettin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sibelius Sound Essentials ile gelen samplelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 m-audio'dan bir klavyem var ama fare ile girdim notaları. Birazını da mididen transcrip ettim. Şimdi klasik bir iki eseri sibelius konusuna upload ediyorum, samplarına bakarsınız. Kontakt player kullanması çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 iyi -bazı geçişler iyi oturmuş, tonal değişiklikler güzel bi hava katıyo, arpejler vs fena değil kötü -sample berbat, düzenleme yok, şarkı haddinden çok fazla uzun, tuşe yok, genelde orjinal bişeyler olmuyo pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar