Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GERGE - O, Muses! Farewell! (Yeni, iyi kayıt - midi değil)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İyi oldu bu kayıt, Sibelius'da editledikten sonra Kontakt Player 2 (Sibelius'un içinden açtım) aracılıyla iyi samplerla kaydettim. Hafif bir reverb kullandım samplelarla birlikte. Gain epey düşük.

Davulları kaldırdım, sadece iki piyano var. Farklı, off-beat bir hava vermeye çalıştım yer yer. Kurallılığı bozdum, ritmi aksattım sık sık. Versiyon 2 oluyor bu. Temalar hala aynı ama işlenişleri biraz değişti işte. Kesik notalar kullandım arka planda hep. Davulların kalkması farklı bir hava kattı; sanki şarkının içinde bir boşluk varmış gibi, bir tatminsizlik duygusu; zaten istediğim de estetiği kaybetmeden ve sıkıcılaşmadan vermekdi bunu, bence becerdim.

Sessiz bir yerde dinlemeniz lazım, mixi ona göre yaptım. Çok kısık sesli yerler var içinde.

Sizce nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim.

GERGE - O, Muses! Farewell!.mp3 - 320 Kbps - 12' 31''
Sosyal ağlarda paylaş

Valla, kendi eli ise o pianoya vuran, abicim ilk başlarda, cok bagiriyor o kalin notalar, az hafif versen o tonu daa iyi olabilir.

Bir bolumude bana uo client'indeki muzii hatirlatti sanki.

Ama genel olarak guzel, fakat sahane diyemicem.

Pro olmasamda muzik kulagimiz var neyseki diyerekten, yukardaki elemana katiliyor ve 6.5/10 diorm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
m-audio'dan bir klavyem var ama fare ile girdim notaları. Birazını da mididen transcrip ettim. Şimdi klasik bir iki eseri sibelius konusuna upload ediyorum, samplarına bakarsınız. Kontakt player kullanması çok iyi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...