Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delikanlı ayakları

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
popiler kültürün saçmalıkları.kurtlar vadisi çarpmaları,bırakın takılsınlar
Dayı adamlar biraz da bu bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler laflarıyla palazlandı. Ne çalışmak isteyen ve ne de azla yetinen insanlar için bi çıkış kapısı bu tür mafyacılık oyunları. Sanayileşmeyi ve şehirleşmeyi başaramayan ilkel toplumda orman kanunları geçerliliğini arttırıyor, çalışıp üreterek kendini gerçekleştiremeyen insanlar racon keserek, omuz atarak toplumda yer ediniyorlar. Siyaset yasak, yoksa bu konunun gerisi siyasete giriyor.

Bide ağalar. Bakıyorum her topikte bi dalga geçme bi espiri yapma yarışı. Hepiniz bi Cem Yıldız olmuşsunuz. Efendi olun burası bizim mekan. Hepinizin aklını alırım feleğiniz şaşar. Lastik top gibi alırım havanızı, ayaklar ona göre denk alınsın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper
üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 20:56 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

o otobüs olayında ölen kişi kapıdan atıldığında değil, dövülerek öldürülmüş duyduklarıma göre. daha sonra kapıdan atmışlar öldüğü için..
ayrıca otobüsteki şerefsiz tanıklar olanları anlatmamışlar, bu yüzden sadece muavine ve şöföre dava açılabilmiş. döven kişiler şu an dışarda salına salına geziniyorlar...
döven kişiler bi yerde güvenlik görevlisimiymiş neymiş...
biraz da toplum bunlara izin veriyo gördüğünüz gibi. nasıl ifade vermemişler anlamıyorum yaa..(dövme olayına onlar da katılmışlar deniyor gerçi..)

Hmm bu konuda çok detaylı bilgim yok benim de, ama atılan maili buraya forwardlıyayım:

said:
1 Ağustos 2007 tarihinde Nilüfer Turizm ile İstanbul Ankara
arası
sefer yapan yolculardan biriydi 1982 doğumlu İTÜ İnşaat
Fakültesi son
sınıf öğrencisi Ertunga Şimşek…(EÜAŞ Personeli
Cemal Şimşek oğlu)

Ve 5 Ağustos 2007 tarihi itibariyle Ertunga Şimşek artık
yaşamıyor.

Nilüfer Turizm Otobüsü hareket halinde iken yolculardan
birinin cep telefonunun çalması ve istifini bozmadan telefonla konuşmaya başlaması üzerine muavin ile telefon sahibi tartışmaya başlamış. Bu tartışmaya Ertunga sessiz kalamayarak müdahil olmuş ve otobüsteki herkesin hayatını tehlikeyi attığını belirterek telefon sahibini uyarmış, ancak telefon sahibi ve yanındakiler için bu uyarı çok ağır gelmiş olacak ki Ertunga 45 kişinin gözü önünde canı çıkıncaya kadar
dövülmüş. İstanbul Yolunu Eskişehir Yoluna bağlayan ve
belki çoğumuzun her gün geçtiği belki de kimimizin hiç bilmediği o yol da hırsını alamayan kimseler tarafından otobüs hareket halindeyken şoföre kapıyı açtırıp Ertunga otobüsten aşağıya atılmış ve arkadan gelen otomobil
Ertunga'ya çarpmış.'

Tüm bu olaylar içerisinde belki de en çarpıcı
olanı o 'kimseler' in koruma memurları oluşu. Belki de bu yüzden vahşeti yaratan kişiler hala bizim aramızda dolaşıyorlar ya da pardon bir 'büyüğümüzü'
koruyorlar. Belki de bu yüzden avukat delil toplamaya
çalıştığında otobüste bulunan 'diğer' yolcuların (ki bence suça ortak olmuşlardır) hiç sesleri çıkmıyor, hiçbir delil bulunamıyor belki de bu yüzden sadece otobüs şoförü ve muavin tutuklu cezaevinde kalıyor.

Bütün bu bilgileri ailesine başsağlığına gittiğimizde öğrendim. Oysa biz sadece 'masum' bir trafik kazası sanıyorduk.

Kim oldukları ne oldukları nerede görev yaptıklarının hiçbir önemi olmaksızın bir insanın canice katledilirken buna seyirci kalan ve bu suça ortak olan Nilüfer Turizm'i kınıyor, bundan sonra hayatım boyunca bu firma ile seyahat etmeyeceğimi beyan ediyorum.
Sizlere bu e-postayı iletiyorum çünkü FARKINDA OLUN.

Özge Şahin;
Mimar

(edit: maili düzelttim)

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 21:40 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu yüzden yeşil otobüste cep telefonuyla konuşan dallamaları uyarmaya tırslıyorum...

Ve bu o kadar yaygınlaştı ki, genci, yaşlısı, her kesimden insan inadına ve inadına açıyor yasak olan yerde cep telefonuyla konuşuyor, işin acınası tarafı zavallı, sanki marifetmiş gibi yapıyor bu işi, diyecek birşey yok... Süperiz.
Sosyal ağlarda paylaş

kıroluk ve hanzoluk babadan oğula geçen birşey

cocuk ailede büyüğünden ne görüosa neyi örnek oluosa ilerdede öyle bi hanzo oluo işte.e tabi büyüdüğü çevrede doğal olarak bu gibi adamlarla dolu oldugu için.yapıcak bişi yok

bunun dizilerle filmlerle falanlada alakası yok.

ha çok fazla genelleme yapılıo hepsi dogru değil tabi :)

arkadaşlık sitelerinde profillerine kraldan cok kralcıyız.asarız keseriz yazanları gördüğünüz yerde tokatlayın zaten

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 04:17 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...