aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aga halı saha maçına gelmiyorum ne yazık ki. dory hanımı koyduğu 7 adet resim, ve belliki kendisi için özel anlam ifade eden yıllanmış topiklerden yaptığı alıntılarla konunun birincisi ilan ediyorum.. gratz. ödül olarak kendinize bi resim bulup bakınız, istediğiniz bi tane, farketmez. şaka bi yana ayıp denen bşiey var ama, gerçekten. edik: kimseye klavye delikanlısı demedim. hoş yaptığım iey biraz klavye delikanlılığna girmiş tabi, ciddiye alındığı düşünülürse.. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:39 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:40 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abartmış olabilirler resim olayını da, hakettiği tepki budur ghost un 1-2 ay önceki topiclerinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=-craLvwIC6w [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:40 tarihinde, ZiFir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 edik yaptım klavye deikanlılığıyla ilgili.. =) kimseye klavye delikanlısı demedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 gozunun onunde tepki vermek istiyorum =( olm adam has mahalle delikanlisi senin gibi Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 delikanlisi değil! btwdikkat bu postta sanal reklam uygulanmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 evet rahatsız oluyoruz ama bencede abartmak gerekmiyor..he bide ayrıca kırmızı bi ünlem var dikkatinizi çekmiştir ona basabiliyorsunuz arkadaşlar,burda tepişmeyin rica edicem^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sly iri yari adam, editlemek lazim tabi postlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Hangi sebeple ünleme basıcam ki? tepki ghost boo'ya verilmiş, belki kendisi rahatsız değil, belki arkadaşlar aralarında şakalaşıyolar, rahatsızlığımı dile getirdim ben, ünleme basıcak biri vrsa o ghost boo'dur. @dory: neden devamlı ayar verme telaşı içndesin? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, ayarların bana dokunduğundan değil, vermek istiyosan, kişisel gelişime faydası odluğunu düşünüyosan ver sabaha kadar. Merakını gidereyim editlediğim ksıım "edik:" ten sonra eklenen kısım sadece, yazdığım hiçbşieyi silmedim. .Ayrıca delikanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 nedir sendeki bu ghots_boo' yu koruma şevki. reşit değil kız, aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bende isterim sabaha kadar vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 verebilirsin lakin, izin cikmıs. ver allaam ver. ayh amaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ya bide bişi kafama takıldı sen ülser değil miydin?..geçmişse bile sigara nargile filan senin hastanelik olman gerekmiyormuydu şimdiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bu kadar ayar!! insanın kendi bünyesine zarar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aktif , Dory kıskanıo booooo yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 black seni şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Nargile en kolayi, gidicen bi arap dukkanina alican tutununu nargileyi, kendin yapican fistik gibi. Sigara Fransa'da da var, da icme zaten. Ayrica sorunlarindan kacarak sorunlarin cozulmeyecegini ileride anlarsin biraz daha olgunlasinca. Dogruya dogru, yurtdisinda yasamak zordur, 9 ayda ben bunu anladim, su an cok mutluyum gerci de dellendigim zamanlar da oldu. Her ne olursa olsun, kendi dilin kendi kulturun gibisi yok. Bu baslikta seni got eden sey diger basliktaki "oh mon dieu je suis francaise" tutumun farkindaysan. Haketmissin de, mustehaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 harvard dememişsin editle aga hemen [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 20:10 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 silinen resimlerle beraber ayar birincisinin kim olduğunu yeniden değerlendirmek gerekebilir @ghost boo: Bence gelme. Türkiye güzel olabilir ama zor. Oralarda zengin olur sonra para yemeye gelirsin. Nacizane tavsiyem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 amerikan filmlerindeki salak ponpon kızlar gibi davranmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: harvard dememişsin editle aga hemen Orcun lutfen HARVARD'a gidiyor olabilirim ama bunu goze sokmanin cidden anlami yok yani. Ben yapmadim, sen de yapma lutfen. aga HARVARD'i bi daha caps'siz yazarsan bozusuruz. Hayir benim basim belaya girer burda, o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 benim de mesajim silindi aktif, ikinci olayim nolur. ama sen de kefallikte birinci ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 uzatmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 4 yıllık gurbetçi olarak, tüm gurbetçi patilere sabır diliyorum. 3 gün sonra İstanbul'a geliyorum tatil için. Nasıl mutluyum.. anlatılacak bir his değil. Yarınki finalimden kesin kalacak olmam bile koymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Penth gibi ha , reklamını yapıyor anlamıyorsunuz . İşte fransadayım ama hayat çok kötü , nargile yok , bakkal amca yok , fransa falan , evet fransadayım ama türkiyeyi özledim , sanırım dil yeteneğimi kaybettim fransız oluyorum , çok özledim türkçe konuşmayı . YEA QİT . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 .. Neyse :D [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 22:40 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar