Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özledim !!

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

aga halı saha maçına gelmiyorum ne yazık ki.

dory hanımı koyduğu 7 adet resim, ve belliki kendisi için özel anlam ifade eden yıllanmış topiklerden yaptığı alıntılarla konunun birincisi ilan ediyorum.. gratz. ödül olarak kendinize bi resim bulup bakınız, istediğiniz bi tane, farketmez.

şaka bi yana ayıp denen bşiey var ama, gerçekten.

edik: kimseye klavye delikanlısı demedim. hoş yaptığım iey biraz klavye delikanlılığna girmiş tabi, ciddiye alındığı düşünülürse..

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:39 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:40 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi sebeple ünleme basıcam ki? tepki ghost boo'ya verilmiş, belki kendisi rahatsız değil, belki arkadaşlar aralarında şakalaşıyolar, rahatsızlığımı dile getirdim ben, ünleme basıcak biri vrsa o ghost boo'dur.

@dory: neden devamlı ayar verme telaşı içndesin? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, ayarların bana dokunduğundan değil, vermek istiyosan, kişisel gelişime faydası odluğunu düşünüyosan ver sabaha kadar.

Merakını gidereyim editlediğim ksıım "edik:" ten sonra eklenen kısım sadece, yazdığım hiçbşieyi silmedim.
.Ayrıca delikanlıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Nargile en kolayi, gidicen bi arap dukkanina alican tutununu nargileyi, kendin yapican fistik gibi.
Sigara Fransa'da da var, da icme zaten.

Ayrica sorunlarindan kacarak sorunlarin cozulmeyecegini ileride anlarsin biraz daha olgunlasinca.

Dogruya dogru, yurtdisinda yasamak zordur, 9 ayda ben bunu anladim, su an cok mutluyum gerci de dellendigim zamanlar da oldu. Her ne olursa olsun, kendi dilin kendi kulturun gibisi yok.
Bu baslikta seni got eden sey diger basliktaki "oh mon dieu je suis francaise" tutumun farkindaysan. Haketmissin de, mustehaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Penth gibi ha , reklamını yapıyor anlamıyorsunuz . İşte fransadayım ama hayat çok kötü , nargile yok , bakkal amca yok , fransa falan , evet fransadayım ama türkiyeyi özledim , sanırım dil yeteneğimi kaybettim fransız oluyorum , çok özledim türkçe konuşmayı . YEA QİT .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...