Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macaristan vs Türkiye

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

Eheh Emre konusunda ne dediysem çıkmış. Ofansif ortasaha lazım dedim, bu takımı arapaslarla ancak açarız dedim goller öyle geldi, Emre maçı çevirdi.

Ama diğer değişiklikler kötüydü bence. Gökdeniz ve Ayhan yyerine ana kadar hiçbir şey yapamamış Tuncay ve Aurelio (tamam biri asist biri gol attı sora o ayrı da o ana kadarki duruma göre diorum) çıkmalıydı.

Bir de tamam ben de sert oyun yüzünden kırmızı bekliodum da o kırmızı da dünyanın en yalan kırmızı kartıydı heralde. Muhtemelen Malta'nın yaptığı cinliği tekrarlamak istediler hakem de onu cezalandırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

13.10.2007 Yunanistan -- Bosna-Hersek
13.10.2007 Macaristan -- Malta
13.10.2007 Moldova -- Türkiye
17.10.2007 Malta -- Moldova
17.10.2007 Türkiye -- Yunanistan
17.10.2007 Bosna-Hersek -- Norveç
17.11.2007 Norveç -- Türkiye
17.11.2007 Yunanistan -- Malta
17.11.2007 Moldova -- Macaristan
21.11.2007 Macaristan -- Yunanistan
21.11.2007 Türkiye -- Bosna-Hersek
21.11.2007 Malta -- Norveç

1.Yunanistan.....8 6 1 1 14 7 7 19
2.Türkiye...........8 5 2 1 21 8 13 17
3.Norveç............9 5 2 2 20 8 12 17
Sosyal ağlarda paylaş

aslında rahat çıkarız biz bu gruptan artık. yunanistanı yenersek puan farkı olacak norveçe de çelme çaktık mı tamamdır farksız yenilelim fln :p

edit: hayır bi maç eksiğimiz var şu an ve say yani şunları :p

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 23:29 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Emre'nin girmesi maçı değiştirdi. Adamlar adam adama oynuyolar, Emre adam eksiltmeye başlayınca savunmlaraı bozulmaay başladı, Tuncay da adam eksiltebilse daha raht pozisyon bulurduk. Emre baştan oynamalıydı.

Hakan oynamaması takıma nasıl da hareket getirdi. Topun kontrolü hep bizdeydi ilerde daha az top kaybettik. MAcaristan Maltadan çok daha iyi bi takım ama Maltanın bulduğu pozisyonların yarısını bile bulamadı. Nihat herşeye rağmen iyiydi. Orta sahaya kadar gelip ileri top taşıdı, en azından adam adama savunmada hareketli olmak yapıalbilecek tek şey bireysel anlamda. Ama Nihat böyle maçlarda forvet değli orta saha oynamalı, forvet mevkiinde çok da etkili olamadı. Gerçi orta sahada araya onu kaçırcak toplar atamadı. Belki Emre girerken o çıkmasa aratoplar alabilirdi. Kanatlar iyi işledi, Gökdeniz sonlara doğru oyundan düştü, zaten o arada çıkarıldı.
Hakan oynamamaya devam etsin.

Hakan'ın bir de şöyle bi durumu var, oynadığı zaman topların tamamı ona atılıyo, herkes Hakan'a top atıyo, bu da Hakan'ı olduğundan da kötü gösteriyo. Yine de Gökhan daha iyi. Fizik olarak da çok iyi mücadele veriyo, Hakan bitik.

edit: Puanlara baktım da, Norveç'i yenersek ki bence yeneriz, diğer 3 maçın 2sini kazanmak yetecek sanırım.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 23:31 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç top aldıgını falan gormedim valla aldıysa da bi hareket getiremedi ilerde takıma. pres falan yapmadı hiç, hava topları indirmedi. ben zaten anlamadım bu adamın ne özelliği var böyle abartıldı bugüne kadar. sıradan bir uzun forvet işte. bu adamın yaptıgından daha azını yaptıgına inanmıyorum hakanın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet
üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 23:39 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Hakan'ın malta maçında aldığından daha çok top aldı. Orta sahaya kadar geldiği oldu. Sağa sola daha iyi hareketlendi. Top alamadığı zamanlarda bile omuz omuz mücadele etti. Benim gördüğüm kadarıyla.

Hakan ısrarına ve Hakan'ın her seferinde inatla takıma çağrılmasına karşıyım. Buna rağmen şu anda 37lik dede hakan bile Gökhandan çok daha fazla iş yapardı.

Gökhan maç boyunca 2 ya da 3 kez top aldı sadece, onları Hakan da almıştı. Zaten aldığı topları da ezdi sadece Gökhan.

Hücuma katılamadı, pres yapmadı. Bitik denen Hakan'ın yarısı kadar pres yapmadı rakibe. Hakan en azından şut çekiyordu, verkaça giriyordu onları da yapmadı ki... Çok kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...