Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Fatih Terim'in o yumruk pozu tam "lan sana vurarım" tarzıydı. Güldürdü beni akşam akşam. Bi de son gol efsaneydi harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Eheh Emre konusunda ne dediysem çıkmış. Ofansif ortasaha lazım dedim, bu takımı arapaslarla ancak açarız dedim goller öyle geldi, Emre maçı çevirdi. Ama diğer değişiklikler kötüydü bence. Gökdeniz ve Ayhan yyerine ana kadar hiçbir şey yapamamış Tuncay ve Aurelio (tamam biri asist biri gol attı sora o ayrı da o ana kadarki duruma göre diorum) çıkmalıydı. Bir de tamam ben de sert oyun yüzünden kırmızı bekliodum da o kırmızı da dünyanın en yalan kırmızı kartıydı heralde. Muhtemelen Malta'nın yaptığı cinliği tekrarlamak istediler hakem de onu cezalandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: hee istiklal marşı da aynı kaç yıldır.. başak dert kalmadı heralde aga canın mı sıkılıo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 valla skor aldatıcı. hiç 3 tane atacak futbol oynamadık. rakip 10 kişi kalıncaya kadar tuncayın pozisyonu dışında pozisyonumuz yok. bu futbolla yunanistan da norveç de bizi tokatlar. bi de said: hee istiklal marşı da aynı kaç yıldır efsanesin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 şu puan listesini ve kaç maç kimlerle maçlar kaldığını öğrenebilcemiz bi link varmı plz... google ın altına üstüne getirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://www.uefa.com/competitions/euro/standings/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: Fatih Terim'in o yumruk pozu tam "lan sana vurarım" tarzıydı. Güldürdü beni akşam akşam. Bi de son gol efsaneydi harbiden. aynı düşüncelerdeyim ama fatih hoca abardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Daha önce vurmuşluğu da var Terim'in öyle... Yanındaki yardımcı antrenörleri sille topat döverdi GS'nin başındayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 13.10.2007 Yunanistan -- Bosna-Hersek 13.10.2007 Macaristan -- Malta 13.10.2007 Moldova -- Türkiye 17.10.2007 Malta -- Moldova 17.10.2007 Türkiye -- Yunanistan 17.10.2007 Bosna-Hersek -- Norveç 17.11.2007 Norveç -- Türkiye 17.11.2007 Yunanistan -- Malta 17.11.2007 Moldova -- Macaristan 21.11.2007 Macaristan -- Yunanistan 21.11.2007 Türkiye -- Bosna-Hersek 21.11.2007 Malta -- Norveç 1.Yunanistan.....8 6 1 1 14 7 7 19 2.Türkiye...........8 5 2 1 21 8 13 17 3.Norveç............9 5 2 2 20 8 12 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 türkiye fazla maç oynuyo gibime geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aslında rahat çıkarız biz bu gruptan artık. yunanistanı yenersek puan farkı olacak norveçe de çelme çaktık mı tamamdır farksız yenilelim fln :p edit: hayır bi maç eksiğimiz var şu an ve say yani şunları :p [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 23:29 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Emre'nin girmesi maçı değiştirdi. Adamlar adam adama oynuyolar, Emre adam eksiltmeye başlayınca savunmlaraı bozulmaay başladı, Tuncay da adam eksiltebilse daha raht pozisyon bulurduk. Emre baştan oynamalıydı. Hakan oynamaması takıma nasıl da hareket getirdi. Topun kontrolü hep bizdeydi ilerde daha az top kaybettik. MAcaristan Maltadan çok daha iyi bi takım ama Maltanın bulduğu pozisyonların yarısını bile bulamadı. Nihat herşeye rağmen iyiydi. Orta sahaya kadar gelip ileri top taşıdı, en azından adam adama savunmada hareketli olmak yapıalbilecek tek şey bireysel anlamda. Ama Nihat böyle maçlarda forvet değli orta saha oynamalı, forvet mevkiinde çok da etkili olamadı. Gerçi orta sahada araya onu kaçırcak toplar atamadı. Belki Emre girerken o çıkmasa aratoplar alabilirdi. Kanatlar iyi işledi, Gökdeniz sonlara doğru oyundan düştü, zaten o arada çıkarıldı. Hakan oynamamaya devam etsin. Hakan'ın bir de şöyle bi durumu var, oynadığı zaman topların tamamı ona atılıyo, herkes Hakan'a top atıyo, bu da Hakan'ı olduğundan da kötü gösteriyo. Yine de Gökhan daha iyi. Fizik olarak da çok iyi mücadele veriyo, Hakan bitik. edit: Puanlara baktım da, Norveç'i yenersek ki bence yeneriz, diğer 3 maçın 2sini kazanmak yetecek sanırım. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 23:31 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ya gokhan naaptı macın basından sonuna kadar allasen. adam attıgı gol dısında maçta adı geçmedi be. yetersiz herifin teki hakanın tırnagı olamaz. su an bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Hakan'ın malta maçında aldığından daha çok top aldı. Orta sahaya kadar geldiği oldu. Sağa sola daha iyi hareketlendi. Top alamadığı zamanlarda bile omuz omuz mücadele etti. Benim gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ben hiç top aldıgını falan gormedim valla aldıysa da bi hareket getiremedi ilerde takıma. pres falan yapmadı hiç, hava topları indirmedi. ben zaten anlamadım bu adamın ne özelliği var böyle abartıldı bugüne kadar. sıradan bir uzun forvet işte. bu adamın yaptıgından daha azını yaptıgına inanmıyorum hakanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bize adam gibi bi oyuncu lazım. beşiktaşlıyım ama nobreyi sevmem lakin nobre oynasa a milli takımda daha çok iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bence norveç maçını alırsak hertürlü çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 norveçi yenersek dağılcak adamlar zaten dimi.. dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ŞAhane bi forvet değil tabii ki, Hakana göre iyyidi diyorum ben. Bize eski Hakan gibi, İlhan gibi, çabuk depara kalkan, vurduğunu gol yapan, cesur kaleye giden bi forvet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: aktiftablet üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 23:39 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Hakan'ın malta maçında aldığından daha çok top aldı. Orta sahaya kadar geldiği oldu. Sağa sola daha iyi hareketlendi. Top alamadığı zamanlarda bile omuz omuz mücadele etti. Benim gördüğüm kadarıyla. Hakan ısrarına ve Hakan'ın her seferinde inatla takıma çağrılmasına karşıyım. Buna rağmen şu anda 37lik dede hakan bile Gökhandan çok daha fazla iş yapardı. Gökhan maç boyunca 2 ya da 3 kez top aldı sadece, onları Hakan da almıştı. Zaten aldığı topları da ezdi sadece Gökhan. Hücuma katılamadı, pres yapmadı. Bitik denen Hakan'ın yarısı kadar pres yapmadı rakibe. Hakan en azından şut çekiyordu, verkaça giriyordu onları da yapmadı ki... Çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Neden en baştan Halil'le başlamadı ben onu anlamadım. İkisinden de iyi :) [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 00:04 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 O da doğru :) Ama Halil de pres yapamıyor, bitirici olamıyor olması gerektiği yerde durmuyor, tam ileri uç adamı değil... Yani Santrafor değil forvet. Yani FM ağzıyla konuşursak Halil Forward, ama ileride bir tane de Striker lazım. Ha ama bu maçı ikisinden de iyi kaldırırdı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 1.Yunanistan.....8 6 1 1 14 7 7 19 2.Türkiye...........8 5 2 1 21 8 13 17 3.Norveç............9 5 2 2 20 8 12 17 Norveç kalecisi o hatalı golü yemese şimdi halimiz niceydi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tek eksik macı olan türkiye ile yunanistan heralde ve istanbula gelcek yunanistan bu açıdan iyiyiz ama daha bosna ve norveç maçlarmız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yunanistanı yenersek lideriz işte. ipler bizim elimizde ama zannetmiyorum bu futbolla nah yeneriz. adamların macını izledim bugun iki takım da feci oynuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar