Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bu gece ATVde skor tahminlerini alalım Bence 2-0 Türkiye alır.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Önce 1-0 macaristan defans hatasından yararlanıp gol atacak . Ardından Türkiye ilk yarı bitmeden serbest vuruştan hamitle kaleci hatası sayesinde gol bulucak ardından dakika 84 de Macaristan kendi kalesine atıcak yani 2-1 türkiye [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 09:31 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 masticore asistleri kimler yapcak ? :P
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hadi yaw :( o zaman servet atar yıne :)
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 mydyingbride türkiye bir duran top ve kendi kalesine yenen golden dolayı malesef asisti olmuyucak :( fakat macarların golunde asisti Fehér yapıcak diyebilirim
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Farklı bir skorla yeneriz benim tahminim. şöyle açıklayayım kendimce ; maltada olan olaylar yüzünden, hem fatih terim hemde futbolcular çok tenkit aldı... sırf kendi gururlarını değil, fatih hocalarınında gururunu düşünerek canla başla mücadele edeceklerini umuyorum. 3-0 türkiye diyorum.
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Allahtan sabri sakatlandı Hamit önünde gökdeniz yapar sağ kanatı ortayada ayhanla emreye koyarsa iyi olur.
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 berabere dicem üzülerek . inş kötü tahmin yapıyorumdur.
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 12 yıl önce 2-0 kazandımız çok önemli maçta inönüdeydim bugün yine orda olacam bugün çok farklı bi oyun bekliyorum 4-0..
fab Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kaç atarız bilmiyorum ama gol yemiyecegimizi dusunuyorum.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 3-1 alırız. bilyonerin maç skoruna bile girdim o derece.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Şöyle eski maçlara baktım şimdi. Hollandayla deplasmanda berabere kalıp, burda yendiğimiz ama Hollanda'nın birinci olup kolay maçlarda puan kaybedip gidemediğimz , Almanya'nın ceza sahasından çıkamadığı ama barajı onların geçtiği eski dünya avrupa kupa elemeleri falan. Artık basit maçlarda puan kaybetmeyelim de gidelim şu kupalara. Eski havası yok sanki milli takımın. Eski heyecanı alamıyorum milli maçlardan. Bir sürü yabancıya rağmen kötü oynayan lig takımları bu hale getirdi milli takımı. Umarım çıkışa geçeriz. Başarısızlık Fatih Hoca'nın bütün karizmayı bitirir zaten şu anda sermayeden yiyo, farkınddır heralde o da.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Üstü bastım bu maça kuponda! çok güveniyorum maltayı bile yenemeyen Manav kaleciye 2 golü zor atan millilere
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Malta maçı biraz farklı aslında. Yani çok kapanan takımlar bize ters geliyo. Biz o maça daha defansif bi kadroyla çıskaydık, ön liberolu bi ortasaha kursaydık, yine en kötü ihtimalle golyemez berabere kalırdık, gol atıp galip gelebilrdik de. Fakat ço ofansif bi takımla çıktık. O kadar ofans bize falza, çüünkü organizasyonu iyi değl takımın. Kaleci ve 2 stoperin dışında 7 hücuma yönelik oyunnunu hepsi Hakan Şükür'e top atıyor ve o da alamıyorsa zaten bişey bekleme, çok top kaybeder çok tehlike atlatırsın. Ama Hakan Şükür yerine başka bir forvet, iyi bir Fatih Tekke olsa mesela, ve bütün toplar tek forvete gitmese, herkes pozisyon arasa çok farklı olurdu. Hamit Altıntop gibi 40 metreden korkmadan şut çeken bi adam bile önü boşken ceza sahası ön çizgisinden Markaj altındaki Hakan'a orta yapmayı tercih ediyorsa bu hücum planında bi yanlış var demektir.
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ilk 11 de nihatıda saydılar... vee hakan oynamıyor... kesin yeneces kesin
Öne çıkan mesajlar