Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yurtdışından getirtsek burda sounruz kullanılabiliyor artık değil mi?
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 AT&T simli iphone alırsa usa'dan fark eden birşey olmayacak. yine unlock, turbosim vs yaparak kullanman gerekli bahsettiğin buysa. :)
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 47 sayfanın hangi birinde bilmiyorum, ama bugün mesaj geldi bağdat caddesinde gece satışa sunulacakmış. Gece gidip sıraya girmeye gerek var mıdır? Zaten talep formu doldurduğumuz için önceliğimiz yok mudur? Fiyatı ne olacaktır? Tarifesi nedir? Sınırsız internet alırsak veya sınırlı internet alırsak ama büyükçe bir sınırı olsa toplam bu telfonun bize maliyeti nolur? Ayrıca 3G özelliklerinin bir çoğu kullanılamayacak değil mi? İhale en son iptal edilmişti sanki
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben anlamadım ya şunu bana bi daha anlatırmısınız. atıyorum orta paket almak istesem ne yapıyorum ben?
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 gprs özelliği sadece istanbul'u kapsıyo diye bişi duymuştum gerçi kullanan görmedim
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 3g yok turkiyede, direk EDGEle baglanicaksiniz ki izdirap olucak.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 adamınbiri said: gprs özelliği sadece istanbul'u kapsıyo diye bişi duymuştum gerçi kullanan görmedim gps demek istedin heralde?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 gps google mapste yerini gosteriyo, nesi sadece istanbulda olucak bunun?
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yoo gprs demek istedim harita üzerinde gittiğin yolu gösteren özellik gprs değil mi? gps sadece bulunduğun yeri gösteriyo diye biliyorum ben.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 gprs telefonu modem olarak kullanabilme davasi
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 şu olay gprs değil mi? hani 5 dk sonra sola dön şimdi sağa dön lahn geçtin olm şimdi geri dön diye uyaran gösteren aparat gprs mi gps mi?
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 o değilmiş işte o navigasyon diye geçiyormuş bende ikiside ayni şey sanıyordum
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 MrMarvelous said: Hahahaaa o kontrat fiyatlarına vergiler dahil değilmiş :D aylık 75 milyon dediği küçük paket ayda 95 YTL ye geliyor vergilerle. O zamanda telefonun fiyatı 2 milyarlara tırmanıyor. al işte cocukmu kandiriyo bunlar ya
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hea ozaman tamam :D peki navigasyon var mı iphone 3gde? kullanabiliyomuyuz ne oluyo benim bildiklerim tamamen yalan çıktı bilgilendirin bu konuda beni:D
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 gps, haritada yerini bulan gösteren tatava. navigasyon da aynı şekilde, fakat bi de seni yönlendiriyo. sağa dön sola dön hesabı. gps var , navigasyon yok iphone da. biri de bana bu alet normalde ne kadar, tarifelerle ne kadar, cepten ne çıkıcak falan, onu bi anlatabilirse sevinicem.
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu turkcell cok çakal. * Küçük paket ile 31.12.2008 tarihine kadar, orta ve büyük paketlerle 18 ay boyunca hafta sonlarına Turkcell'lilerle ücretsiz konuşun.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ohaa şerefsizmiş hakkikaten en iyisi yurtdışından getirmek.Zaten turkcellden bişey beklenmez.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bugün saat 15.30 sularında 8GB iPhone 3G mi aldım Ankara'da bi Turkcell den. Türkçe kullanım kılavuzu falan yapmışlar, ama türkçe menü yok alette. Bi de sms şebeke olaylarını hemen tanıyor, turkcell altyapıyı kurmuş çoktan. güzel alet valla, alışmam zaman alcak biraz ama iyi oldu gibi.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hangi paketi kaça aldın o yazan fiyatlar kdv dahilmi degilmi onu merak ediyorum..
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 MrMarvelous said: Bugün saat 15.30 sularında 8GB iPhone 3G mi aldım Ankara'da bi Turkcell den. Türkçe kullanım kılavuzu falan yapmışlar, ama türkçe menü yok alette. Bi de sms şebeke olaylarını hemen tanıyor, turkcell altyapıyı kurmuş çoktan. güzel alet valla, alışmam zaman alcak biraz ama iyi oldu gibi. sözleşmesiz satılıyor mu? detay versen. :)
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Burda gece 12 de satışa çıkacakmış (Bağdat Caddesi/Istanbul)
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Absolut said: Yurtdışından getirtsek burda sounruz kullanılabiliyor artık değil mi?yok abso, bu satilan da sadece turkcell le kullanilabiliyor mesela. yine kirman gerekir locked aldigin surece, bu da avrupa'da italya gibi telefon kitlemenin yasak oldugu bikac ulke haric nereden alirsan demek.
Öne çıkan mesajlar