Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hitler'e duzenlenen basarisiz suikasti konu alan, potansiyel uber film geliyor (benim icin her alman bazli ww2 filmi o potansiyele sahip gerci) Suikasti ustlenen Claus von Stauffenberg isimli karizma 18 nazi albayini Tom Cruise oynayacakmis (ne yazik ki, umarim guzel bir is cikarir diyorum yine de tabi) 2008'de gleiyor, detayli bilgi: http://www.imdb.com/title/tt0985699/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ha iletine copy pasteledigin almanca cumlenin sebebi buydu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çok hitler filminden azı iyi oluyor. inşalah az +1 olur bu biz de seviniriz. valkyrie cennete ölen savaşçıları taşıyan melek mi neydi nasıl bir bag kurmuşlar filmle merak da ettim hani. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 11:24 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Evet onu ben de anlamadim, ve evet Valkyrie'ler elinde kilicla savas alaninda olen savascilari valhalla'ya tasiyan bakireler nord mitolojisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 e madem sadece taşıolar niye kılıçları var bu arada gerçek suikastçi tom dan daha yakışıklı [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 16:27 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Place my body on a ship, burn it into sea. Let my spirit rise valkyries carry me. Take me to Valhalla where my borthers wait for me. Fire burns into the sky, my spirit will never die. diye bir Manowar alıntısıyla açıklık getirelim Valkyrie mevzuuna. :) WW2 iyidir güzeldir :p Güzel film olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: e madem sadece taşıolar niye kılıçları var"elinde kilicla olen savascilar" i tasiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oku okuda baban gibi eşek olma diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: What does the working title 'Valkyrie' mean? Operation Walküre (Valkyrie) was an operational plan of the German Wehrmacht's Reserve Army, initially designed to be used in the event that disruption caused by the Allied bombing of German cities caused a breakdown in law and order, or a rising by the millions of forced laborers from occupied countries working in German factories. The conspirators of 20 July 1944, Stauffenberg and others from the Wehrmacht's General Staff amongst them, tried to modify the plan according to their needs, so that they would be able to quickly disarm SS troops, arrest the leading Nazis and take over control of German cities. ben de merakla bekliyorum, tom abiyi beğenirim doğrusu. 80'lerden beri devam eden jön kalmadı gibi birşey. valkyrie'ler ayrıca mızrak kullanır.. :p [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 03:18 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 2. Dünya Savaşı olsun çöpten olsun zaten. Kötü olsa bile izliyorum meretleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 von stauffenberg anısına her sene almanyada tören yapılıyor sanırsam öle bi kahramandır.gzl olur inş film. der untergangdan beri adam gibi ww2 filmi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 film aynı zamanda wowdaki karakterimin negane ismi olur :D Çok az kullanılan bir kelime odluğu için görünce noluyoruz kim ne diyo benim hakkımda diye heycanlanma oluyo tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 William Adama'nin eski gemisinin ismi be eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 http://filmonic.com/wp-content/uploads/2008/04/tom-cruise-valkyrie.jpg Gösterim tarihi yaklaşıyor,uzun zamandır bekliyorum.Her ne kadar Tom Cruise'u kişisel olarak sevmesem de bu adama farklı bir şekilde hayranım,nefretle karışık yani :) Bekliyoruz merakla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 http://www.traileraddict.com/trailer/valkyrie/feature-trailer trailer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://www.traileraddict.com/trailer/valkyrie/final-trailer Final Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nazi'ler ne para kazandırdı holivuda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 trailer muhteşem... sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tom cruise çok sırıtmış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 saw müziği neden peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben bunun belgeselini izledim dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 şöyle sağlam WWII filmleri bulamıyorum.Belgesel tadında çörek otlu simit tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yaw hep kahraman Allied yerine birazda Almanların ABD gelene kadar diğer müttefikleri nasıl dövdüğünü anlatan film izlesek? Yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 trailer güzel olmuş da müziği yakıştıramadım doğrusu, merak ediyordum zaten fena olmayacak gibi. tom cruise'un sırıtan bir tarafını görmedim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Efrasiyab said: Yaw hep kahraman Allied yerine birazda Almanların ABD gelene kadar diğer müttefikleri nasıl dövdüğünü anlatan film izlesek? Yok mu hiç? Çok ciddi Nazi propagandasına gireceğinden, o zamanki başarıların filmini tek çekebilecek kişilerin almanlar olmasından ve de günümüz almanlarının nasyonel sosyalizmden tiksinmesinden dolayı kimse adam gibi bişey çekmemiş çekmezler de. Alman tarafını gösteren en sağlam filmler olarak diyebileceğim iki film Stalingrad ve das Boot olurdu herhalde. Der Untergang da sayılabilir. Aradığın "anlı şanlı" filmler değiller ama. Rommel ya da von Manstein ile ilgili herhangi bir belgesel izlersen istediğini daha çok elde edersin. Trailer'a gelince çok süper olmuş, Tom Cruise çok sırıtmış bence ama göz bandını taktıktan sonra daha bir "asker" olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar