Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valkyrie


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Hitler'e duzenlenen basarisiz suikasti konu alan, potansiyel uber film geliyor (benim icin her alman bazli ww2 filmi o potansiyele sahip gerci)

Suikasti ustlenen Claus von Stauffenberg isimli karizma 18 nazi albayini Tom Cruise oynayacakmis (ne yazik ki, umarim guzel bir is cikarir diyorum yine de tabi)

2008'de gleiyor, detayli bilgi: http://www.imdb.com/title/tt0985699/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
What does the working title 'Valkyrie' mean?

Operation Walküre (Valkyrie) was an operational plan of the German Wehrmacht's Reserve Army, initially designed to be used in the event that disruption caused by the Allied bombing of German cities caused a breakdown in law and order, or a rising by the millions of forced laborers from occupied countries working in German factories. The conspirators of 20 July 1944, Stauffenberg and others from the Wehrmacht's General Staff amongst them, tried to modify the plan according to their needs, so that they would be able to quickly disarm SS troops, arrest the leading Nazis and take over control of German cities.


ben de merakla bekliyorum, tom abiyi beğenirim doğrusu. 80'lerden beri devam eden jön kalmadı gibi birşey.

valkyrie'ler ayrıca mızrak kullanır.. :p

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 03:18 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Efrasiyab said:
Yaw hep kahraman Allied yerine birazda Almanların ABD gelene kadar diğer müttefikleri nasıl dövdüğünü anlatan film izlesek? Yok mu hiç?


Çok ciddi Nazi propagandasına gireceğinden, o zamanki başarıların filmini tek çekebilecek kişilerin almanlar olmasından ve de günümüz almanlarının nasyonel sosyalizmden tiksinmesinden dolayı kimse adam gibi bişey çekmemiş çekmezler de.

Alman tarafını gösteren en sağlam filmler olarak diyebileceğim iki film Stalingrad ve das Boot olurdu herhalde. Der Untergang da sayılabilir. Aradığın "anlı şanlı" filmler değiller ama. Rommel ya da von Manstein ile ilgili herhangi bir belgesel izlersen istediğini daha çok elde edersin.

Trailer'a gelince çok süper olmuş, Tom Cruise çok sırıtmış bence ama göz bandını taktıktan sonra daha bir "asker" olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...