demise666 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bak metanin yuzunde normal bi insanin popsundaki kildan daha fazla kil var. Referans: kendi popm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kingpin'e sorcan sakal olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Olan sakalı çıkartmayan bi yöntem varmı. Bıktım Ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 fastfood kıl arttırır diye bişey yok. genel olarak fazla et tüketenler daha kıllı olur. fast food yerine çöp şiş pirzola köfte falan ye daha hızlı artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 peki, dediğin gibi olsun hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aynen sakali cikartmayan yontem araniyor hayvan gibide kalin her trasdan sonra surat kipkirmizi oluyor kaziyarak aldigimdan, makineyle tras olmak tam anlamiyla fantezi burdan yetkililere sesleniyorum bole bisey bulsunlar oldursunelr hucreleri omrun sonuna kadar sinekkaydi gezelim gencken heves ettik surduk o jileti surmez olaydim yok orduevinde gunasiri spora gidiyorum bilmemkac milimetreden fazlasini almiyorlar tras olupta spora gitmek dunyanin en igrenc seyi belkide terledikce YANDIM ANAAAM diye zehir ediyor gunu isin daha kotusu heves ettik buyuk bunun zimbirtisi sakali rahat keser dedik gittim braun cru3zer midir nedir ondan aldim bir kere kullandim 45 dakikada aletin sarji bitti benim sakalin yarisi duruyor direk attim bi kenara canim alet duruyor ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 epilasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Fistan üye § 11 Eylül 2007, Salı - 00:31 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kingpin'e sorcan sakal olayını şimdi ben yazıyodum aynısını=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ters yönden traş olursan sakal sertleşir diye biliyorum belki daha sık çıkmasına da neden olabilir emin değilim=) zaten sert ve sık sakalım var bi de tersten alırsam nolur bilmiyorum=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ters yönden tıraş olursan en fazla kıl dönmesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ters yönden traş olursan birsürü kıl dönmesine sebep ufak sivilcilerin olru inanılmaz kaşınır kaşıyıncada müthiş acır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 viktor 45 dakkada pil bitti ne demek ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 21 yaşındayım sakalım yok. köse değilim. Mutlumuyum ? Eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @viktor agda verelim sana baskası paklamaz o ne yaaa ole:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben yıllarca makinayla tıraş oldum sakal yumuşacıktı jileti değdirdim cosss olması bir dert olmaması ayrı bir dert hayat hep böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 baybi feysliğiniz kıymetini biliniz başka bişi demiyorum. en garizma insanlar beyfideyslerdir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Her sabah her sabah traş olmak zul gelecek ileride haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: isin daha kotusu heves ettik buyuk bunun zimbirtisi sakali rahat keser dedik gittim braun cru3zer midir nedir ondan aldim bir kere kullandim 45 dakikada aletin sarji bitti benim sakalin yarisi duruyor o alet kadar yalan bir alet yok almayın aldırmayın, anlamak lazımdı reklamda sadece grafikte traş etmesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 lol abi o uzun sakallar için deil yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 2 gunluk sakal ne kadar uzun olurki 2 gunluk sakali alamiyor kalinliktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 o aletin sloganı traş ol şekil ver düzelt değil miydi. uzun kısa mı ayırıyomuş bi de. vay anasını şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben 17 yaşındayım gayet sakal makal var ama hiç tavsiye etmiyorum, çıkmazken ben de diyodum çıksa keşke diye ama hergün hergün tıraş usandırıyo adamı belli bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Eğer bi şirkette çalışıyorsanız ve sürekli traş problemi çekiyorsanız. Phlips philishave öneririm. Ben sakalsız duramıyorum kendimi tanıyamıyorum çünkü garip geliyorum bana :) bu yüzden ayda bir saç sakal makinem var 2 numaraya vuruyorum sakalları. 3-4 ayda bir de 1 kere jilet kaydı yapıyorum ki cildimiz hava alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 1 senedir falan braun cruzer3 le alıyorum mütemadiyen kirli sakal. hava mavada almasın. lise 3 de mal gibi bende jilet vurmuştum 2 günde bir ç, ıksın diye. son pişmanlık fayda etmiyor sonra "gene mi uzadı aq" dan başka bişey demiyorsun. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 02:42 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 18 yaşındasın ne uğraşıyosun sakalla kılla. zaten 5 yıl sonra uğraşmak istemesen de uğraşıcaksın. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar