Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sakal çıkartma yöntemleri

unac

Öne çıkan mesajlar

aynen sakali cikartmayan yontem araniyor

hayvan gibide kalin her trasdan sonra surat kipkirmizi oluyor kaziyarak aldigimdan, makineyle tras olmak tam anlamiyla fantezi
burdan yetkililere sesleniyorum bole bisey bulsunlar oldursunelr hucreleri omrun sonuna kadar sinekkaydi gezelim

gencken heves ettik surduk o jileti
surmez olaydim

yok orduevinde gunasiri spora gidiyorum bilmemkac milimetreden fazlasini almiyorlar tras olupta spora gitmek dunyanin en igrenc seyi belkide
terledikce YANDIM ANAAAM diye zehir ediyor gunu

isin daha kotusu heves ettik buyuk bunun zimbirtisi sakali rahat keser dedik gittim braun cru3zer midir nedir ondan aldim bir kere kullandim 45 dakikada aletin sarji bitti benim sakalin yarisi duruyor

direk attim bi kenara canim alet duruyor ole
Sosyal ağlarda paylaş

said:
isin daha kotusu heves ettik buyuk bunun zimbirtisi sakali rahat keser dedik gittim braun cru3zer midir nedir ondan aldim bir kere kullandim 45 dakikada aletin sarji bitti benim sakalin yarisi duruyor

o alet kadar yalan bir alet yok almayın aldırmayın, anlamak lazımdı reklamda sadece grafikte traş etmesinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bi şirkette çalışıyorsanız ve sürekli traş problemi çekiyorsanız. Phlips philishave öneririm. Ben sakalsız duramıyorum kendimi tanıyamıyorum çünkü garip geliyorum bana :) bu yüzden ayda bir saç sakal makinem var 2 numaraya vuruyorum sakalları. 3-4 ayda bir de 1 kere jilet kaydı yapıyorum ki cildimiz hava alsın
Sosyal ağlarda paylaş

1 senedir falan braun cruzer3 le alıyorum mütemadiyen kirli sakal. hava mavada almasın.
lise 3 de mal gibi bende jilet vurmuştum 2 günde bir ç, ıksın diye. son pişmanlık fayda etmiyor sonra "gene mi uzadı aq" dan başka bişey demiyorsun.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 02:42 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...