Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesabımı kapadim


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

hayatımın bir döneminde ekmeğim suyun olan bu "oyun" u bir süredir oynamıyordum

- bir kız arkadaşımdan ayrılmamda
- sınıfta kalmamda
- ailemle aramın bozulmasında
- arkadaşlarımdan kopmamda

doğrudan etkisi olduğunu gördüm

wowda takıldığım konuştuğum insanlarda gerçek insan,ama bira içemediğin,sarılamadığın,omzunu sıvazlıyamayan arkadaşın ta gözünü seveyim


onceleri bırakmamayı düşünyordum , raid yapmam , eğlencesine oynarım fln diye düşünüyordum , ama baktımki , ben raid yapmadan yaşıyamam,ben en iyisi olmalıyım,inspect edilmeliyim,baba gralısn demeliler,forumlarda theorycraft yapmalıyım,makrolar addonlar yazmalıyım ,ne bağlamış bu oyun beni ya oldum ,bırakmaya karar verdim

bu sırada "abi ben ne yapayım..işten cıktım..işsizlik sigort ası ile wow oynuyorum gnde bir büyük boy mcdonalds menüsyle yaşıorum,hem mutluyum,rp düğünüm oldu keşke geleydin" diyen fransız arkadaş georgesun katkısı byüktür kararımda.



güzel güzel oynuyan insanalra saygım sonusuz,ama günde saatlerini buna harcayan,forum okuyan,3 saatlik raide 1 saat farm yapan insanlar,bi durun yahu diyicem size

raid nedir bi kere,istediğin zaman çişe kalmamıyorsun,sıkılsan gidemiyorsun,kakan gelse yandın,annen yemek koyar,eyvah olursun.uykun gelir yatamassın,ha sonunda o pikseli öldürdüğün için kendini bi başarı duygusuyla dolmuş olarak hissediyorsun,eyvallah.

git hocam aç doyur,git ağaç dik,git bir sivil gönllü hayır kuruluşuna yazıl,ben össye hazırlanan dershaneye gidemeyen cocuklara ders vericeğim bu yıl,ona karar aldım,wow oynarken hayatta yapamazdım.okudlada güzel notlar alıcam,annem babam "HEAAALLAAAAAAL" diyecek


günlük rutinimin bir parçasının pc başında 3 saat oturmak olmasını istemiyorum.o 3 saati birşeyler örenmek,insanlar tanımak,kitap okumak için geçireceğim.


resim kursuna gideceğim abi,fotoraf çekmeyi orenecem,babamın güzel bir kamerası var duran.dans kursuna gideceğim.yemek kursuna gideceğim.masaj kursuna gideceğim.bakın bunların hepsi wow oynamak yerine yapılabilecek şeyler

oha lan dur diyenler,full kara clear kaç saat sürüyor bi düşünün bakın.

spor yapacaım daha sağlıklı olmak için,üsttekiler bitince,ki 1 yıl fln sürecektir rahat,dil kursuna gideceğim,

haha enerjike bak diyenler,bana 10 tane primal fire farmlasın.kaç dakka sürdüğünü söylesin.


ya işte böyle.

sonucta burda "bunu kestik" "onu kestik" "böyle testisliyiz" diye topik acılırsa,buda açılır,buda benim wow tecrübem.


herşeyin fazlası zarar arkadaşlar,aman ha tadında bırakanlara lafım yok.

wow oynayan taocudurda demiyorum.

aargh


neyse bu ayın 29undan sora yok işte
29una kadarda girmeyeceim hiç.
yok yani..bitti.

beynim döndü,sizde bunu sitıki yapın,beyninize.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 03:45 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl önce aynısı benim için geçerliydi iyiki bırakmışım bu dünyayı yalan sanal ve bir o kadarda tehlikeli beni öyle bir depresyona soktu ki anlatamam boyum 1.90 kilom 81 di 117 kilo yaptı ,amatör olarak bir takımda uğraştığım basketbolu bırakmama sebep oldu şimdi istesemde zor oluyor benim için artık 17 kg verebildim oda zar zor akupunktur ile tekrar başlayacağım ona sürekli suda olduğumdan çıkıyordu çünkü ve en önemlisi fark ettimki bende büyük derecede sinirlilik yaratıyordu çevremdekilerin kalplerini çok kırdım halen bile bazen çok durmasamda dizi falan izliyorum başında uzun süre kalıyorum ufakta olsa bir sinirlilik yatıyor bir gerginlik varmış gibi hissediyorum. Dönemecin sonunda böyle olmayacağını anladım ve artık eskisi gibi dalışlara gidiyorum,fotoğrafçılık ile uraşıyorum,gezilere katılıyorum,okulumu yoluna soktum,sevgilimle aram iyi ,eski dostlarımla eskisi gibi tekrar dışarıya çıkıp eğleniyoruz dertleşiyoruz diğer bir tutkum olan basketbola dönmek istiyorum hiç geç değil ve ben bunu iyiki anlayabildim senin anlamandadan bir o kadar mutluluk duydum tebrikler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kız arkadaşından ayrılmışsın, sınıfta kalmışsın, ailenle aran bozulmuş ve arkadaşlarından da kopmuşsun. E şimdi WoW oynamayıp ne yapacaksın eheuh

ahah doğruya doğru

bu arada dogmeat, o saydıklarının sebebi wow'sa bırakmakla iyi yapmışsın, ama onlarla uğraşmaktansa wow ile vakit harcamak mıydı önemli olan bi de o var :p umarım ilkidir, gl
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kız arkadaşından ayrılmışsın, sınıfta kalmışsın, ailenle aran bozulmuş ve arkadaşlarından da kopmuşsun. E şimdi WoW oynamayıp ne yapacaksın eheuh


bu da güzel yarıldım :)

2+ sene wow oynadım.raiddir rankdir hepsıne en hardcoreundan kastım. okul aile hayat vs vs oldukca kopuktu wow yuzunden. yaklasık 2 aydır oynamıorum. bir köşede duruyor char. şimdi okul bitti, işe girdim sevgilimle aram iyi vs vs. ama sunuda unutmamak lazım bırakmak ıyı guzel ama gerı donmeye karsıda önlem almak lazım (char satarak fln degıl, yenısı kasılır nede olsa)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haftada 1 gün 1-2 saat arena yapıyordum. wow'a sadece öyle devam ediyordum ama 5 haftadır bağlantı kötü diye oynayamadım.

Yoksa sırf öyle epik set çekecektim altıma en sorunsuz yoldan. Mis gibi yeşil-mavi itemlarımla 2v2'de mage-rogue olarak 1650 rank yapmıştık yavaş yavaş geliyordu arena points.

Yani sıkılan benim gibi yapsın bence. Ya sırf bg ya da arena. Arada skettis falan yapıp gelin repair parası da çıkar yarım saatte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bırak(mış)tım, hatta geri dönmiyim diye, zamanın en iyi equipli mage'ini sattım, parasıyla über ekran kartı aldım..

Sonra işte WoR okuyordum falan filan derken, TBC haberi çıktı, dedim "Bi denemek lazım"
Geri döndüm :p
L70 Undead Rogue kastım, epixx topladım vs, sonra baktım bayıyor, geri dönmiim diye, L70'i sildim ve tekrar bıraktım. (Gerçi burada hata yaptım, bütün goldumu ve verilebilecek itemleri arkadaşımın karakteri üzerinden L1 bir karaktere verdim)

2 ay önce, yine WoR okurken falan, iş yerinde sıkıntıdan ve boş zamandan tekrar açtırdım :p
L70 Druid kastım, ancak gel görki tekrar baydı. Bu ay sonunda kapatırım büyük ihtimal.

Gelecek ay zaten evleniyorum inşallah, belki bu beni durdurur :)
Ancak ben kendimi biliyorum kesin bir Death Knight açıp görmek için, ne biliyim Northrend görmek için tekrar açtırırım hesabı.

Sözüm şu ki, hakkaten bahsettiğin gibi hardcore oynadıysan ve cidden geri dönmek istemiyorsan, mutlaka karakterinin herşeyini sat, bütün goldunu vesairesini dağıt, tamamen çıplak bırak ve sil (Biliosun silinen karakterler geri alınabiliyor) Ama belki üzerinde hiçbir şey olmaması seni bir nevi tekrar düşünmeni engeller :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arthas'ı görene kadar bırakmayı düşünmüyorum.. Oyunu bırakabilecek adam, tamam günde 3 saat oynadım çıkıcam oyundan diyebilecek kadar iradeye de sahiptir bence.
Oyunun load ekranında zaten blizzard yazmış ayarında oynayın şu oyunu diye. paket üstündeki sigara sağlığa zararlıdır yazısı gibi samimiyetsiz belki ama doğru yani. ayrıca oyunu bıraktım diyip hala forumun wow bölümünde takılanları potansiyel wow oyuncusu olarak görüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendinizi sınırlamaya çalışın. ben işten gelince bakıyorum zamanın-m var mı diye

CT-PZ çalışmadığım için genelde cuma akşamları sabahın3 e kadar oynarım. ve cumartesi öğlene kadar.
yani hf sonlarını oyuna ayrırım. eveli ve çocuklu :) olmama rağmen.
dikkat edin. uyuşturucu gibi bağımlıda yapabiliyor.

işden koşup bilgiwsayar başına oturduğumu ve eşimle yemekleri ayrı yediğimi bile bilirim.

sakın haa..

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 12:25 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

limit koyacaksın diyince aklıma geldi. sitede acc management da var ya hani haftanın şu şu günleri bu kadar saat oynayabilir falan diye. kendinize güvenmiyorsanız verin bi arkadaşınıza hesabı öyle bişeler yapsın ama arkadaşların arasını da açar bu lanet oyun. sakıncalı olabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...