Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps III istiyorsaniz getirebilirim

Alis

Öne çıkan mesajlar

bu altiviye ilk kez baktımda şimdi mesela bir telefon satılıyor fiyatına 600 denmiş taban fiyatı 200 . 2-3 dakika var kapanmasına . Kapışma oluyormu o bir kaç dakika içinde ? yoksa kimsenin teklifini göremiyormuyuz. Birde kendi adamlarına satmadıkları ne malum fiyat artışını beyenmedikleri malı kendileri teklif yapar alır. Senin ve diğer teklifcilerin teklif parasıda cebine kar kalır. böyle bir sahtekarlık yapılamazmı ?

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 16:53 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

geldim kiz arkadasimla ugrasmaktan nete giremedim millet

Evet biraz daha acik yazayim

20 tane adet urun getiririm buda = 20 musteri eder..

toptan alirsam 800 ytl demis birisi buna benzer biraz daha asagi bir fiyatda verebilirim...

Olay budur...

Birsey soluyorsak adabini bilerek soleriz..

Wii/ Ipod

Wii ler gene 20 kisi olabilir ama ipod istiyorsaniz bunu 1000 kisi bulmam gereklidir... 1000 kisi oldugu zaman inanin :) fiyatlar cok komik :)

Kendim yurt disindan aldiriyorum... ticaret acisindan... bilginiz olsun..

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 02:20 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ekleme yapayim...

20 kisi topladigimda kisi basi toplandiginda gercekten alicak adam.var ise fiyat araligi ise 500-700 ytl arasidir.. belki ufak bir oynama olabilir 30-40$ arasi buda cok onemli degil...

ozaman buna gore gidip geldigimde ona gore stok getirirm..

Bazilariniz belki beni ipod satislarimla hepsiburada bilir... piyasa fiyatinin 45% - 60% altinda satmis idim saticilarimla..

tabi.. ozamanlar hepsiburada dusme nedenim 1000 tane getirince anca 3xx tanesini satabildim halbuki dusunmustum alirlar diye..

Simdi garantili oynadigim icin.. kesin talep aliyorum.. Ona gore gidip aliyorum..

Veya toplanip cogul satin alicaginiz bir baska urun isterseniz bunu'da temin edebilme ihtimallim cok cok yuksektir.. :)

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 02:27 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Alis zamanında Turkknet adında bir host şirketini sürekli savunan,kullandığını iddia edip herkese tavsiye eden kişi değil mi ? Turkknet'in de safları dolandırmak üzere kurulmuş bir site olduğu sonradan ortaya çıkmıştı da hani neyse,

Aynı olaya benzettim ben,ha sende dolandırılan tayfadaysan bilemem,sadece hatırladığım şeyi belirtmek istedim , iyi geceler.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 03:41 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir fiyatlari suanda tam ezberimde degil bunu gidip arastirmam gerekli...

Fiyatlar konusunda 30-40$ denilen seyde benim gumruk masrafim haliyle bunu icinde dahil ediyorum...

Egerki bu olmaz ise eskiden yoktu ama simdi var ise. ozaman bu ucreti tabikide alirim.

500 ytl konusuna gelince dedigim gibi sabit bir fiyat vermiyorum suanda bunun nedeni'de 20 kisi eger gercekten toplanirsan bu isi yapmak bana deger hem siz hemde ben kazancli olurum.

Komisyon vs almiyorum bunu'da dusunmeyin bunu bizzat ogrenmek isterseniz hepiniz ile toplaniriz bulusuruz konusuruz..

ha ayni sehirde degilsek guven oy alirim tanidiginiz aliclardan bolece hepinizin guven oyunu aldiktan sonra is ticarete gelir.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 03:39 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/konu.php?id=172417

edit: olayı nerden hatırladım,webhost arayan bir arkadaşa buradan görüp önermiştim,bende UO serveri için arıyordum.Ben güvenmeyip vazgeçmiştim ama arkadaş hostu almıştı.Malum dolandırıldı :) Ben önerdiğim içinde kötü olmuştum nedense,

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 03:46 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yaf yanlis anlamada bir ogrenciyim ne isim olur diyorsun bir diyorsun ticaret felan ? ben anlamadim hani yurt disindan parca getirtmeyi bilmesem eywallahda o kadar ps3 u nasil sokacaksin? hangi sirketi kullanacaksin? hangi ulkeden gelicek? ithalat ihracat belgesi felan varmi ? yane sirf merakimdan soruyorum ne aliciyim ne biseyim cevaplarsanda olurrr cevaplamasanda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hosting isi ile ugrasmiyorum dedim. 2-3 kurusluk sey ile ugrasamam..
önceden imzanda reklamı olan inboxhosting senin değil mi?

(örnek: http://forum.paticik.com/konu.php?id=150158)

adın tamer tezgel değil mi? kendi reklamını başkasının ağzından yapan, yukarıda bahsedilen? başka yerlerde de dolandırıcı olarak nam salmış olan? (wasgo adıyla da biliniyor) (kaynak)

başka bir topicte de adının duygu olduğunu söylemişsin. burda

açıkçası bunlar hiç de güven uyandıran bilgiler değil.

bunların üstüne bir de "20-30 kişi toplanın ayarlarız bişeyler" gibisinden bişeyler söylüyosun, fiyat belirtemiyosun, sana güvenmeyen insanlarla buluşmayı öneriyosun. şahane bir anlayış. ticarete yeni bir boyut getirdin, önceden 1000 ipodu da bu şekilde getirttiysen tebrik ediyorum.

son ekleme: hosting işi ile ilgili yalanın ortaya çıkınca burda başkası senin hesabına girmiş ayakları yapmışsın, ancak başkasının ağzından kendi reklamını yaptığın konuya bakınca adının tamer tezgel olduğunu görüyoruz. (whois kayıtları falan verilmiş). yeni mesajlarına baktığımızda da adının tamer olduğunu belirtmişsin.

bu durumda olasılıklar:
- seni hackleyen adamın adı da tamer, o yüzden onun yazdığı mesajlarda da senin yazdığın mesajlarda da aynı isim var.
- seni hackleyen adam tutarlı olmak için adının tamer olduğunu yazmış. ayrıca gerizekalı olduğu için senin adına domain de register etmiş.
- tamer falan yok, adın duygu.
- ruh haline göre tamer ya da duygu olabiliyorsun.
- bunların yarısı yalan, ama toparlayamıyosun :)

ps3 siparişi vermeyi düşünüyodum, ama sanırım önce bunları açıklaman gerekiyor. zira seninle buluşmak bana güven falan vermez. senet imzalıycaksan başka :)

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 06:55 tarihinde, Gazanfer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

alis şu anda söylediğine göre adın tamer ama öncden duygu diye tanıtıyormuşsun kendini paticikte. hatta bayan coder olamazmı tarzı bi sızlanışın var şu topicte .

sanırım kenini erkek gibi hisseden bi bayandın ve operasyonla erkek oldun.

tamer tegel değilim diyosan ki tamer tezgel adlı kişi görüldüğü üzere dolandırıcı bu sen değilimisin yoksa isim benzerliğimi?

bunlara cevap vermeden nasıl birilerinin senle iş yapmasını bekliyorsun?

hostingle işim olmaz falan diyosun ama önceki topiclerin öyle demiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...