Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yazık lan öle demeyin kadın zaten bitmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 birşeyi bilmiyorsan bilmiyorum dersin, bilmiyorum demek yerine arkandan yazmak zeka meselesi değil kişilik meselesi. sokaktaki adam mikrofonu görünce bülbül kesilirse benim de ekran başında onun ağzından çıkana, kendi özgür iradesi ile söylediklerine gülmek hakkımdır. böyle birşey olmasını istemiyorsa yapacağı şey basit: konuşmasın. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 02:32 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ama ne bu ya ? Ne yani bu ? Nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ızdırap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hey allahım ne gereksiz insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mısır piratmilerini kim calmis peki fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ogun sanlısoy calmıs yeni albumunde cok guzel. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hosgeldin yeni turk pop u koy arkaya up dis pus dis up dis pus dis muzigi hafif kafiyeli biseyler bul delisacmasi ki illa ayriliktan dogan nefert kirik kalpler yanlizlik ve ihanet uzerine olmali sonra bide giy dekolteyi yayil biyere ustunu oksa esyalari oksa pencereyi oksa banyo yap filan arkadanda iyice ustunde oynanmis filtrelenmis sesle soylenen sarkiyi ver tamamdir iyi vucut olculerine sahip herkes klip yapabilir bu devirde tutarda valla up dis pus dis up dis pus dis [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 04:11 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 iyi vucut gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 AŞKIM İLETİ YAZIYOR. UHUHUHUHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 "ah allahım ne guzel bişeyim rahat bırakmıyorlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 seytana soyleyin tuyu bende >:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu klibi esas "intihar ettiren video" diye lanse etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 zuraıalkhuhuhauhuayeauhuayuaueyeuuuueeeeyyyyyytt beaaa yıkıldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bence süper parolasını kalbime gömdüm derken klipte msnin şifresini siliyor yarıldım heuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: pixel beyinli klavye dombilisi Yorum müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Onu bırakında Daesu nun yolladığı sokak röpörtajları harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu kadına ve buna kaset yapana yazık abi.. soora da bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ehaha şu yoruma güldüm çok ahhaahhaha yazik... bu albumu yapmak icin verdigin organa yazik.. ajdar diye bi arkadas var.. tanisin onla, kaynasin... hahahhaa yazik.. lam mısır piramitleri daha da feciymiş.. itiraf ediyorum BEN ÇALDIM! cebimde çıkardım yurtdışına [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 11:57 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi allah belasını versin bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahaha ajdarla duet yapsalar voltran gibi birsey olur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ajdar'ın sözleri daha anlamlı dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahusdhau karı bomba röportaj daha bomba -sizce nasıl kaçırılmış olabilir piramitler? -valla kesin gümrükle bi bağlantıları vardır yoksa hayatta çıkaramazlar. sdgsdgfaasd bu ne lan. camdan atlıorum ben elveda pati halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: birşeyi bilmiyorsan bilmiyorum dersin, bilmiyorum demek yerine arkandan yazmak zeka meselesi değil kişilik meselesi. sokaktaki adam mikrofonu görünce bülbül kesilirse benim de ekran başında onun ağzından çıkana, kendi özgür iradesi ile söylediklerine gülmek hakkımdır. böyle birşey olmasını istemiyorsa yapacağı şey basit: konuşmasın. Tamam eyvallah, ama programın amacı belli. Allah bilir kaç kişiye sordular o gerizekalı adama rastlayıncaya kadar. Adam gibi "kardeşim mısır piramitleri mısırda, delirdin mi sen? Ne gerizekalı röportaj lan bu?" diyen insanları göstermeyip de o adamı göstermeleri ayıp bence. Adamın dediklerine gülmek gülmemek değil mesele, o adamı itinayla bulup, gazı verip, sırf biz gülelim diye konuşturmak yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar