Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şule Güleç - msn

Daesu

Öne çıkan mesajlar

birşeyi bilmiyorsan bilmiyorum dersin, bilmiyorum demek yerine arkandan yazmak zeka meselesi değil kişilik meselesi. sokaktaki adam mikrofonu görünce bülbül kesilirse benim de ekran başında onun ağzından çıkana, kendi özgür iradesi ile söylediklerine gülmek hakkımdır. böyle birşey olmasını istemiyorsa yapacağı şey basit: konuşmasın.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 02:32 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hosgeldin yeni turk pop u
koy arkaya up dis pus dis up dis pus dis muzigi
hafif kafiyeli biseyler bul delisacmasi ki illa ayriliktan dogan nefert kirik kalpler yanlizlik ve ihanet uzerine olmali sonra bide giy dekolteyi yayil biyere ustunu oksa esyalari oksa pencereyi oksa banyo yap filan arkadanda iyice ustunde oynanmis filtrelenmis sesle soylenen sarkiyi ver tamamdir

iyi vucut olculerine sahip herkes klip yapabilir bu devirde tutarda valla

up dis pus dis
up dis pus dis

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 04:11 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ehaha şu yoruma güldüm çok
ahhaahhaha yazik... bu albumu yapmak icin verdigin organa yazik.. ajdar diye bi arkadas var.. tanisin onla, kaynasin... hahahhaa yazik..

lam mısır piramitleri daha da feciymiş..

itiraf ediyorum BEN ÇALDIM! cebimde çıkardım yurtdışına

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 11:57 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
birşeyi bilmiyorsan bilmiyorum dersin, bilmiyorum demek yerine arkandan yazmak zeka meselesi değil kişilik meselesi. sokaktaki adam mikrofonu görünce bülbül kesilirse benim de ekran başında onun ağzından çıkana, kendi özgür iradesi ile söylediklerine gülmek hakkımdır. böyle birşey olmasını istemiyorsa yapacağı şey basit: konuşmasın.

Tamam eyvallah, ama programın amacı belli. Allah bilir kaç kişiye sordular o gerizekalı adama rastlayıncaya kadar. Adam gibi "kardeşim mısır piramitleri mısırda, delirdin mi sen? Ne gerizekalı röportaj lan bu?" diyen insanları göstermeyip de o adamı göstermeleri ayıp bence. Adamın dediklerine gülmek gülmemek değil mesele, o adamı itinayla bulup, gazı verip, sırf biz gülelim diye konuşturmak yanlış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...