Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zerre calısmadan hazırlık atlayan patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende ikinci ogretimim nie abna hazırlık var yavss dierek ii ce de sapıtmıcam tmm.ama saatler kaldı sınavıma.S

paticik-zargan sozluk ve hacettepe taş ing kitabımla saatlerdir oturuorm
Mesaj tarihi:
Ben de ayın 20sinde gireceğim hazırlık sınavına.
Çat çat yapıcam soruları,vericem kağıdı ellerine grurlu bi şekilde çıkıcam.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:20 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Dün hazırlık sınavına girdim ve tabii geçmek istemediğim için geçer miyim korkusuyla, bol ukalalıkla doldurulmuş bi kompozisyon kağıdıyla 11/100 cevap verilmiş sınav kağıdı teslim ettim. test sınavında çıkmak yasak diye 1 saat uyudum (gece arkadaşlarda kalmıştık onun da etkisi var)

Kompozisyonda yarattığım cümleler belki tarihe geçer (su sorununu seçtim):

Su biterse koltuk altımız kokar, kız arkımız olmaz

If there is no sea, we cant eat hamsi (hamsi is one of popular fishes that found by laz fishermans)

Su biterse hamburgerin yanında cocacola içemeyiz (ben hamburger sevmem sizin için söylüyorum(gerçekten))

Su biterse kahve yapamayız özellikle ben sabah kalkınca kahvemi içmezsem bütün gün aptal olurum (bu yazıyı yazarken olduğum gibi)

en alta da

sadece sınavı geçmek istemiyorum, ingilizcem kötü, dolu sayfaya bakıp aldanma sadece çok konuşuyorum misali birşey yazdım..

yukardakilerin hepsi ingilizce bu arada türkçe yazmadım tabi :p

atılır mıyım lol

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 16:00 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan
üye § 10 Eylül 2007, Pazartesi - 11:28 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ingiliz oldugum için ben sabit durdum, hazırlık benim üstümden atladı.
ama baya zorladım keratayı. bi kaç kere yere düştü falan.

heaehaha
Mesaj tarihi:
evt gecti bitti gitti.lakin ileri ingilizce sınavım haz . atlamadan daha kolaydı.simdi ileri ing .den muhaf olup da hazırlık atlayamazsam korkusu tum bedenimi kemiriorr...
Mesaj tarihi:
said:
senko, 11 Eylül 2007, Salı - 17:04 tarihinde demis ki:

doruk
madem geçmek istemion boş kağıt verirsin, sınava girmezsin
ne gerek var gereksiz atraksiyonlara girmeye.

abi sınava girmezsen boş kağıt verirsen vs. en baştan başlarsın gibi bişi demişlerdi hoş şimdi hoca takarsa daha fena ama sanmıyorum o kadar kıl bi hoca olacağını (lan?!)

ama başım belaya girmez dimi :)

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 05:20 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
istemeden de olsa atladıydım. iyi ki atlamışım. ulan kitap kapaa açmamıştım be. açacak kitabım da yoktu zaten afsdafs o saatten sonra gramer kitaplarını mı arayacaktım evin içinde, afsd.
Mesaj tarihi:
Ben hastaneden çıkıp gitmiştim sınava zamanında (öncesinde 6 gündür falan hastanede yatıyordum ehue), Bilgi'nin o dönem hazırlık sınavı şaka gibi kolay olduğundan rahat rahat geçmiştim =P
Gerçi hala öyle basitmiş diye duydum orası ayrı.

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 15:45 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o hazirlik stlsms dinavi değil, hazirlik atlama sinavina girmeye değermisin, değmezmisin diye bir sinav yapilitordu önce 30 soruluk çoktan seçmeli bir sinav yapiyordu. Tamam baya kolaydi ama what ... your name die soru yoktu hatirladiğim kadariyla =)

p.s: hiç çaişmadan a ile geçtim zaten paso reading, listening ve essay yazimi vardi nesine çliaşcan onun =)
  • Yeni Oluştur...