Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 var ben..hazırlık yoktu bölümde 2. öğretim oduğum için ama 4 dönem boyunca tüm ingilizce derslerimi B ile vermiş durumdayım..
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben sınavın tarihini bi gün önce öğrendim zaten gittim girdim geçtim :D
irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bende ikinci ogretimim nie abna hazırlık var yavss dierek ii ce de sapıtmıcam tmm.ama saatler kaldı sınavıma.S paticik-zargan sozluk ve hacettepe taş ing kitabımla saatlerdir oturuorm
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ben de ayın 20sinde gireceğim hazırlık sınavına. Çat çat yapıcam soruları,vericem kağıdı ellerine grurlu bi şekilde çıkıcam. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:20 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 valla ben zerre çalışmadım.ama geçemedim :D. 1 sene hazırlık okudum.gene zerre çalışmadım ama geçtim..
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben calismadim yorgun gittim uykusuzdum gecmek de istemiyodum gectim -.- cok kizmistim
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ilk hazırlık atlama sınavını istemeden geçtim. ikincisinde de muafım. ah canım okulum bana hazırlık okut ltf.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Dün hazırlık sınavına girdim ve tabii geçmek istemediğim için geçer miyim korkusuyla, bol ukalalıkla doldurulmuş bi kompozisyon kağıdıyla 11/100 cevap verilmiş sınav kağıdı teslim ettim. test sınavında çıkmak yasak diye 1 saat uyudum (gece arkadaşlarda kalmıştık onun da etkisi var) Kompozisyonda yarattığım cümleler belki tarihe geçer (su sorununu seçtim): Su biterse koltuk altımız kokar, kız arkımız olmaz If there is no sea, we cant eat hamsi (hamsi is one of popular fishes that found by laz fishermans) Su biterse hamburgerin yanında cocacola içemeyiz (ben hamburger sevmem sizin için söylüyorum(gerçekten)) Su biterse kahve yapamayız özellikle ben sabah kalkınca kahvemi içmezsem bütün gün aptal olurum (bu yazıyı yazarken olduğum gibi) en alta da sadece sınavı geçmek istemiyorum, ingilizcem kötü, dolu sayfaya bakıp aldanma sadece çok konuşuyorum misali birşey yazdım.. yukardakilerin hepsi ingilizce bu arada türkçe yazmadım tabi :p atılır mıyım lol [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 16:00 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Fistan üye § 10 Eylül 2007, Pazartesi - 11:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ingiliz oldugum için ben sabit durdum, hazırlık benim üstümden atladı. ama baya zorladım keratayı. bi kaç kere yere düştü falan. heaehaha
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 doruk madem geçmek istemion boş kağıt verirsin, sınava girmezsin ne gerek var gereksiz atraksiyonlara girmeye.
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 evt gecti bitti gitti.lakin ileri ingilizce sınavım haz . atlamadan daha kolaydı.simdi ileri ing .den muhaf olup da hazırlık atlayamazsam korkusu tum bedenimi kemiriorr...
irin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 HOYHAY DA HOY HAYYY!! atladıııım ama dediğim gibi ileri ing b ile gecmişim.hazırlıktan c ile eheyy
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: senko, 11 Eylül 2007, Salı - 17:04 tarihinde demis ki: doruk madem geçmek istemion boş kağıt verirsin, sınava girmezsin ne gerek var gereksiz atraksiyonlara girmeye. abi sınava girmezsen boş kağıt verirsen vs. en baştan başlarsın gibi bişi demişlerdi hoş şimdi hoca takarsa daha fena ama sanmıyorum o kadar kıl bi hoca olacağını (lan?!) ama başım belaya girmez dimi :) [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 05:20 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bişey olmaz..biz bazen mat. sınavlarında evet hayır cevapları yazıyoruz sorun olmuyor 3-5 almak dışında
utopia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 istemeden de olsa atladıydım. iyi ki atlamışım. ulan kitap kapaa açmamıştım be. açacak kitabım da yoktu zaten afsdafs o saatten sonra gramer kitaplarını mı arayacaktım evin içinde, afsd.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Hazırlık saçma bişey , devamsızlık falan . Acaip acaip işler .
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bende 19'un da giriyorum boş kağıt değilde ortalama birşey doldurup kalmayı düşünüyorum hazırlıkta :) Çalışmıyorum o yüzden
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ben hastaneden çıkıp gitmiştim sınava zamanında (öncesinde 6 gündür falan hastanede yatıyordum ehue), Bilgi'nin o dönem hazırlık sınavı şaka gibi kolay olduğundan rahat rahat geçmiştim =P Gerçi hala öyle basitmiş diye duydum orası ayrı. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 15:45 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bilginin hazırlık atlama sınavından bir soru[arkın dediğine göre] what ... your name?
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o hazirlik stlsms dinavi değil, hazirlik atlama sinavina girmeye değermisin, değmezmisin diye bir sinav yapilitordu önce 30 soruluk çoktan seçmeli bir sinav yapiyordu. Tamam baya kolaydi ama what ... your name die soru yoktu hatirladiğim kadariyla =) p.s: hiç çaişmadan a ile geçtim zaten paso reading, listening ve essay yazimi vardi nesine çliaşcan onun =)
Öne çıkan mesajlar