Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Abi spoiler pls ya. Ar yu ful of kıreep or vaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 edit yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 3 üstteki mesajımı okumayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 lokanta 700 metre geride gibi oldu bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Oyun satis rekorlarini altust etti, ilginc istatistikler verdi. 1 haftada oyunun getirdigi kar 500 milyon dolar oldugunu acikladi Take 2. Bu Sinema, Muzik ve Oyun tarihinde ki en buyuk kazanc. Oyun piyasasi sinema piyasasini coktan geride birakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 no waiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ya oyunda güneş gözlüğü bulabilen oldu mu? Birde ben sadece giyim mağzası olarak Perseus, Mudo ve ilk şehirdekini bulabildim. Başka yerler biliyor musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Kıyafet Mıyafet, Spoiler !!! BAKMAYIN !! Kıyafet mağazası olarak sadece, 2 tane Perseus, 1 Modo, 1 de Rus kıyafetçisi var. Bunların dışında bazı görevlerden alacağın kıyafetler var. Bunun dışında Statue of Happiness 'ın orada bir kıyafet bulunuyor alabileceğin. !!!! DAHA ÇOK SPOILER BU CUMLENIN DEVAMINDADIR !!! Eğer ileride Playboy X ile Dwayne'i öldürme konusundaki seçimini Playboy X den yana yaparsan onun evinde giyinmeye kalktıgında GTA3 deki kostüme benzer bir suite sahip olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ya ben istemediğim halde dwayne i öldürdüm pişmanım :S silahı kafasına dogrulttugumda bana bi bakışı vardı akıllara zarar içim gitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Abi öyle bir anlatmışsınız ki nasıl kıskandım! Ankara bu oyunu oynuyabileceğim PS3 cafe var mı? Evde yok gidip orda hevesimizi alalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Playboy X çok pis öldürdüm, 5 gün falan oldu öldüreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ya Ben hala adam gibi güneş gözlüğü bulamadım. Russian Shop'ta birkaç tane var ama çok dandikler. Çıldırıcam ya offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sapka, gunes gozlugu gibi aksesuarlar araba carptiginda veya catismalarda dusuyo ustunden. eve gidip bi daha giymen gerekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ha ben de diyorum gözlük nerde of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 san andreas>gta4 diyeyim, fikrimi beyan edeyim de thread renklensin biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Amanabi ne yaptın öldürürler adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 düşen şapka gözlük vs fln nası alınıyo tam olarak L1 tuşuylamı? şemsiyeyi fln silah olarak kullanbiliyoruz diye biliyorum ama alamadım yerden sagdan soldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ulan niko. 2.5 milyar sokmak üzeresin bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sorma cafe önerisi gelmezse bende aynı yola girecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 son aldiim bi bilgiye gore EA gta nin pesindeymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 EA bunları alsın afedersin: >:D< Rockstar gibi, kof oyunlar çıkarmayan bi şirketin bu tarz bi şeyi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Para konuşur herşekilde! Ayrıca COD IV gibi oyunlarda çıkarmış bir firma EA o kadar aşağılamamk lazım. Sadece spor serileri biraz kadro değişikliğinden öteye gitse daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 CoD4 ve EA? CoD4 Activision'un oyunu ve Activision da Steam ile anlaşmalı. Ya kendi dağıtıyo ya da Steam üzerinden dağıtıyo. Zaten bi Activision oyununun EA tarafından piyasaya sürülmesi gibi bi şey söz konusu değil; çünkü Activision öbür yandan Blizzard ile anlaşmalı. Dünyanın en büyük multimedya şirketi var arkalarında: Vivendi. Yahoo nasıl Microsoft'un bütün tekliflerini reddettiyse, Rockstar da pekala reddeder EA'nin tekliflerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Başında ki EA amble mi dağıtım için mi o zaman sadece? Yanılıyor olamam her oyunu açtığımda EA die yeşil amblem çıkıyor en başta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Battlefield ile karıştırıyo olabilir misin? Kutusundan, başlangıç demolarına; başından, sonuna EA hiç geçmiyo oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar