Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 xaenin ntsc aldın galiba multiplayer oynucaksan sorun yaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 PC ye tarih belli degil, ama daha once pc ye 8 ay sonra gelirdi hep, bu da ayni olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 emir bu yaşında fanboy oldun bişey demiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oyunu oynamis olsan sen de olurdun bap. ama dur... OYNAYAMIYORSUN KI :( sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 rabbit video yalan mı olmuş ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Aiko said: xaenin ntsc aldın galiba multiplayer oynucaksan sorun yaşabilirsin Farkeder mi ki multiplayerda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 slickers said: rabbit video yalan mı olmuş ne Editledim izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Oh be sonunda gameplay de görmek nasip oldu. Çok güzel gözüküyor sabırsızlanıyorum oynamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 oyunda soyle bi detayla karsilastimki oha dedirtti; bi gorev aliyosunuz adam size git ceteyi ve elebasini oldur diyo. ben ise onun yerine insaatlarda kullanilan vince tirmanip sniperla tek atis yapip gorevi tamamliyorum. adamin bidahaki gorevine gittigimde adam sen gerizekalimisin sana ceteyi oldur dedim sen sadece elebaslarini oldurdun simdi dahada ustundekiler saklanmaya basladi gibisinden konustu. vay ak diyebildim sadece. oyunda bu arada %50 falan oldu complete durumu. bazi seylerin cikarildigini gordum. artik para eskisi onemli degil. ev falan satin alamiyosunuz. spor yapma olayida kaldirilmis. havalimaninda uzunca bi tur atmama ragmen jetlerede binemedim. ambulans ve taksi gorevleri kaldirilmis. vigilante duruyor ancak tamamlamanin para disinda bi getirisini goremedim. polis bilgisayarina girip most wanted listesindeki adamlari avliyosunuz, 3 tane oldurdum daha sonra bi gorev yapip dondugumde listenin tekrardan yenilendigini gordum. oyun cok guzel olmus ama nedense bana sanki bazi seyler eksik olmus hissi verdi. oyunda yaptiginiz seylerin oyunun gidisatina etkisi cok, o olay cok guzel olmus ama san andreasta var olan bazi ozellikleri neden cikardiklarini merak ettim dogrusu. bu arada isin enteresan kismi oyunda tonla para yaptim ama adam hala sacma sapan gorevlere para lazim diyip atliyo. neyse genede 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 pcye de gelsin hemen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 taksi görevleri kaldırılmış mı!?! O_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 RabbiT said: IGN ön incelemesi buyrun. çok kötü olm bu internet kafede çocuklar oynar bunu. ps3 kafe açıldı bizim yakınlara gidip bakayım. videonun başında ki şarkı lazım bana ne bunun ismi? yemişim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 3 gameplay video. Oyunda alkol kullandıktan sonra bu hale geliyoruz inanılmaz. :) Edit: Video'lar değiştirilmiştir; nedeni ise tabiki patlak video durumu grrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben de oynamak istiyooooom! songoku senin ev nerdeydi geleyim sabahlayım ben de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 oha oyun aşırı güzelmiş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 garibanlara şu videoları göstermeyin babuşlar yahu =( böbreğimi ipotek ettirip x360 alacam sonra kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Taksi gorevi var breh... Roman'i aradigin zaman "BAP TAKSI GOREVI YAPCAM" diyince yapiyorsun yani. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Xaenin said: Aiko said: xaenin ntsc aldın galiba multiplayer oynucaksan sorun yaşabilirsin Farkeder mi ki multiplayerda? bölge ayrımı olucak diyolar ama kesin değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ciktimi ciktimi alan oldumu ps3 e? eheh heycan sardi tetikte bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yarın magazalarda cıkıcakmış ama 180 milyon kadıkoyde fln 120 ye bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 120 ne be... oha resmen hirsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 120 ucuz sayılır. zorlarsam 100 e bulurum ben ama beklemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 120 ye veya daha ucuza nerden alınabilir bulursanız yazarmısınız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ohoo ben bedavaya alıyorum üstüne para bile veriyorlar ne diyorsunuz siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 kadıkoy ve tahtakalede 125 ytl oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar