Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto IV

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

oyunda soyle bi detayla karsilastimki oha dedirtti; bi gorev aliyosunuz adam size git ceteyi ve elebasini oldur diyo. ben ise onun yerine insaatlarda kullanilan vince tirmanip sniperla tek atis yapip gorevi tamamliyorum. adamin bidahaki gorevine gittigimde adam sen gerizekalimisin sana ceteyi oldur dedim sen sadece elebaslarini oldurdun simdi dahada ustundekiler saklanmaya basladi gibisinden konustu. vay ak diyebildim sadece. oyunda bu arada %50 falan oldu complete durumu. bazi seylerin cikarildigini gordum. artik para eskisi onemli degil. ev falan satin alamiyosunuz. spor yapma olayida kaldirilmis. havalimaninda uzunca bi tur atmama ragmen jetlerede binemedim. ambulans ve taksi gorevleri kaldirilmis. vigilante duruyor ancak tamamlamanin para disinda bi getirisini goremedim. polis bilgisayarina girip most wanted listesindeki adamlari avliyosunuz, 3 tane oldurdum daha sonra bi gorev yapip dondugumde listenin tekrardan yenilendigini gordum. oyun cok guzel olmus ama nedense bana sanki bazi seyler eksik olmus hissi verdi. oyunda yaptiginiz seylerin oyunun gidisatina etkisi cok, o olay cok guzel olmus ama san andreasta var olan bazi ozellikleri neden cikardiklarini merak ettim dogrusu. bu arada isin enteresan kismi oyunda tonla para yaptim ama adam hala sacma sapan gorevlere para lazim diyip atliyo. neyse genede 10/10.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...