Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: hoş bulmuyorum normal bulmuyorum. nasıl türbanlıları hoş bulmuyorsam. sorun şu ki kendinden farklı olanı yabancı hissetmek, dışlamak ve önyargı geliştirmek psikolojik bir durum. yoksa "üretemiyorlar, doğaya aykırı vs" işin sadece bahanesi. esas mesele bu farklıya karşı olan kuşku, tedirginlik. çevreye yayılıp onu izole edecekmiş hissi. "oğlun olsaydı" argümanı da buna dayanıyor bir bakıma çünkü ben de düşündüm bunu, çocuğum olsa ne derdim diye. üzülürdüm herhalde, ama aynı şekilde başka düşünceleri benden çok farklı olsa da üzülebilirdim. politik yaklaşımı veya dini görüşleri mesela. olay onun bana şu veya bu şekilde benzememesi korkusundan kaynaklanıyor, yoksa eşcinsel ilişkiyi gözönüne getirip "oyyy :(" demek ikinci planda. işin yanlışı, doğrusu filan bir tarafa, bilim şu ilerlemiş haliyle bile birşey söyleyemiyor. işte genetikçimiz ardeth burada. :) 'tedavisi' varsa da bulunursa, o zaman isteyen yaptırır. yoksa başkan sylar gibi zorunlu tedavi yaptırmanın alemi yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Siyaset yasağı kalktı galiba zira bu konu ve tartışma bal gibi siyaset. Yaşam görüşlerinin, hayata bakışın ve toplumsal yaşama etkilerinin tartışıldığı şey siyasetten başka bir şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 paticik siyasetinin tanımını öyle yapmadığı için sanırım rahat rahat konuşulabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyla alakalı yararlı bir yorumunuz yoksa mesaj atmanın anlamı ne? [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 19:59 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paticiğe özgü siyaset tanımı diye bir şey olmaz. Paticik herhangi bir grubun olsa idi o zaman paticiğin siyasi görüşü olabilirdi ama paticiğe ait siyaset tanımı olmaz. O zaman paticiğin web sayfası tanımı, paticiğin eşcinsellik tanımı, paticiğin namus tanımı gibi abukluklar da çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Kime göre, neye göre... said: ssj4songoku üye [şikayet et] § 08 Eylül 2007, Cumartesi - 19:59 [ özel msj ] Konuyla alakalı yararlı bir yorumunuz yoksa mesaj atmanın anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Al sana siyasetin tanımı fedaykin: http://tr.wikipedia.org/wiki/Siyaset Senin bir önceki sayfada söylediğin ile alaksı yok ki hani söylemiyim diyordum ama yediğin ban resmen az gelmiş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yok çünkü bahsettiğin siyaset tanımı aslında sol görüşlü insanların tanımı.bana göre bahsettiklerin değil siyaset. burda da hepimiz paticiğiz ve hepimize uygun olan bir tanım olmayacaktır bu. bunu sölemeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Güzel kardeşim ssj4songoku, öncelikle banlanmadım. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gibi, bilgi sahibi olmadan sallamak da karşındaki kişi orada olduğu sürece anlamsızdır. Ayrıca kendi verdiğin linke bakacak olursan '' Siyaset, belli bir toplumda çatışma halinde olan çıkarların uzlaştırılması faaliyetidir. Bu uzlaştırma faaliyeti ise yönetim erkinin elde bulunması ile gerçekleşir.'' demekte. Yani birileri gaylere ölüm, diğerleri de onlar toplumsal zenginliğimizdir, farklılıklara özgürlük derse, verdiğin linke göre bu siyasettir. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 20:09 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 -nedim goş abi kavga neyin var -osman goş olm kahvede kavga çıhmış -daş yohmu daş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 thread hijack yerine "siyaset konuşmama yasağını delme arayışları" adlı ayrı bir başlık açsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Eheh fedaykin yemleme bizi. Buyur gel tartışmaya katıl ama, sen ne düşünüyosun bu konuda? Yoksa laf ebeliği yapmak kolay, çok kasarsak belki kitlenir bile konu. Maksat kitlenicek ortam yaratmamak. Neyse ben de zaten dışarı çıkıyorum gece gelir konuşuruz daha. Rewendor eğer bi gaye sen hastasın dersen en iyi ihtimalle kalbini kırarsın. Empati yap biraz hehe. Yoksa önyargılısın düşmansın demiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yok canım ben bir şeyi tartışmaya çalışmıyorum. Konu yasaklı, o sebepten uyarma görevimi yerine getiriyorum ki konu kilitlensin alimallah yanlış yönlere kaymadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Sen "eğer patide siyaseti yasaklarsak hiçbir şey tartışamayız" savını tartışıyorsun gibime geldi. Halbüki misal sizin fabrikada gay işçi var mıydı, yada böyle ilginç hikayelerin, farklı insanların bakış açısından anlatabileceğin bişeyler varsa, yasağın pratikteki amacının dışına taşmadan gayet güzel tartışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu topicte yasak bir durum içeriyorsa pes yani..Lütfen birileri konu dışına alternatif topikler bulsun.Forum öldü yasaklardan. Konuya gelince,gaylere saygı göstererek medeni olunmaz.Göstermeyerekte hanzo olunmaz.Durum çok karışık.Ben gayet normal insan gibi davranıyorum,normalide bu sanki? Ancak illaki herkes normal karşılamak zorunda değil. Neyse radyoları hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 saygı demek karşına geldiğinde ceketini iliklemek değil; saygısızlık yapmamak, tolere etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: cinsellik neslini devam ettirmektir. Sürekli bu cümleden yola çıkıp eşcinselleri hasta ilan eden arkadaşlar, anal-oral-sürttürme(oha) ya da başka ne halt varsa uzak duruyorlardır, prezervatif kullanmıyorlardır, sağ ellerini de rahat bırakıyorlardır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Gaylerin toplum içine alınması insan gibi davranılması ayrımcılık yapılmaması hikaye.Gayler psikolojik genetik hastadır normal insan değildir.Mongol gibi bişeydir.Yaratıklar o_o hepsine ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bomba mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dimi babayigit asit kazanlarında yüzdürmek gerekiyor hepsini.kafataaslarındanda mini bir dag yapıp ibrati alem sergilemek lazım. h.a.y.n.h.a.v.k.d. hay allam ya ne hanzo adamlar var. kuzenim düştü [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 21:55 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kafatasından dağ yağmaya gerek yok diskavride gördüm ben belli aşamalardan geçiriyosun onları sonra okullara falan yolluyorlar kafa taslarını öyle yaparız ama hepsine ölüm //,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 simdi escinsellik tiskinc bir hastaliksa 600 sene boyunca donem donem bu milleti yoneten oglanci padisahalra niye kimse ses cikarmadi *kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Viktor adam olalı bir laf ettin. -Beni de bekle! *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sam'in söylediklerinden yola çıkarak, padişahların da sağdan soldan tanımadık veliaht çıkmasın gelip padişahı öldürmesin diye bu tür ilişkilere yönlendirildiğini tahmin ediyorum :p ne kadar az kadın o kadar az risk mantığı hehe no woman no risk rın rın bu böyle değildi galiba da neyse [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 22:44 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Werewolf üye § 08 Eylül 2007, Cumartesi - 21:33 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Sürekli bu cümleden yola çıkıp eşcinselleri hasta ilan eden arkadaşlar, anal-oral-sürttürme(oha) ya da başka ne halt varsa uzak duruyorlardır, prezervatif kullanmıyorlardır, sağ ellerini de rahat bırakıyorlardır inşallah. Cümle yanlış olmuş ama "cinselliğin amacı nesli devam ettirmektir." desek daha doğru. Diğer sorularına gelince özel hayata fazla giriyo ama merak ediosan evet "analdan oraldan" uzak dururum. Prezervatif kullanmamak söz konusu olmaz çünkü benim amacım nesil devamı değil. Cinselliğin tabiattaki amacı bu. Ben müdahaleyle bunu engelliyorum. Bu tercihtir. Ha sen "ben aslında heteroseksüelim ama çocuk istemediğimden homoseksüel ilişkiye giriyorum prezervatif kullanmak yerine" diyosan tamam o zaman anomali değil (en fazla mantıksal olarak gereksiz bir çaba) ama doğrudan içgüdüsel olarak yöneliyosan bu bir defo. Yani senin cinsellikteki amacınla doğadaki cinselliğin amacını bir tutmamak lazım Ayrıca mantıklıca neden anomali sayılması gerektiğini anlattım sanırım 3 mesaj anlattım üstelik, 3 kerede anlamadıysanız yapacak bir şey yok bir daha okuyun arıtk ne diyim tekrar yazdırmayın bana. Ona söyleyecek söz bulamayınca böyle demogojiye girmek yakışmamış. Anomalidir, defodur, çünkü doğal yaşamın işleyişine aykırıdır, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar