Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 [spo] [/spo] Şu tarz bi ampulü ağzınıza sokmaya calısınca giriyor ancak cıkarmaya gelince cıkmıyormus. 2 arkadastan biri ağzına sokmus bunu, sonra cıkaramamıs diğeri nası cıkmaz yaa diyip oda sokmus bi tane oda cıkaramamıs. zar zor dısarı cıkıp taksiye binmisler taksici gülmekten aglamıs ama hastaneye goturmüs. doktorda gülerken olaya 15dk sonra taksici gelmiş agzında ampulle. cıkar yea nası cıkmaz diye bakkaldan aldıgı ampulu kaktırmıs oda. deneyin.
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kırılır mırılır şimdi yutarsanız yanlışlıkla onu bide çıkarması var.
daverc Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ben sokamadım şahsen , sokabilen varsa deneyimlerini bizimle paylaşsın.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ağıza göre değişir tabi ama ağzın içeri alma kapsite4si çıkarma kapasitesinden daha büyükse ilginç cidden. Denemiycem.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 demın baktım hatırladımki artık ampulleri daha ufak yapıyolar soktum cıkardım bişi olmadı,
elesso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 doktora gitmek yerine kırarak çıkarmayı tercih ederim dicemde of kan gövdeyi götürür. onu kırmasıda zor. bu arada blackchaos o tarz msjlar yashak artık. tahrik oluyorum. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:23 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 blackchaos lüt-fen. sonra tahrik olabilirler, evet. Bu arada hangi zihniyet durduk yere ağzına ampul alır ve çıkarmayı beceremez =
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: bi girdi ağzımıza bidaha çıkmadı başka yerlere girmedi ya onada şükür
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 @lancelion dene bakalım sen becerebilicenmi? caps isteriz ama [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:27 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: ağza giren ampul, yanmaz yansada aydınlatmaz...
Queen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Nası çıkmaz neden çıkmaz ya ehüehüeüh çok güldüm
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu ne lan ampulmu kaldi tasarruflu filan degil bu ulusal kaynakalri somurur bunu evde kullanirsaniz biz evde bunu kullanmaya basladigimizdan beri belirli bir fark oldu harcamalarda serefsizim normal ampuller cok feci hortumluyor cebi fark etmeden trilyonlar kaptiriyor millet ama hala nostalji filan hedesine kullaniyor bu ampulleri kuresel isinma gak guk gecin kardesim artik su tasdarruflu ampullere
verte Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 acilmisti bu topic ama adini hatirliamadim.
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 denedik girdi çıktı deep throat bile yaptık..
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Abi o resimdeki ampül bi yere bağlı diil. E nası yanıyo?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 zeauhuhahhahahha bunedir ya epaueauhheuahha... konu zaten inanılmaz ama yorumlar kopartıyor.... hele son tahlil inanılmaz olmuş gerçekten
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: verte üye [şikayet et] § 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:04 [ özel msj ] acilmisti bu topic ama adini hatirliamadim. What we have here is a failure to communicate yalana gel Emre says: ahasdhsd Emre says: ampul topici ne amk ya Fis says: abi sıktım kafadan Fis says: hastayım canım sıkkın zaten Emre says: ahahashdasd Emre says: ankaradasin di mi sen de Emre says: verte üye [şikayet et] § 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:04 [ özel msj ] acilmisti bu topic ama adini hatirliamadim. Emre says: AHAHA Fis says: ankaradayım Fis says: o tipte acılmıs demiş manyakmıdır nedir :D
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 çenelerinin altına çat bi koyacaktın yumruğu bu 3 kafadarın ağızlarında ampül varken, bak bir daha bişe sokuyorlar mı bi taraflarına.
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Abi o resimdeki ampül bi yere bağlı diil. E nası yanıyo?
Öne çıkan mesajlar