Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İki bölüm izledim daha. Güzel gibi.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 HİÇBİŞEY İÇİN İZLENMESSE DE NATALIE DORMER IN PERFORMANSI (yatak) İÇİN İZLENİLİR [aslında performansla alakası çok çok çekici hatun.. neyse bence çok başarılı bi dizi olmuş ilerleyen zamanlarad sadece aşk hikayesine döndürüp içine etmezlerse bu başarı devam edebilir zaten eski çağlara bi hastalığım vardır her yerde korseli bayanlar falan.. 3.bölüm yayınlanmaya başladığında dayanamadım 10bölümü izledim bitirdim mutluyum huzurluyum diğer bölümleri merakla bekliyorum herkese sevgiler saygılar
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 içinde savaş olmayan kılıç kalkan sesleri gelmeyen ortaçağ dizilerini sevemiyorum.
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Top tüfek devri başlamış artık ne kılıcı ne şövalyesi.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 lady anne götü kocaman lan bide kardinalleri entrika manyagı yapmıslar henry cok gay duruyor begenmedim
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gerçek Henry sakallı göbekli bir amcaymış, kardinaller doğru yalnız.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fena değildi ilk sezonun bitişi, umarım devam ettirirler tudor hanedanının sonuna kadar hikayeyi. bir de süleyman'ı istiyoruz!
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Süleyman işi bitti, imparator François'i salıverdi Süleyman o arada dahil olmuştu olaya. Ama türk olarak birtek Razi'nin adı geçti, ingiltereyi kırıp geçiren hastalığa çare bulmuş.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 İlk sezon güzeldi. 2.sezon 2008 baharında başlıyormuş. Rapid premium accsi olan varsa link atabilirim. görgüsüzüm
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Tudors Sezon 2 Bayagi guzel ilerliyor, her ne kadar tarihe 100% uymasa da tutan cok fazla tarafi da var ve acikcasi donemi harika yansitmislar... Severek izliyorum efendim. Baska takip eden kimler var?
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Süper dizi! 2. sezon efsane. Fakat Kralın butun ülkede ki hatunları sıraya dizmek dışında bir yetkisi yok sanırsam, herbirşeye izin alıyor. Bizim sultanlar rahatmış o konuda. :) Birde savaş görsek şu dizide süper olur.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Asteroth said: Entourage'ın Ortaçağ versiyonu. rep+
behran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 CoolRider said: Süper dizi! 2. sezon efsane. Fakat Kralın butun ülkede ki hatunları sıraya dizmek dışında bir yetkisi yok sanırsam, herbirşeye izin alıyor. Bizim sultanlar rahatmış o konuda. :) Birde savaş görsek şu dizide süper olur. +1 .ingilterede yanılmıyorsam 1200 yılından beri bu sistem var halada öle
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ne anladım ben öyle krallıktan! Hugh Hefner gibi geziyor kalelerde maximum! :P
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kralin elinden mutlak guc alinmisti 13.yy da. magna carta olayi... her emir ve "act" parlementonun onayindan gecme sartiyla kabul ediliyordu, gerci Kralin genelde karar verdigi yasalara pek karsi cikilmazmis.
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Walla kötürüm etmişler adamı! Ne krallığını yaşayabiliyor ne birşey! Gerçi ikinci sezonda etkisini biraz hissettirdi fakat. Diğer ülklerin elçi ve hukumdarlarıyla muahbbetleri çok ilginç. Adam açık seçik aşağılıyor, o lafları fatihe kanuniye söyliceksin. Ertesi gun ordu kapında :) Bu böle içine ata ata kurudu yavrucağız. :P
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ingiltere o yillarda cok guclu degildi, Elizabeth doneminden sonra kimse o sekilde konusamadi zaten herhangi bir ingiliz hukumdariyla hehe... O donemlerde Osmanli dunyanin en guclu imparatorlugu konumundaydi ve birazcik yerdi gozleri o sekilde konusmak icin :P
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hakkaten ya, amma sallıyosun Azmo.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Tarih okuyun, ogrenin sonra gelin karsima. Ingiliz tarihinde agir ezerim napacaginizi sasirirsiniz.
Öne çıkan mesajlar