ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 22dakikda.org'dan alıntı: daha önce e2 de yayınlanacağı duyurulan showtime'ın bu sezonda en çok reyting alan tarihi draması the tudors eylül ayı itibariyle cnbc-e gösterime girecek. ilk bölümü 17 eylül salı saat 21:00 de yayınlanacak .yayına girdikten sonra cnbc-e takipçilerinin ve diziyi internetten indirip izlememişlerin kesinlikle gözden kaçırmayacağına inanıyorum. Varmı indirip izleyen nasıl birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 umarım güzeldir rome den sonra bu tür bir dizi gelmedi. geldiysede ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Rome kadar başarılı olucağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hiç işim olmaz sekkizinci henrinin şatosuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bende geçen arama yaptım ama açılmamış başlık şaşırmıştım :D baya güzel olacağa benziyor bakalım... ama rome tadında olamaz hiçbir dizi, hele ilk sezon mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 dizinin birkaç bölümünü izlemiş biri olarak söylemeliyim ki, çok etkileyici bir yapım. hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 IMDB deki bilgilere bakılırsa çok sağlam geliyor. Reklamınıda beğendim, sabırsızlıkla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sadece 10 bolum mu bu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 8. henry'nin hükmü tam film malzemesi zaten, ilk bölüm fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 geçen hafta francis charles'a esir düştüğüne göre bizim süleyman'a "kurtar beni paşam" mektubu göndermesi yakındır. :p merak ettiğim acaba osmanlı & fransız ittifakı ve akabinde atılan dayağın bahsi geçecek mi dizide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kanuni+nin+francesko+ya+cevabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Entourage'ın Ortaçağ versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ilk sezonu indirip izledim guzel dizi olmus begendim,baska bir sezon cekilcek mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Anne Bolyn icin Londrayi Topa tutarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Boleyn miş Bende dizideki kadının adı sandım bu çıktı :( [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 00:21 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 natalie dormer yönetiyor.onun için izliyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 O Resmi koyan ellerin külçe külçe altın tuta [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 00:38 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Kız profilden çok manyak güzel akıl almaz, cepheden zayıf. Ama gözlerinde odaklanırsan adamı öldürür vallahi. Şimdi Henry ile Charles'ın arası açılacak zaten Süleyman da işin içine girermi bilmem. Karıyı boşama mevzusu yüzünden Charles'la birbirlerine girecekler. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 00:44 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 valla suleymanin yerinde olsaydim ingiltereyi basip bolyn'i alir gotururdum... o kadar diyorum yani,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Çekmeye başladım diziyi inşallah altyazısı vardır [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 08:52 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 3. bölüm bitti . Süper gidiyor tavsiye ederim. Bileniniz varmı dizi 10 bölüm mü yoksa çekilmeye devam edicekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 o gözler adam öldürür abi cephesi profili bırakacaksın ama kız inanılmaz yani..Dizi de mükemmel hadi hayırlısı bakalım ne kadar sürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Oğuz sende dizi adamı oldun çıktın lan :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Anne Boleyn için avrupa yakılır.. Tudorsun bölümlerini aradım ama bulamadım.. İndirebileceğim bi yer varsa ulaşın lütfen. bide 10 bölüm kadar çekilmiş o kadar bulabildim..Rome gibi 10 bölümde kapatıcak mı sezonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar