Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Tudors

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
22dakikda.org'dan alıntı:

daha önce e2 de yayınlanacağı duyurulan showtime'ın bu sezonda en çok reyting alan tarihi draması the tudors eylül ayı itibariyle cnbc-e gösterime girecek. ilk bölümü 17 eylül salı saat 21:00 de yayınlanacak .yayına girdikten sonra cnbc-e takipçilerinin ve diziyi internetten indirip izlememişlerin kesinlikle gözden kaçırmayacağına inanıyorum.

Varmı indirip izleyen nasıl birşey?
Mesaj tarihi:
bende geçen arama yaptım ama açılmamış başlık şaşırmıştım :D baya güzel olacağa benziyor bakalım... ama rome tadında olamaz hiçbir dizi, hele ilk sezon mükemmel.
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen hafta francis charles'a esir düştüğüne göre bizim süleyman'a "kurtar beni paşam" mektubu göndermesi yakındır. :p

merak ettiğim acaba osmanlı & fransız ittifakı ve akabinde atılan dayağın bahsi geçecek mi dizide..
Mesaj tarihi:
Kız profilden çok manyak güzel akıl almaz, cepheden zayıf. Ama gözlerinde odaklanırsan adamı öldürür vallahi.

Şimdi Henry ile Charles'ın arası açılacak zaten Süleyman da işin içine girermi bilmem. Karıyı boşama mevzusu yüzünden Charles'la birbirlerine girecekler.

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 00:44 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Anne Boleyn için avrupa yakılır..
Tudorsun bölümlerini aradım ama bulamadım..
İndirebileceğim bi yer varsa ulaşın lütfen.
bide 10 bölüm kadar çekilmiş o kadar bulabildim..Rome gibi 10 bölümde kapatıcak mı sezonu?
  • Yeni Oluştur...