Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

[spo=Shirley]

T-1001in görevi sanırım skynet'in kurulmasını garantilemek. Hem aynı anda skynet'i geliştirmeye çalışıyor hem de kurulduğunda ihtiyacı olacağı güç kaynağı gibi şeyleri temin ediyor ona. Biraz tavuk/yumurta meselesi gibi, ama yüksek ihtimalle insanlığın skynet'i kurmasını sağlamak için değil de bunun engellenmesini devre dışı bırakmak için orda.

Yani skynet'in gelmesi ihtimali 100%se kendisi bir yardımcı. Ancak Ellison gidip de John Connor diye biri var diye hatuna söylerse o zaman çook eğlenceli olabilir. Zira Skynet ajanları Cromartie dışında Connor'ı ölü ya da gizli biliyorlar diye biliyorum ( 7 yıldır falan ortalıkta olmadığı için ).

[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Son iki üç bölüm güzeldi.Daha önceki bölümler oldukça durağandı aksiyonun artması iyi oldu.

Cromartie'yi harcadılar iyi gidiyordu bence.Belki bundan sonra Shirley'le daha sık karşılaşacaklarından böyle bir şey yapmış olabilirler.

Şu John'un cameron'a duygusal yakınlığı bence gelecekteki sevgilisinin dış görünüş olarak cameron gibi olmasından kaynaklıyor benim tahminim bu yönde.Yani Connor'ın sevgilisi ölmüş ve hatırası olsun diye Cameron'u ona benzetmiş olabilir.Dolayısıyla geçmişte yani şimdi böyle bir şeyler hissediyor ama dediğim gibi sadece tahmin.

İkinci tahminim Skynet gelecekte John'u öldürmek için sevgilisine benzer Cameron'u yapıp önce sevgilisini sonra John'u öldürmek için gönderdi ve sevgilisini öldürdü ama Joniyi öldüremedi.Tabii bundan sonrası bilindik hikaye yakalandı ve john onu yeniden programlayıp geçmişe gönderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Şu an itibariyle Firefly'ın River Tam'ının burada oynadığını fark ettim, hemen indiriyorum. En azından bir Firefly'daki kadar sahnesi var mı bari? (Umarım başrol falandır kız, hiç bilmiyorum, aydınlatın)

Bu arada: Summer Glau'dan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...