Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 aynen son sahnelerde john dan hasta la vista baby demesini bekledim bende Cromartie in köyü bastığı sahneler çatışma sahneleri falan Cromartie nin yokoluşu güzeldi bu arada T-1001 in görevi başka bişi herhalde amacı neyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 [spo=Shirley] T-1001in görevi sanırım skynet'in kurulmasını garantilemek. Hem aynı anda skynet'i geliştirmeye çalışıyor hem de kurulduğunda ihtiyacı olacağı güç kaynağı gibi şeyleri temin ediyor ona. Biraz tavuk/yumurta meselesi gibi, ama yüksek ihtimalle insanlığın skynet'i kurmasını sağlamak için değil de bunun engellenmesini devre dışı bırakmak için orda. Yani skynet'in gelmesi ihtimali 100%se kendisi bir yardımcı. Ancak Ellison gidip de John Connor diye biri var diye hatuna söylerse o zaman çook eğlenceli olabilir. Zira Skynet ajanları Cromartie dışında Connor'ı ölü ya da gizli biliyorlar diye biliyorum ( 7 yıldır falan ortalıkta olmadığı için ). [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 penbe sütyen iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 fenris said: cameron üstünü çıkarıp yatağa yatınca, dedim heralde çocuk riley nin peşinden gitmesin diye çocuğun bi elektriğini alacak :P ama yakındır bu gidişle Aynı şekilde bende bi bekledim o sahnede teklif etmesini. Bayağı iyi bir bölümdü bu haftaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 forgiver said: penbe sütyen iyiymiş kim takıyoo kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sütyen takılıyo mu giyiliyo mu? cameron tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 I am fucking my pet robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aslında göğüs hizasında beliren penbe renkli çıkıntıyı görünce herhalde devreleri yandı sandım john u gördü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bi heycanla izledim ama yok bee abi bişey atrakson olmadı yaa üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 harbiden skor 0 şaka bir yana çok güzel bölümdü ben beğendim, + böyle aynı konunun farklı kişilere göre anlatılması fln da hoşuma gidio zaten güzel bir bölümdü izlemeyen varsa izlesin beğenecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://zip.4chan.org/tv/src/1226601762303.png hehe /tv/ den. seviyorum FUUUCK diye bağıran tipi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Denk geldikçe bakıyorum da robotla can kanırın sevişme ihtimali beni korkutuyor, robot seksi yapan adam mı dünyayı kurtarıcak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 cameron psikolojiye çalışıyor yahu, infiltration ana olayı zaten terminator kavramının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Güzel bölümdü. Aslında John connor, Cameron'u kendine yolladığı için hiç belli olmaz, şaşırmam böyle bişey olursa, ki yavaştan işin oralara gittiğini de belli ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Son iki üç bölüm güzeldi.Daha önceki bölümler oldukça durağandı aksiyonun artması iyi oldu. Cromartie'yi harcadılar iyi gidiyordu bence.Belki bundan sonra Shirley'le daha sık karşılaşacaklarından böyle bir şey yapmış olabilirler. Şu John'un cameron'a duygusal yakınlığı bence gelecekteki sevgilisinin dış görünüş olarak cameron gibi olmasından kaynaklıyor benim tahminim bu yönde.Yani Connor'ın sevgilisi ölmüş ve hatırası olsun diye Cameron'u ona benzetmiş olabilir.Dolayısıyla geçmişte yani şimdi böyle bir şeyler hissediyor ama dediğim gibi sadece tahmin. İkinci tahminim Skynet gelecekte John'u öldürmek için sevgilisine benzer Cameron'u yapıp önce sevgilisini sonra John'u öldürmek için gönderdi ve sevgilisini öldürdü ama Joniyi öldüremedi.Tabii bundan sonrası bilindik hikaye yakalandı ve john onu yeniden programlayıp geçmişe gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 O kadar aradım taradım ama Cameron'ın modeli hakkında bi bilgiye ulaşamdım. Cameron bacımızın modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bilinmiyor, potansiyel konu malzemesi ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Kimse bişey dememiş de, çok sağlam bölüm olmuş bu haftaki. Rüya muhabbeti falan baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Şu an itibariyle Firefly'ın River Tam'ının burada oynadığını fark ettim, hemen indiriyorum. En azından bir Firefly'daki kadar sahnesi var mı bari? (Umarım başrol falandır kız, hiç bilmiyorum, aydınlatın) Bu arada: Summer Glau'dan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Dalga mı geçiyosun Fireflydaki bütün sahnelerini koysan buradakiler katlıyor kesinlikle hem kalite hem sayı olarak, dizinin en önemli yan karakterlerinden birisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Kalite olarak katlayamaz! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ya iyi güzel, başarılı bir dizi de. Daha böyle bir amaca yönelseler. Hep kaçıyorlar hep kaçıyorlar. Bir greater Good olmadan zor yani dizini akışının devam etmesi. Yok şirket kurulmasın yok herife bişey olmasın. Tamam da sen bu arada bunu önlicek bişeyler yap da olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 3 bölümünü izledim kustum. terminatör zaten filmleri de dandik irenç bir konsept. bi de dizi yapmışlar, hatun olmasa 1 insan izlemez. değiştirsinler ismi "terminator: the jenna jameson chronicles" olsun bari daha fazla insan izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 serra konur'un günlüğü: bir ev hanımının hikayesi isimli eseri baştan izlemek için the terminator'u izledim dün akşam.. konsept über! cuma akşamı 2.sini ve pazar da 3. izler diziye en baştan tekrar başlarım zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ep 9 Camoron , zenciyi çevirdi ya orda kaplumba gibi mi yaptığını sandı şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar