babayigit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Silip durruyolar mesajlarımı :(.Bunun bilmemkaç tane silinmeden sonra ban vs. gibi kuralları varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 4-5 tane aldım ben, ama öyle bir sayı yok bildiğim kadarıyla, adminlerin insiyatifine bağlı yani. ben ettiğim şikayetlerle dengeliyorum olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Cons ve feyseleri tum geri kalan kullanicilari katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 1 kere yedim. Geyik bir post atmıştım. Biri şikayet etmiş. Yakarsam mizah dergisi alacam ona. Bol bol okusun. İyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 BAYAA Bİ :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 1 kere karakediden almıstım ordada banlanmıstım sanırım:) sonra hatır-gönül actırmıstık:)2004 teydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 karakedi'den baya bi yerdim uyarı. tw'yken bile çok yedim. banlandım da bikaç kere. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 19:04 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: 1 kere yedim. Geyik bir post atmıştım. Biri şikayet etmiş. Yakarsam mizah dergisi alacam ona. Bol bol okusun. İyidir. benimkiler de ona benzer sebeplerle alınmış uyarılar. 5uyarı bir de fazla argo kullanıyorsun uyarısı var. dikkate aldık argo uyarısını.. artık çük, bok, göt falan yazmıyorum.. oksimoron oldu ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Etliye sütlüye dokunmayan bi adamım bi tane bile uyarım yok. Sene sonunda hoca yıldızlı beş vericek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 birine zarar ziyan dedim ve hayatımın ilk uyarısını aldım temmuzda vuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hiç almadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 3 defa. açtığım konu kilitlendi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kendi topigimi şikayet etmiştim, uyarı aldım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Nası ya? Pogodi zarar ziyan bi insansın, kedine yaptıklarını aklım almıyor. Uyarı alıcam mı ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bende aldigimi hatirlamiorum.temizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bi tane aldım galiba. logout.php linki vermiştim, biri ispitlemiş silindi mesajım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj silerken bile öyle sert dille yazı geliyor ki diyosun oha banlandım!!ÜYE HESABINIZA YAPTIRIM UYGULANDI.pardon abi yani kızma o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 logout.php linki vermek yasak mı ki? ben hiç almadım daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 haftada 2 3 defa alırım iyi geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hiç almadım hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 100+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ben hatirlamiyorum hic uyari aldigimi. Ama bir kere sorgusuz sualsiz banlanmistim karakedi'ye karsi ciktim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ben de Bursa Nutku yuzunden banlanmistim ehue hatta http://img170.imageshack.us/my.php?image=eeehhhhhhhck2.jpg [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 19:50 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Hergün en az 1 tane gelmesse rahat edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar