Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Şuna benzeyen fotoğraflar arıyorum bulamadım ya böyle bi' yatak odam olsa ilerde bi' de sevdiceğim olsa yanımda ne güzel olur. ( fentezi değil tamamen saf duygularla yazdım) Var mı buna benzer yüksek çözünürlüklü fotoğraflar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dur çekip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 blackchaosda vardı bi tane sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ister şehir manzarası olsun, ister lebi derya olsun, o manzarayı bir ay görürsün, iki ay görürsün biter sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Orası öyle tabi ama güzel şeyler bunlar yani...eöö..horas çok realistsin lütfen...ühühühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 :) da boydan boya pencere çok hoş bi olay. onların en güzelini ben gümüşsuyunda gördüm. çoğu ev öyle, manzaraları da harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Acaip röntgen yersin ama ordan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Yok ya çok yüksekte olacak, böyle röntgenlik değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cd napcan yaf bu fotoları merak ettim :) bakıp bakıp hayallere mi dalacan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kim temizlicek o kadar cami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 uyunmaz bide orda güneş doğdumu ayaktasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 :P boğaz varken şehri çekmeye gerek yok [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 23:45 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bi düğmeyle karartıyosun camları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bi asılmayla çekerim perdeleri. gerek yok o kadar teferruata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bide bööle yüksek binalara kuş karga leylek kartal fln çarpıyprmuş paso işin yoksa bide onları kazı camdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 oha salak mı bu kuşlar duran binaya çarpıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok ya ole bisey. bizim apt 15 kat bi 15 kat daha ustten ucuyo kuslar. 10. kattayız biz köy-mezarlık-gecekondu-dere manzaralı böle müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 180 km ile mi giriyorlar cama olm? vurur düşer, kalıntıyı da bi bezle silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Black sana inceden bi flash patlasaymış resim süper olurmuş. Orası maçka parkı mı nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 telefonda flaş yok :s maçka dan inönüye inen yolun üstü İtü nün biraz aşşağısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 @senko: duvar kağıdı yaparım aslında güzel olur, hayallere de dalabilirim, paintle kendimi koyarım. @laraken: ahuha evet ahuha sadece güldüm ama baya =) @blackchaos: yok ya orda şimdi deniz ağaç felan var. Ben istiyorum ki şehrin ortasındaki huzur temasını işleyeyim.Ağaç olmasın. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 23:55 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 benimde fantazimdir aslında böyle yüksek katlı bir apartmanın en üst katlarından birinde oturmak kaos'un içindeki huzur misali. cama kuş çarpma olayını kafadan salladıydım gerçi. ehe birden hayal ettim böyle ama çarpsa da güzel olur hayvanın teki yapışcak cama yavaş yavaş aşağı kaycak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kurtlar vadisi dizisinin ilk bölümlerinde Ali ile Elif'in işlem yaptıkları bir yatak odası vardı sanırsam.. orası şehir manzaralıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Deniz manzarası versek olur mu? =) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 I-ıh tek manzara olmaz yatağın da gözükmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar