Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özer Hurmacı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu şu 10 dakikalık videodan adamın terbiyesini aldığını nasıl çıkardın? Hakkaten baya ilginç :)

İbrahim Akın canavar gibi futbolcuydu. CM'den de belliydi gerçekte de öyleydi, ümit milli takımda da döktürdü zaten. Ama sonra bozdu. Ha kendi mi bozuldu bjk mı bozdu adamı (tigana falan malum) orası bilinmez de, bozuldu işte.

Şimdi Arda var, o kadar şımarmam falan diyodu ama şımardı, bir ayağı çukurda onun da, bozulmamak için kendine baya dikkat etmesi lazım artık.

Belli olmaz bu işler. Bülent Korkmaz'a kazmanın Allah'ı diyolardı adam dünya çapında defans oldu, Tugay GS'de forma giyemiyodu, yıllardır İngiltere liginin en istikrarlı oyuncularından biri. Servet için müthiş yetenek deniyodu şimdi adam biçip duruyo. Uğur Boral Türkiye'nin sol kanatta kurtarıcısıydı sözde, şimdi ismi geçmiyo.
Mesaj tarihi:
Çabuk yorulan, iyi performansını bütün maça yansıtamayan bir oyuncu. Fazla gereksiz çalıma giriyo. Bu oyuncuyu gs almadan aylar önce bu video forzabeşiktaş forumuna konmuştu ve düşüncelerim aynıydı... Halı sahada iş yapar bu adam..
Mesaj tarihi:
kaset donemi bitti galiba youtube'dan futbolcu begenme basladi.
eh internet artik hayatimizin icinde zaten :D

elimde olsa da yusufun bi goruntulerini toparlasam, maradona halt yemis yani yaninda.calim atmak guzel sey evet
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Topic açacaktım ama aramaya inandım ve buldum eheh.

Bjk maçında müthiş oynadı bu çocuk. Rahatlıkla seneye İstanbul takımlarında top oynayabilir. Ha ama gelmesin, İstanbul yutuyor böyle gençleri, yazık oluyor.
Mesaj tarihi:
cimboma gelmesi en mantıklısı.fenere gitse sora cocuk kendini bankaasya liginde bulur.beşiktaşa gitse ztn acılarla dolu bir takım kendisini üzer cocuk :)
Mesaj tarihi:
toggie said:
gs'de kadroya giremez bu adam. yeterince gencimiz var, dahası da geliyo zaten. kimseye ihtiyacımız yok cok sukur.

toggie said:
seneye sen up larsın diye şimdiden açtım
saol ayrıca hayırlı olacak insallah yutub yıldızımız.

HASUIODFKLJSAFLKŞ. Yazık hevesi geçince teselli yapıyo çocuk
  • Yeni Oluştur...