fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 silip baştan yükleyince 3 hakkın daha oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 silip baştan yüklemek içni tekrar download etmek gerekiyo bende.Bi kere kurduktan sonra exe crc error mü ne öle bişi veriyo.Tekrar çekince kuruyo anca.İşkence yani.Keyini bulan pm falan bi atsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abi hayata bak Djibouti diye bi ülkede erkek çocuk olarak doğdum, bi sürü kardeş var.Çocukluğum kıtlık içinde geçti.Kardeşim Issa yandı.6 yaşına geldim, okula göndermediler.14 yaşına geldiğimde tarlada çalışmaya başladım.Bu arada tabi ailecek hastalık üstüne hastalık geçiriyoruz.17 yaşında politik eylemlerimden dolayı içeri alıp sorguladılar, salıverdiler.19 yaşında yine sorgulandım, yine salıverdiler.22 yaşında tecavüze uğradım (aheuhae erkeğim lan oha).Aynı yıl azerbeycana girmeye çalışırken sınırda yakalayıp tekrar abuk ülkeme postalandım.24 yaşında yine sorgu, yine salıverme.25 yaşında rusyaya irtica ettim sonunda.Satıcı olarak iş buldum.Aynı yıl babam öldü enfeksiyondan.28 yaşında rusyada askere aldılar.29 yaşında yine sorgu, yine salıverme.30 yaşında yine sorgu, yine bıraktılar.Aynı yıl Ivana Harkova diye bi hatunla tanıştım.32 yaşında nişanlandık.33 yaşında bi soygunda 69bin ruble para vurdum.Aynı yıl yine güvenlik güçleri sorguya aldı, bu kez 5 yıl yedim politik eylemlerden ötürü.38 de içerden çıktım, evlendim, satıcı olarak iş buldum yine.40 yaşında evimi soydular, politik nedenlerden dolayı işten atıldım.Ertesi yıl yeni iş buldum.44 yaşında yine sorgu, yine salıverme.45 yaşında yakaladılar, bu kez idam ettiler lol lan hayata bak, 80ler komünisti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 öyle bi ülke mi var yav :D ahah. kaçtığın ülke de azerbaycan asdghjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Güzel ve komik bi oyundu en son 2010 versiyonu çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ╔╗╔═╦╗ ║╚╣║║╚╗ ╚═╩═╩═╝ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 oo çok iyi. me oynardım bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 var mı full versiyonu ya? illa üniversitem mi olması lazım full versiyonu edinmem için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Var olan kısıtlama sadece tekrar oynama sayısıydı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 28 yaşında çocuk doğururken gitti hintli, tüküreyim böyle dünyaya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 dindar hintli yaptım ben de. 40 yaşında fransaya göç ettim 82 yaşında öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 isveçli ceo idim, gunsmith kurdum kendi kendine battı kar ederken save/load bug sağolsun, tam tekrar kolej başkanı olmuşken 52 yaşında araba ezdi. http://3.bp.blogspot.com/_-xMj7e4OIIY/SqNycVeEOrI/AAAAAAAAAM8/QynR5hphiyU/s200/WhyGodWhy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hindistanda kız çocuğu olarak doğdum. sanatçı oldum evlendim çocuk yaptım. durumum gayet iyidi. meraktan türkiyeye göçtüm battım fakirlikten öldüm 59 yaşında asdkjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 PrudenT said: hindistanda kız çocuğu olarak doğdum. sanatçı oldum evlendim çocuk yaptım. durumum gayet iyidi. meraktan türkiyeye göçtüm battım fakirlikten öldüm 59 yaşında asdkjg sebepsiz güldüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Aiko said: PrudenT said: hindistanda kız çocuğu olarak doğdum. sanatçı oldum evlendim çocuk yaptım. durumum gayet iyidi. meraktan türkiyeye göçtüm battım fakirlikten öldüm 59 yaşında asdkjg sebepsiz güldüm ahahahahaahahahahahaha şirkette gülmeye başladım duramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 real wives 2011 var. o çok süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bi futbolcu olamadım ya, hep 100 athletic özellikli adam yaratıyorum, professional athlete seçiyorum iş olarak ama olmuyor olmuyor, kalifiye olmana rağmen işi alamadın diyor. Vizyonsuz menejerler yüzünden hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 1 hayat ortalama kaç gün sürüyor. günde 1 saat fln oynasam ne kadarda bitiririm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 valal 80 yaşına kadar yaşadığını düşünürsek, 40 dakka falan sürüyor 80i görmek zaten :D öyle aman aman bir oyun değil ya, burda görünce gaza gelip para verdim bi de, pişmanım. Ben alter ego'nun gelişmişi gibi düşünmüştüm de hiç öyle rp öğesi yok yani çok basic seçimler yapabiliyorsun, pek interaktif değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar