Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

real lives 2007

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

abi hayata bak
Djibouti diye bi ülkede erkek çocuk olarak doğdum, bi sürü kardeş var.Çocukluğum kıtlık içinde geçti.Kardeşim Issa yandı.6 yaşına geldim, okula göndermediler.14 yaşına geldiğimde tarlada çalışmaya başladım.Bu arada tabi ailecek hastalık üstüne hastalık geçiriyoruz.17 yaşında politik eylemlerimden dolayı içeri alıp sorguladılar, salıverdiler.19 yaşında yine sorgulandım, yine salıverdiler.22 yaşında tecavüze uğradım (aheuhae erkeğim lan oha).Aynı yıl azerbeycana girmeye çalışırken sınırda yakalayıp tekrar abuk ülkeme postalandım.24 yaşında yine sorgu, yine salıverme.25 yaşında rusyaya irtica ettim sonunda.Satıcı olarak iş buldum.Aynı yıl babam öldü enfeksiyondan.28 yaşında rusyada askere aldılar.29 yaşında yine sorgu, yine salıverme.30 yaşında yine sorgu, yine bıraktılar.Aynı yıl Ivana Harkova diye bi hatunla tanıştım.32 yaşında nişanlandık.33 yaşında bi soygunda 69bin ruble para vurdum.Aynı yıl yine güvenlik güçleri sorguya aldı, bu kez 5 yıl yedim politik eylemlerden ötürü.38 de içerden çıktım, evlendim, satıcı olarak iş buldum yine.40 yaşında evimi soydular, politik nedenlerden dolayı işten atıldım.Ertesi yıl yeni iş buldum.44 yaşında yine sorgu, yine salıverme.45 yaşında yakaladılar, bu kez idam ettiler
lol lan hayata bak, 80ler komünisti gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
valal 80 yaşına kadar yaşadığını düşünürsek, 40 dakka falan sürüyor 80i görmek zaten :D öyle aman aman bir oyun değil ya, burda görünce gaza gelip para verdim bi de, pişmanım. Ben alter ego'nun gelişmişi gibi düşünmüştüm de hiç öyle rp öğesi yok yani çok basic seçimler yapabiliyorsun, pek interaktif değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...