Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Artık Youtube da izliyeceğimiz video başlamadan önce reklam konucakmış http://www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=sa&haberno=3646 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Pek izlemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ayrıca fayırfakx için engelleyici eklenti çıkmış bile. Fayırfaks ay lav yu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 firefox sevmeyenler ne yapicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 streaming videolarda en sevmediğim şey. önce reklam gelir, böyle on saat beklersin, bazen reklam yüklenmez, videoyu izleyemessin felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Youtube gg olur yenileri türer diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Muhallebi +1 *öhöm* (www.dailymotion.com) *öhöm* [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 12:51 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 youtube google almadan once nasıl kazanıyordu ki, reklam falan o zamanlarda yoktu diye hatırlıyorum. en fazla trailer donerdi anasayfada. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 15:16 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bende yok reklam meklem firefox kullanıyom adlock da kullanıyom ondan mıdır acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 cok sacma olur simdiden hevesim kactı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kullanıcılarının %30 unu kaybetse kazancını kaç katına çıkarır kimbilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kimseyi kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Firefox'tan falan reklam bloğu yapamazsam, 1 dakikalık komik video için reklam falan izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ne zaman gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 haberde "izleyici reklama tıklarsa" diyor. yani normalde bir farkı olmayacak. önceden metin ve grafik tabanlı reklamlar çıkarken istendiği zaman izlenebilecek video tabanlı reklamlar gelecek demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok reklam meklam bende görmedim.yeni bir uygulama çıkartmış olabilirler.kendi videondan önce reklam almak istemen gibi birşey sdfsdfsdfsdfsdf. ama ben görmedim ,duymadım ,bilmiyorum ben bilmem beyim bilir.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yeni eklanan videolarda var. ben gördüm ama reklam videoda değil sağda kutucukta çıkıyor. pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar