gellidus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ya canim arkadaslarim sizmi maci izlemediniz benmi izlemedim gerci ben 20-25 dakikalik bir sureyi izledim yemek hazirlanirken ama o 20-25 dakikada top devamli gb oftas taydi.. Alex gibi bir futbol dehasi varda bazi seyler yolunda gidiyor.. Tektop oynadilar verkaca girdile rmucadele ettiler benim izledigim 20-25 dakikalik suredede oyle asiri bir sertlik yoktu hatta sertlik bile yoktu.. FB nin forvet hatti rezalet durumda Kezmana 3 kere top geldi birini kontrol edemedi 2 tanesi daha ayagina gelirken geri geri kosmaya basladi defans girdi araya.. Fb nin golunde bile kafa atmaya calismis iskalamis.. Bir BJK li olarak acikcasi ben sevinirim ama Smapiyonlar liginde oynayacak bir turk takimi vede ligin kaliteli gecmesi adina bence saglam bir forvet cok zevkli hale getirir takimi.. Deivid Kezman ile olmaz bu is.. G.B oftas top oynatmadi yav fb ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 O pozisyonda CİLLOP gibi ofsayt var. top kaleciden dönünce ofsayt olan oyuncu topa hamle yaptıgında yan hakem bayrak kalşdırıyor. yan hakemin zmaanlamasıda iyi pozisyonu dogru yorumlamasıda. cıkarın artık su at gözlüğünü. bilmiyorsanız da bok atmaya calısmayın. kız arkadasınız falan anlatsın ofsaytı.bi ara modaydı kız arkadasa ofsayt anlatmak.belki bilen eski bi erkek arkadasından dogru ogrenmiştir. cemad ss i koymus iste. orda ortadaki oyuncu ofsayt.sut direk gol olsa bişi yok, top kaleciden geri dönünce ortadaki oftaşlı oyuncu hamle yaptıgı anda ofsayt. biri de yukarda lig tv nin mallıgı, yan hakemin mallıgı falan demiş.yok öyle bişey. mallık ofsayt yok diyenlerde burda. hakem bariz fenerbahçenin penaltısını vermedi.orda oyun 2-0 olacak kopacak. bu hakemlerle her sene her sene ugrasmaktan alıştık artık fenerbahçe olarak. hakemleri yenmesini de biliriz. Bu fener geçen sezon sakaryaya yenildi, erciyese yenildi, antalyaya yenildi. noldu bu takımlar ? küme düştü. Fenerbahçe nooldu? Şampiyon oldu açık ara. Hadi eyv. tanıdık optikçi'de var bu arada gözlük lazım olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bu Cemadın resminden sonra ofsayt değil diyen çıkması komik olur [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 22:48 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bu ortamda heran herşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 erman yüzde yüz gol dedi o pozisyona haberiniz olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 demek ki fistan ya erman toroğlundan ya da kız arkadaşından ofsayt öğrenmeliymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ofsayttan anlayan kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ofsayt varmıydı yok muydu tartışanlardan Aurelio'ya yapılan penaltıyla Hakan'a verilen penaltıyı da aynı hassasiyetle tartışmalarını beklerdim. Ama nerde... OFTAŞ'ın pozisyonu %100 ofsayttı maçı staddan seyrettim ve çok net ofsayt olduğu gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Oftaş ta ofsayt yoktu. Fenerin ki ofsayttı.zaten fener ofsaytsız gol atamaz. Aurelio nun ki (hadi) buzz gibi penaltıydı. Oftaş ın Şampiyonluğunu yediler yediler.püüüü [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 10:08 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bu arada penaltı ofsayt falan bir tarafa, Maçı staddan seyrettim, iğrenç oynadık. Hayatımda hiç bu sezonki gibi kötü bir Fenerbahçe görmedim. Oftaş gibi ligi ilk 10 da bitiremeyeck bir takıma karşı tek forvetle dan dun top oynanmaz. Oynanırsa adamlar dün geceki gibi farkı kaçırırlar. Kezman'a laf ediyor güzide spor basınımız ama Kezman ne yapsın, adama top geliyor, 50 metre çapında bir alanda ikinci bir FB'li futbolcu yok. Oda alıp eziyor veya aptalca şut atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kezman'ın boş kaleye kaçırdıklarınıda karşı karşıya kaldıklarınıda bire birde kaptırdıklarınıda biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar