Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ben eğitimsizim ama drake'im var. *flex* GM'le konuştum, aynı şeyler hep. Adam resmen ''Vah vah ne kadar yazık keşke birşeyler yapabilsem. Ama haberimiz var bu sorundan merak etmeyin.'' dedi. Ulan bot, en az 10 defa ben page attım bu sorun yüzünden haberiniz olsun artık. Bizim 28 rating yalan oldu bam diye, yanında 1.liği de götürdü bu hafta. Ake. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 rating kaybı ilk 1900 ratinge ulaştığımızda başımıza geldi ard arda 3defa aldığımız sıra sonu girdiğimiz arenalardan 3defa dışarı atıldık 50-60 arası rating gitti, bir daha ifla olmadık; sezon 1 3vs3 birincisiydik ^^ (gerçi ben sezon2'de girdim takıma hehehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Tadaa!! Lagspike: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 senin ms iyi nerden oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Şimdi maçı kazandık 30 sn'de, 1 rating. İşte budur TTnet'in adiliği. Bütün gün sabah akşam hiç kaybetmeden arena yapıcaz ama yetmeyecek puan. Muhteşem. Gerçekten. Blizzard bu puanlama sistemine de bravo dogrusu. Ben lagspike yüzünden arena kaybettim senin baglantın iyimiş diyorsun. Hayır kaybettigimiz takımın gear'ı bizden daha iyi nasıl bir mallıktır nasıl bu kadar düşük olur rating'leri? [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 16:59 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 @ geffen low pop realm orası yazık olmus lağn bende basladım arena kasmaya paso elime alıyorum ama :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Olmadı. Bu hafta ardarda gelen aksilikler sebebiyle 10 rating farkla 1.lik gitti. Bu hafta öfkemizi kusup alıyoruz geri patiler. Savaş çığlıgı olarak Patiiiieeöghhhh!! diyeceğim. Ama neredeyse 185 5v5 rating'im aynı verecek 2300 2v2'yla. Uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 @Xhunarion Az sakin, 2vs2 nin çok büyük penaltı ile puan alma sorunu kaldırılıyor yakında. Tam açıklama gelmedi ama 5vs5 ile 2vs2 arasında 100 rating falan oynıyacak. Yani 2200 puanlı 2vs2 nin aldığı puanı 2100 ratingli 5vs5 alabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Okurkan gerildim bu ne stress bu ne öfke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tipik "turk" leet, tehlikeli. danimarkali veya guney ingiltereliler daha bi cekilir oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 rank 1 için gz ama 2200 civarı 1. oluyosanız battlegroup biraz dandik galiba gibi geldi :) ama başarı büyük tabi gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Battlegroup yeni serverlardan oluşuyor. Gıcır gıcır. Tipik leet türk genci diyenler önce tanısa, sonra konuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tanışalım bape ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Tanışıyoruz zaten? Ayrıca bizim battlegroupda adam az. Sadece yeni serverlar var horde çok. Grubun toplam nüfusunun yarısı half elf bi kere eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyla alakası yok ama o kullandığın uı yi yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bongos ve titan bar kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Sağolasın addonlar çok hoşuma gittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Yalnız bongos kurduğunda baya karışık gelebilir ilk başta, uğraşcaksın 1 saat falan şeklini istediğin gibi yapmak için falan :) . Bir de ram yer biraz. Ama çok kullanışlı bir add on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Çok hatalı önermeler bunlar. Hem en az yiyen action barlardan biri hem de her actionbara sağ tıklayıp tek tek ayarlayabiliyorsun özelliklerini. Stanceswapları falan da çok rahat, ui lag olmuyor hiç. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ilk başta karman çorman çıkıyor karşına adamı korkutuyor ama ayarlanması fln kolay bide slota sağ tıkalyınca casatself fln yapıyor hakkaten hoş birşeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Çok fazla class ve luck bazlı oldugu için 2v2'yu bırakıyorum sanırım. 3v3'e başladım bugün. Şans ve combo faktörü hala var, ama çok daha az. 2k yaptık, sanırım bunda hard core gideceğim. Böylece combolar yüzünden saç baş yolmam. Ama yinede devam 2v2'ya. Saygılar. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 00:00 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 @axedice; bongos türevleri içerisinde karşılaştırırsan haklısın, ama diğer add-onlarla karşılaştırırsan yanlışsın. Aynı şekilde ilk kez bongos gören "bu ui ne?" diyen birisi için bongosu stabil olarak kullanmak biraz vakit ister. Hadi çatır çatır yapıyor diyelim, yine de tam kendine göre ayarlamak için zaman ve deneyim ister. Ben aylardır kullanıyorum ama hala ufak tefek değişikliklerle daha kullanışlı hale getiriyorum bongos'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 O değilde BE casterler çok karizma görünüyor. Keşke caster oynamaktan bıkmamış olsamda bir tane kasıversem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 abi bırak be yi ya sırf BE lerin kro cast animasyonlarından dolayı deviate ile geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 tebrikler, fazla popüler olmayan bir combo. :) yalnız battlegroup'un ismini göremedim yazdıysanız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar