Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Vizyona girmiş fragmanını gördümü hoşuma gitmişti ahanda IMDB linki. http://www.imdb.com/title/tt0499556/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 jet li nin oynadığı kötü film yok ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Olmamış , şimdi geldim , olmamış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 subtlety ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 1 saat önce falan izledim. Evet olmamış. Basit bir aksiyon filmi. Bütün hollywood klişelerini içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Jason Statham severim Jet Li de severim nesi olmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Oyunculuğa diyecek birşey yok da Senaryo,kurgu yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Atilla Dorsay amcam feci dövmüş filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bir eleştirmenin yazısını okudum iştahım kaçtı. filme gidip 1 bucuk saatinizi harcıycagıgnıza internetten bi yerden 45 saniyelik jet li vs jason statham sahnesini bulun yeterli demiş. arıyorum bende bulamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 jetli holywood filmi çevirmesin. Fearless , hero gibin filmler çevirsin. olmuyor holywood a uymuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sonunda twist var iyi hoş da işte o noktaya kadar çok düz ilerliyor film. ama evet jet li ve chow yun fat hong kong'da devam etsinler bence de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 utterable sayesinde giremedik bugün :D -18 diye adamı almadılar bizde giremedik hevesim bi tarafıma kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Gayet eğlendim aslında. Japon kulüpleri falan. Meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Hımm, yorumlar iyi değil ama jason statham için çekilir gibi geliyor, gideyim ben en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 gayet güzel filmdi.hani sonu pek etkileyici gelmedi bana ama arabalar güzeldi :).bide jetliye ödül olarak gelen hatun çok güzeldi 18+ olayı gerçekmiymiş yahu.yalandan gibi geliodu ilk defa duydum yaştan sinemaya giremeyen :) [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 01:42 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Semih ifsa ettin adami,naptin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Hımm, yorumlar iyi değil ama jason statham için çekilir gibi geliyor, gideyim ben en iyisi... Ben de o yüzden gittim sırf Jason Statham için , o da yeterli kalmamış bu sefer , ilk defa gözümden düştü . Açıp Mean Machine izliyim de kendime geleyim bi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Jason sonunda kus oldu uctu .. cok uzuldum :( filmdeki arabalarin parcalanmasina daha'da uzuldum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bende verdıgım 15 mılyona uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yorumlari okudum ve toparlanamadim halen... jason a taparim ,jet lee ye daha cok taparim. nasil kotu olabilir boyle bir film ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Jason ın beğenmediğim tek film. filmin sonunu öğrenmek isteyen pakmasın piliz [spo]jason hiç bir filminde ölmezdi ya filmin 2.si mi geliyo ki.[/spo] çok pardon harbi hayvanlık yapmışım. edit: Kıromuyum neyim :P [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:25 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 forumun spoiler diye bir özelliği var aferin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 guzel filmdi bence, aksiyon icin giderseniz, fazla sorgulamadan eglenirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 MAlkor [spo]jason tetikçi filminde de ölmüştü[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 adam gibi yaz nickimi elin kaydıysa bilmiyorum çirkin duruyo [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:20 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar