Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Slaven Koprivnica

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Hayırlı olsun 8 maç ( gs fb bjk ercıyes ) 6 galıbıyet 2 beraberlık gief ülke puanı plix...

Galatasaray'ın ve Erciyesin muhtemel rakiplerini biri yazarsa çok sevinirim bu arada GS hangi torbada olucak şimdiki elemede ? zor takımmı çıkıcak kolay takımmı..

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:08 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

GS kendini sıkmadan rahat oynayarak aldı maçı. Ne fark bekledi ne bişey. Maç başında "bi tane atiim sora raat raat oynarım" dedi attı sora gezerken saçma bi penaltı oldu "o zaman bi tane daa atim" dedi attı sora yine güle oynaya kasmadan atladı turu. İstese farka da giderdi ama gerek oyuncu yormamak gerekse sakatlık riskiyle rahatına baktı

Şimdi genel olarak gözüme çarpan birkaç oyuncuyu yazayım

Servet: Maç başlar başlamaz dallama bi dalış yaptı yine, balta gibi. Aha dedim 2 dk rahat dur. Neyse sora rahat durdu. Bir ara yine maç başlarında bi baktım adamın biri 2 rakip arasından estetik sıyrılmış topu kurtarmış hızla depara kalkıyo, hızına yetişebilen yok sora çat diye Hakan'a süper bi pas attı hakanı kaleciyle karşı karşıya bıraktı (hakan kaçırdı) dedim noluyo, sora bi baktım Servetmiş... 2. yarı sonlarına da yine öyle hızla kaçtı içeri... Yahu bu adam kıçını kaldıramazdı artık nolduysa iyi gidiyo. Hala balta gibi giriyo rakibe ama hava üstünlüğü acaip. Bakalım Kalli adam ediyo galiba bunu

Song: Yahu bu adam eski Song değil. Adamın acilen kendine gelmesi lazım. Hani şimdi rakip zayıftı oyunu da fena deildi Songun ama ilerde sorun olur bu güçlü rakiplere karşı. Song kendine gel yahu

Hasan Şaş: Kafasına düdük ve ceviz yiye yiye sanırım adam olmaya başladı. Eski hızında değil, daha kondisyon toplaması lazım eksiği var belli. Ama daha lig yeni başladı toparlar 2-3 maça. Onun dışında GS'nin en teknik yerlisi olduğu kesin. Bir de ayağında top tutmamayı öğrenmiş artık top ezmiyor tempo düşürmüyor. Kalli hakkaten bu yaşta adama futbolu baştan öğretti. Bir anda adam değişti, tek pas oynamayı, hızlı pası, defansa yardım etmeyi, ileri top çıkarmayı öğrenmiş. 2. yarı sol bek oynadı Volkan çıkınca. Gayet de başarılıydı. Dedim bu adamı komple bek mi yapsak

Hakan Şükür: Tamam hani bala mı bilmem ama çok süper bir gol attı. Defansa çok yardım etti, çok koştu ve uzun süredir ilk defa pres yaptı. Ama o kadar çok saçma sapan pozisyon kaçırdı ki... En az 3 tane kaleciyle karşı karşıya kaçırdı... Olmadı yani

Ümit Karan: Geçen senelerki Ümit değil hala tutuk biraz. Ama yavaş yavaş kıpırdanmaya başladı. Güzel oynamaya başladı. 1-2 haftaya toparlar canavar gibi olur

Lincoln: Adamın tekniği ortada, süper. Gerçek bir 10 numara. Süper paslar atıyor, çok güzel oyun kuruyor, bir sağa bir sola oynuyor, üstelik hareketli, koşuyor da. Attığı derin pasların, soktuğu mutlak gol pozisyonlarının haddi hesabı yok. Yanlız bir eksiklik var. O da Lincolnden değil zaten. Bu takım henüz Lincoln'e alışamamış onu tanıyamamış. Adam ne zaman ne yapar ne zaman kime pas verir bilmiyorlar, dolayısıyla adam rakibi şaşırtacak bi hareket yapınca pas atınca bizimkiler de şaşırıyo, beklemiyolar... O da zamanla oturdum mu canavar gibi olacak.

* * *

Ha bir de, dünkü Nobre olayında Nobre'ye hak veren arkadaşlara sesleniyorum. Buyrun GS'de 90+1'de oyuna giren Okan Buruk. Adam yıllarca GS'yle acaip başarılar kazanmış. Nobre'nin hayatında göremeyeceği kadar şampiyonluk görmüş, hayatında kazanamayacağı UEFA kupasını kazanmış ve yine Nobre'nin hayatında transfer olamayacağı bir kulübe Inter'e gitmiş. Yine Nobre'nin daha yüzünü görmediği milli formayı defalarca giymiş bir adam. Tecrübeyse tecrübe, kariyerse alası, başarıysa buyrun. Eh, bu adam da 90+1'de girdi oyuna. Hem de hevesle, gık etmeden gülerek. Ne Nobre gibi trip attı ne de şımarıklık yaptı. Kapak...
Sosyal ağlarda paylaş

galatasarayın orta sahası daha bi oturmuş geçen seneye göre ama daha bi iyi olmaları lazım.

lincoln gerçekten farklı oynuo,en iyi transfer direk türkiyedeki bana göre.barış ,ayhan falan da iyi toparlıo orta sahayı,keşke daha bi yetenekli olabilselerdi her ikisi de.

onlar iyi olsun gerçekten sağlam bi galatasaray izlicez.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle özlemişiz sami yen'i çok açıkça belli oluyordu bu..Full çeken bir stad nerdeyse hiç susmayan bir topluluk..Rakip takımın tek bir seyircisi olmayınca,artı eski açık resmen kapasites üzerinde satılınca hemen yan köşe de açıldı biz de orada yerimizi aldık.Efendim tribünlerde toplasanız 60 hadi 80 olsun o kadar boş yer vardı,onlar da en önlerdi.

Sezonun seyircili ilk maçında tribün analizi de gerek azıcık.Eski Açık geçen seneki Eski Açık değil..Orta taraf gene az haraketli ama adam gibi amigo kalmamış.Yeni Açıksa eski halimne dönmüş resmen..sağ köşe yalnız değildi hatta ve hatta sol köşe bile oturmadı(sağ:numaralı tarafı sol kapalı tarafı).Maçın liderleri Yeni Açık ve Kapalıydı,Kapalı her zamanki gibi tezahuratlara grup olarak kopmadan ve nerdeyyse hiç aralık vermeden devam etti.Ama bu sene diğer tarafların da taraftar dolu olduğunu öğrenmişler sanırım,ikili tezahuratlarda parazitlik yapmıyorlar(misal eski açık'la yeni açık Sarıı!Kırmızıı! diye bağırıken arada kapalıdan rerere rarara sesi gelmiyor),susup bekliyorlar.

Gelelim maça,erken sayılabilecek ve bangır bangır geliyoruuuuuummmmmm diye bağıran bir goldü..öncesinde ardarda pozisyonlar falan artı direkten dönen bir top gayet iyiydi ve golden sonra seyirci ile birlikte takım da coştu tam anlamıyla.Ancak 6.dakikada yanımdaki abime de dediğim gibi penaltı olacaktı,çok belliydi..sadece savunma arkasına toplar atılıyordu slaven tarafından onları da kesme işini yapamyor top adamlara nerdeyse her seferinde geliyor e alması da zor oluyordu..nitekim servet bir iki penaltı teşebbüsünde bulunsa da ben penaltıyı tutturdum ama isimi tutturamadım,orkun yaptırdı penaltıyı sarısını da gördü..Slaven attı penaltıyı güzel bir ters köşeyle ama ardından hakan gol attı..biz gol olduktan 3 saniye sonra gol diye bağırdık çünü suratlar asılmıştı,bir acayip olmuştu herkes ama o gol tekrar normale döndürdü.ilk yarı bu şekilde bitti..ikinci yarıda ise ilk 15 dakika yine coştuk ettik savunmaya çarpıp süzüle süzüle direkten dönen toptan sonra topu ters köşede dizleri üstünde izleyen kalecinin snaiyelik "şükürr" modundaki ellerini yukarı açışı eski açıkta kimsebnnin gözünden kaçmadı ve çeşitli esprilere gülüşmelere neden oldu..87'ye kadar hiçbir şey değişmedi,slaven azcık atak yaptı o kadar ama biz sürekli kaçırdık kaçırdık.87'de herkes susmuşken lincoln sahneye çıktı ve şutu kornere gitti..hemen önümüzde olduğundan herkes kendisine bakıp lincooollnlincooollnlincoooolln şeklinde bağırınca o önce kafasını 2 yana "tüh" der gibi sallayıp sonra kafasını kaldırıp önce kapalıya sonra bize doğru baş parmağıyla okkey okkey işareti yaptı ardından hakem biraz bekletti onu köşe gönderde ne oldu bilemiyorum çünkü lincoln'ü izliyordum o arada öyle güzel bir poz çıktı ki ortaya lincoln köşe bayrağını kafasından tuttu.kolunu dümdüz tuttu hafif bacaklarını birbirine doladı,gazete pozlarının aynısı..ardarda flaşlar cep telefonları çatır çatır bir ses dalgası oldu 4-5saniyeliğine ardındna gazı alan lincoln 2 çalım atıp şut denedi ama top en fazla 3 metre gidip savunmadan geri geldi..ardından da stadı terkettik zaten,aa stad demişken ali samiyen'deki en rezil maçımı yaşadım..

Öncerlikle takım otobüsünün geldiği o büyük alandan başlayıp otopaqrkı tamamen dönüp sonra yine virajlara dolanan bir kuyrukla girdik içeri..kuyruk da ne kuyruk ama inanamazsınız.o kadar ki kuyrukta sıra satıcılar falan iş başındaydı..bir kaçı polisçe dağıtıldı ama birçoğu duruyordu..kafa başı 8-10 ytl kazandılar..ARdından büfemsi 2 tane yer yapmışlar,seyyar satıcı yok içerde,büfe önünde düzen yok bişey yok ve büfeye sadece 1 kişi koymuşlar..önce bağırdık ettik ardından 2 kişi oldu kasiyerler ama 2si de aynı yere bakında şalterler gene attı ve ben önümdeki sehpayı iterek açtım,arkadan oooooooo sesleriyle kasiyerin yanına kadar gittim 3 su dedim abi su bitti deyince iyice tepem attı,ardından bir başka izleyici "laaaaannn sıra var burdaaa" diyince bende film koptu iyice 2 saattir burdaydı sıra ne ara oraya geçti deyince herkes birden acayip acayip bana baktı o an kendimi olay çıkaran amigolardan sandım =).neyse koşa koşa öbür büfeye gittik ama o büfede su araya girmeden bitmişti daha.tuvalete girdiğinizde pisuvarlar boş ama çeşmeler doluydu,su içme kuyuruğu vardı..

maç bitti çıkış girişe göre gayet kolay ve iyiydi.Maç sonunda 1 sezon aradan sonra Galatasaray'ı tekrar izleme coşkusu vardı herkeste..Umarım bu sezon sürekli avrupa maçlarımız olur da sürekli biz de sesimizi kısana kadar bağırır inletiriz ortalığı..
Sosyal ağlarda paylaş

liege'nin adını biliyorum,sion'la daha önce şampiyonlar ligi ön elemesinde karşılaşmıştık ve 2 maçta da yenmiştik(zaten gs'nin şl ön elemelerinde sadece 1 beraberliği var o da son katılımdaydı yamulmuyorsam,gerisi galibiyet).

adam gibi oynayacak bir gs için liege falan komik takımlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apex
üye § 31 Ağustos 2007, Cuma - 13:15 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

baal haklı :)

maçı izlemedim ama 2-1'lik bir skor var neticede slaven gibi bir takıma karşı. sanırım gol yollarında bir problem var bakalım nonda son 2 sezondaki gibi dökülecek mi yoksa türkiye'de birşeyler yapabilecek mi, artık oraya bağlı.

Apex ben maçı izledim, 2-1 lik skorun sebebi GS'nin kendini yormamasıydı. Gol atmaya hatta futbol oynamaya çalışmadı güle oynaya bitirdi maçı. Kendini yorarak kart olsun sakatlık olsun yorgunluk olsun zarara girmek istemedi o yüzden... Zaten "maç başında atayım bi tane sora eğlenirim" diodu attı. Adamlar penaltı atınca "Bi tane daa atim madem sora eğlenirim" diodu onu da yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne demeye çalıştığınızı anlamıyorum ama bu kalsik bir galatasaray tezahuratıdır..önce kapalıyla sonra eski açıkla sonra numaralıyla 1v1 söyler bunu yeni açık sonra bütün stad çağırılır ve bu 4lü döner..

neyse sion kolay rakip..daha önce de elemiştik zaten 4 gol falan atmıştık hatta eğer yanılmıyorsam..
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor doğrudur maçı izlediysen. zaten slaven gibi bir takım karşısında zorlanması komik olurdu. nonda'nın katılımıyla gol yollarında en azından daha opsiyonlu bir kadrosu oldu galatasaray'ın. hiç yoktan faydası olacağını düşünüyorum kesinlikle. en azından premier league ve serie a görmüş bir oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...