Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 band of brothers LOTR Matrix saw I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Lock Stock & Snatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ölüm Savaşçısı PS : Merak edenler youtubelasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dün izledim,ne zamandır izlemek istiyordum.Taş gibi bir film Gozu: (asıl ismi daha uzun ama Cow's Head falan olarak da geçio vs vs.)Japon sineması seviyorsanız budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 CLOSER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Kelebek Etkisi I am Legend yeni favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 the science of sleep. en az eternal sunshine kadar "farklı". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 scary movie? ROFL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Baya var ya, aklıma gelmiyor işte. Şöyle sıralayım. Forrest gump A beatiful mind V for vendetta ( yeni izleyebildim, hala etkisinde bu bünye) The Shawshank Redemption Green mile Rose red Leon Butterfly effect Lotr serisi Dom za vesanje Schindler's List La haine ( bunuda yeni izledim iyi baya) Requiem for a dream bununda resmi olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 underworld var bide kate için o da <333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 En son izlediklerim American Gangaster No country for old men (oscarda çok ses getirecek) 4ay 3 hafta 2 gün Şimdide Atonement (Kerafet)i bekliyorum Türk Filmi olarakta Kabadayı çok güzel film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 meet joe black'i izlemesem yazık olurdu no country for old man konusunda katılıyorum, underrated şuan, bulun, kesin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ravenous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 tanrılar çıldırmış olmalı 3 the tai chi master bilimum tim burton filmleri(beterböcek.edward scissorhands..) eski dönem jackie chan filmleri(cücenin dedikleri) yağmurdan sonraki hüzünlü ayın hikayesi yolların savaşçısı kuzuların sessizliği mad max 2 bremen mızıkacıları(normal film içine çizgi film olarak eklenmişti eşek falan) geleceğe dönüş 1-2-3 hızlı ve ölü iyi,kötü,çirkin-bir avuç dolar için yeşil yol karanlıktan şafağa(tarantino başyapıtı) dokunulmazlar karaşimşek badi-e.t. cehennem silahı 3 stalker pianist bunlar öyle ilk aklıma gelenler bazılarının orjinal adını bilmiyorum türkçesini yazdım türk yapımı bi badi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Phone Booth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Back to the Future 1-2-3 A Conversation with God Kusursuz(Bu Yabancı ama yabancı adını hatırlayamadım.) Enemy of the States Deja Vu Big Nothing 11:14(yada 11:16 hatırlayamıyorum) Hero Fearless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yazılmayanlardan bi kaç tane ekliyim amelie stardust gemide american beauty the blue lagoon aksiyon olsun bi tane de; shoot em up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 american history x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pixar dan ne çıktıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 çoğu aklıma gelen film söylenmiş zaten, klasikler olsun aksiyon olsun drama olsun... uzun bir liste yapmaktansa tek tek söylemek daha iyi akılda kalıyor gibime geldi. aslında genellemek gerekirse stanley kubrick, guy ritchie filmleri hastasıyım. quentin tarantino ile oliver stone filmerini de sevsem de oliverın işlediği konuları pek beğenmiyorum. brad pitt, eric bana, jason statham ve jack nicholson sevdiğim aktörler. blood diamond ve the departed sonrası titanic'te nefret ettiğim leonardo di caprio'yu da sevmeye başladım. mesela pek rastlamadığım kendi çabamla edinip izlediğim bir film. ki son zamanlarda guy ritchie'nin jason statham'ı kanatlarının altına alması süper bir olay.zamanının sergio leone, clint eastwood ikilisi gibiler hehe. revolver western filmleri arasında benim için yeri ayrıdır. Per qualche dollaro in più beklenmeyen bir aktörden beklenmedik bir film diyebilirim bunun için de. eternal sunshine of the spotless mind bir de asla gözümde eskimeyecek bir seri var ki...matrix hatta starwars serisinden bile öndedir gözümde. save the clock tower sadece o taraflardan değil biraz da diğer taraflardan örnek vermek lazım tabi. Takeshi Kitano inanılmaz bir yetenek, hem iyi bir aktör, daha da iyi bir yönetmen bana göre. zatôichi ve tabii bir de eğer türk değil de ingiliz ya da amerikalı olsaydı tüm dünyanın kesinlikle tanıyacağını düşündüğüm bir yetenek ki ne yapsa izlerim. eşkıya mesela... kabadayı'yı da beğendim. izlediğim bütün filmlerinde rol yeteneği ile beni bu kadar etkileyebilen 2 kişiden biri. sener sen edit : ha bu arada jason statham bunu yapabilen bi adam : ) şimdilik bitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 mazeppa yı eklemeden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bu arada unuttum K36 vardı Fransız filmi.Oda gerçekten öenmli bir filmdi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 revolverı eklemek icin sonuna kadar okudum threadi, eklenmiş lanet olsun :) transporter 1 ozaman ayrıca a scene at the sea yi koyanı da tebrik ediyorum, harika bi filmdir, kör gecelerden birinde cnbce de takılmıştım bilgisayar oynarken, 3dk bilg 10sn tv, 2dk bilg 30sn tv fln diye dikkatimi ceke ceke, oturdum izledim, kesinlikle izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 daha yeni izledim bu filmide tavsiye ederim eğer böyle Lock, Stock and Two Smoking Barrels tarzı filmleri seviyorsanız kaçırmayın bunudaimdb7.5beyazperde 8.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar