Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ultimayı özledim. Bu topicte ekşın yapalım. *An Ex Por* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nebula açıldı olm? gir oyna 400 player var in nox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ya yüklemek fln kasıyo uoyu *Uus Jux* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 5 dk sürmüo lan nolcak? *des mani!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 çok gral pvp yaparım,pvp ye her zaman tek büyü ile başlarım; IN VAS POR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 onu atana kadar hemen şunu yersin: * Corp por !* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 *yatar* Ben lagdan yürüyemiyorum adam speed açmış ordan oraya koşuşturuyo bu ne biçim iş ya! *küfürler* Page atıyom ben abi yeter *page atar* GM'den cevap: Sorun yalnızca sizde değil sunucunun tamamındadır ve kaynağı da Telekom'dur. İsmini verdiğiniz kişi ise banlanmıştır (bak bu yalan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Pati'ye gelin sevgili arkadaşlar *Kal Vas Flam* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 edik'im ben edik ! delaysız in vas por atarım ! aha yine attım *in vas por * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gelinde az kişi var abi. bide run uo falan. yardım etçek adam yok böhüe be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 alt+f4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 *hide olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 onlar gelince çok kişi olcak işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Asteroth memleketinden dönünce bana destek olucak, pk'lardan koruyacak. Aslansın, gaplansın asteroth. Kochh!!!1 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 patiuo.exe geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yav artık şu newbie centerlar çıkmış (en son ne zaman gfirdiğimi hatırlamıyorum bile) işin de cılkı çıkmış hiç zevk vermio. Item oyununa dönmüş ragnarok gibin. "In Vas Ylem":) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ya aslında ilshear açılmış,girip kasabilirim hehe özledim bende UO'yu edit: say: baba say: kapı çalıyor say: ben say: away *An Lor Xen* [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:25 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Unuttum o büyüyü ya. Çıkartıcaktım anlordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Uus Jux abi Uus Jux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Wis Quas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 OOooo ooOoOo oOOoOo oOo oooo oO OOooo OOOO [spo]Ultima diyince aklınıza bitek büyü mü gelio yahu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ciyem bey şimdi ben dummye vuruyorum o ileri gidip tekrar geri geliyor,ben elime kalkan alsam parryingim artar mı? *based on a true story* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 lootlayın batilc'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 In An Vas Ylem Des Flam (Süper güçlü uçan chain flame strike etraftaki herkesin 1000000 canını götürür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yok abi benim bu mustang sira bende valla vermem. Birakirim siliyom bak karakteri. An mani Kal vas flam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar