Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ilk filmde 2. kitabi anlatan film , 4. kitak prince caspian ile devam ediyor, cekimlerine baslanmis. ilk film kadar guzel olurmu bilemeyiz ama neden 2 den 4 e atladiklarini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 2'den 4'e? Aslan , Cadı ve Dolap 3. kitap değil miydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Evet aslında öyleydi ama sonra tek kitap olarakta çıktı fiminden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abi zaten at ve çocukdan film olmaz. anca çok değiştirirsen birşeyler olabilir. bence iyi seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 "Narnia:cadı ve dolap" çocuk filmiydi ya. Birsürü saçmalık vardı. Bacak kadar çocuğun boyundan büyük kılıçla yaratık devirmesi falan gibi. Ayrıca çocukların oyunculuğu rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aslında 1 ve 7 hariç hepsinin filmi yapılabilir yani en azından ara kitapların hepsinin tutarlı bir konusu var 1 yaratılış 7 de yokoluş temalı olduğu için yapılmaları gereksiz yani onlarda çekilir film olarak ama bir anlamı olmaz 7 baya güzel gidiyorken aslında höströ höströ şeklinde bir anda hop mahşer gün geldi olayı beni hönk ettirmişti hevesimi kırmıştı resmen sürükleyicilik anında ölüyordu 1de hemen hemen aynı ve konusu çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ilk film baya kötüydü ? yada ben baska filmle mi karistiriyorum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuşan bir aslanın olduğu bir filimde eğer mantık arıyorsanız yanlış yerdesiniz demektir.Eğleniceksin böyle filimleri.Çocuğun kaldırdığı kılıca bakmıycan.En iyi öyle zevki çıkıyor.Ama çocoukarın oyunculuğu cidden o kadar iyi değildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Oyunculukları hakkında yorum yapamam da filmden sonra Georgie Henley'in oyunculuğundan sonra keşke bir kız kardeşim olsun demiştim :) Gelsin izleriz çocuk filmi de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Sürekli ağlayan hiç susmayan mızmız bir kız kardeş mi istedin :) İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ne bileyim yaw :) istemiştim işte :) Ama çok şirindi naapiim. Öyle bir kardeşi olmasını kim istemez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bence film berbattı 2. film olarak dünyanın en iyi filmini çekseler izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ağaç kitap ve dolap diye filmmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Filmin fragmanı yayınlanmış. http://youtube.com/watch?v=nZ1kdIHKag4 bu seferki daha güzel bir film olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 çıktı film daha izleyemedim ama ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum izleyen varsa yorum yazsın nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu tarz filmleri eğlenme amaclı izlerim.mantık aramam ama film beni eğlendirmedi.kendimi filme kaptıramadım.başarısız bi filmdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 İzledim Filmi Eh İşte İlk Filme Oranla Başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kitaplar iyidi filmler başarısız direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 valla narnia efektleri gayet kral.2. film de baya güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 efektler güzel, fragman güzel ama 1. ye nazaran kötü bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yuh ne ara acmısım bu topigi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sıkılmadan izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ssj4songoku said: Konuşan bir aslanın olduğu bir filimde eğer mantık arıyorsanız yanlış yerdesiniz demektir.Eğleniceksin böyle filimleri.Çocuğun kaldırdığı kılıca bakmıycan.En iyi öyle zevki çıkıyor.Ama çocoukarın oyunculuğu cidden o kadar iyi değildi :( Tarih öncesi alıntı olucak ama soylemeden geçmek istemedim fantezi dünyası bile olsa belli kurallar vardır. Bacak kadar cocuk ilk filmde chain mail giyiyordu yanlıs hatırlamıyorsam magical item bile olsa cok cok zor olması gerekirdi bence. Bu yonden biraz saçma yapmıslardı filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 filmi izlemedim ama o fantazi dunyası kuralları bakımından lotr'dur olay. nedense onun dısındakiler hep sacma gelio. cok mantıklı kendi icinde tutarlı baska bi sey cıkana kadar lotr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Gitmeyin,paranıza yazık etmeyin derim.Evde izlenir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar