Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bugun super haberler aldım.hayatımı degıstıren mevzulara yelken actım.sınav icin imgesel resım fln cizdim deli basarılar bekliyorum. anadolu medenıyetler muzesıne gıttım odev ıcın temızlıkcı geldı tasın topragın fotografını nıe cekıosun dedı. vesikalıgımı cogalttım 16 tane daa oldu. bir kilo almısım 62 oldum sabah aksam ye ic poku cıktı. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:03 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bu adamla aynı havayı soluyoruz aynı ortamda muhabbet ediyoruz ya la havle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 öss ye bidaha hazırlanmak istemiyorum dershane de başladı böhüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: bugun super haberler aldım.hayatımı degıstıren mevzulara yelken actım.sınav icin imgesel resım fln cizdim deli basarılar bekliyorum. anadolu medenıyetler muzesıne gıttım odev ıcın temızlıkcı geldı tasın topragın fotografını nıe cekıosun dedı. vesikalıgımı cogalttım 16 tane daa oldu. bir kilo almısım 62 oldum sabah aksam ye ic poku cıktı. ne diyosa aynen katiliyorum altına imzamı atarım +1234124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bugun ben; bugunun.. ben.. BOYLE GUNUN BEN! of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: bir kilo almısım 62 oldum sabah aksam ye ic poku cıktı. ona poku çıkmadı denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Beklediğim bir an var. Biri bu topic e yazınca aha buydu diyecem. Kimse yazmazsa sonra ben gelir yazarım. Kim yapacak bu iğrenç geyiği bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 garbıcın içini niye döküyorsun her taraf çöp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 araştırmam çok iyi gidiyo inşallah bu dönem bitmeden makalemi çıkarmış olurum, ayrıca alanda önemli insanlarla iletişme geçtim belki bir gün çok büyük bilim adamlarının öğrencilerinin öğrencisi olup 3. kuşak bir bilimci olabilirim :p [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Tamam döküyorum tutun. Ahanda bu karaciğer, evladım tut bakim. Bu sağ akciğerim. Bu uzun şey de yemek borum. Şimdi safra kesemi çıkarıcam. (Garbagede bu espiri şarttı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 :'( aglamıo o smiley sıkıntıdan göz cukuru olustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ayrıca matematik okulunda 3 kilo almışım. demek ki beni senelerdir 75 kiloda tutan düzensiz uyku imiş (zira orda her gün 12 gibi yatıp 8de kalkıyordum). Ben senelerdir düzensiz uyuyorsam 45imde kariyerimin zirvesinde ölebilirim [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:27 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: Tamam döküyorum tutun. Ahanda bu karaciğer, evladım tut bakim. Bu sağ akciğerim. Bu uzun şey de yemek borum. Şimdi safra kesemi çıkarıcam. (Garbagede bu espiri şarttı) Yaklaştın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: bugun ben; bugunun.. ben.. BOYLE GUNUN BEN! of of. aynen ben de [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:32 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 pis kaka şey öss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ya başlarım böyle işe. Patch yok patch yok. Orcların omuzluklar hala küçük, blizzard resmen adamların karizmasını nerfledi. Neden gelmiyor patch blizzard? Locklar hala dot mania yapıyorlar yetiş blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 agalar bugün sokakta yürüdüm.2 tane kıza laf attım.onlarda bana attı.utandım ağladım eve geldim yattım uyudm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 3 cdlik bi aptal konferansi kagıda dökme işimin bittigi gündür bugün.Word bana tahmini 110k karakter yazdın dedi. hassiiiiqqttrrr oldum. 42 sayfa sürdü.Mutluyum.Siz siz olun kimseye hızlı yazarım bab ver hallederim demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 dayım navarro almıs gittim ona baktım iiymis.yrn üni kaydı var cankaya üni li hatun patılere slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 AGA DOTA LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bu sehirden nefret ediyorum nefret ediyorum. nefret.. nefret. nefret. nefret. NEFREEET. 1 saat sonra münihe gidince, sevinicem ama gecici bi sevinc olcak. bundan da nefret ediyorum. ondan sora kendini bi bok sanan, dedikoducu, önyargili ve objektif olamayan insan evlatlarinin topundan nefret ediyorum. ulu orta küfretmek istiyorum ama onu da yapamadigim icin nefret ediyorum. bi de. eöö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ne dertli insanlarsınız.. ne güzel hiç bi derdim yok bugün, sabah 6'ya doğru kalktım. babamla beraber işe geldik, mal gelmişti kamyonu boşalttık, kamyonda problem oldu bi kaç kere içi dolu kamyonu 5-6 kişi itmemiz gerekti falan. yorucuydu tabi kamyon boşaltmak ama şikayetçi değilim yine de. neyse, sonra gittim kahvaltımı yaptım bi güzel, sonra da şehirdeki eve gidip duş alıp uyudum mis gibi. uyumadan önce trt1'de Zafer Bayramı gösterilerini izledim, çok beğendim. evde bulabildiğim 2 bayrağın birini cama astım, diğerini balkon demirine bağladım. böyle geçiyo işte gün :) mutluyum ama derdim, sıkıntım vs. bişi yok, ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 eet bende odama bi bayrak astım sabah epey uzun alt komsuya kadar gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 çok canım sıkkın çoook içmeye başladım bu saatte 2 bira içtim 50lik efes şişe birini fondip yaptım zor oldu ama ilk defa yaptım piiz- vazgeç gönül eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *topic e kusup, kaçar* [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 16:18 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar