Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garbıc icini dokmece

Apache

Öne çıkan mesajlar

bugun super haberler aldım.hayatımı degıstıren mevzulara yelken actım.sınav icin imgesel resım fln cizdim deli basarılar bekliyorum.

anadolu medenıyetler muzesıne gıttım odev ıcın temızlıkcı geldı tasın topragın fotografını nıe cekıosun dedı.

vesikalıgımı cogalttım 16 tane daa oldu.

bir kilo almısım 62 oldum sabah aksam ye ic poku cıktı.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:03 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bugun super haberler aldım.hayatımı degıstıren mevzulara yelken actım.sınav icin imgesel resım fln cizdim deli basarılar bekliyorum.

anadolu medenıyetler muzesıne gıttım odev ıcın temızlıkcı geldı tasın topragın fotografını nıe cekıosun dedı.

vesikalıgımı cogalttım 16 tane daa oldu.

bir kilo almısım 62 oldum sabah aksam ye ic poku cıktı.

ne diyosa aynen katiliyorum altına imzamı atarım +1234124
Sosyal ağlarda paylaş

araştırmam çok iyi gidiyo inşallah bu dönem bitmeden makalemi çıkarmış olurum, ayrıca alanda önemli insanlarla iletişme geçtim belki bir gün çok büyük bilim adamlarının öğrencilerinin öğrencisi olup 3. kuşak bir bilimci olabilirim :p

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca matematik okulunda 3 kilo almışım. demek ki beni senelerdir 75 kiloda tutan düzensiz uyku imiş (zira orda her gün 12 gibi yatıp 8de kalkıyordum). Ben senelerdir düzensiz uyuyorsam 45imde kariyerimin zirvesinde ölebilirim

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:27 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sehirden nefret ediyorum
nefret ediyorum.
nefret..
nefret.
nefret.
nefret.
NEFREEET.
1 saat sonra münihe gidince, sevinicem ama gecici bi sevinc olcak.
bundan da nefret ediyorum.
ondan sora kendini bi bok sanan, dedikoducu, önyargili ve objektif olamayan insan evlatlarinin topundan nefret ediyorum.
ulu orta küfretmek istiyorum ama onu da yapamadigim icin nefret ediyorum.
bi de.
eöö.
Sosyal ağlarda paylaş

ne dertli insanlarsınız..

ne güzel hiç bi derdim yok bugün, sabah 6'ya doğru kalktım. babamla beraber işe geldik, mal gelmişti kamyonu boşalttık, kamyonda problem oldu bi kaç kere içi dolu kamyonu 5-6 kişi itmemiz gerekti falan. yorucuydu tabi kamyon boşaltmak ama şikayetçi değilim yine de. neyse, sonra gittim kahvaltımı yaptım bi güzel, sonra da şehirdeki eve gidip duş alıp uyudum mis gibi. uyumadan önce trt1'de Zafer Bayramı gösterilerini izledim, çok beğendim. evde bulabildiğim 2 bayrağın birini cama astım, diğerini balkon demirine bağladım. böyle geçiyo işte gün :) mutluyum ama derdim, sıkıntım vs. bişi yok, ne güzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...