Pha Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yankı gelsin ya tam taşşak kadro olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sabah evdeyken msn'den msg attım şimdi stajdayım msn açamıyorum siz ulaşabilirseniz söleyin yankıya haberi olsun sly-one da gelebilirim diyodu ona da biri ulaşabilirse iyi olur bi de mr.bomb'a ulaşıcam belki o da gelir +1 kaleci lazım kaç kişi olduk saymadım da azmo transferi iyi oldu yine gol kaçırma reoru kırıcak adam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 tamam geliriz, yazın kadroya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 holy-kaspar-cavanagh-dela-griz-khala-bathory-esh-azmo böylece 9 kişi olduk sly one - babacum da gelebilir,mr.bomb'a da ulaşabilirsem sölerim kadroyu rahat tamamlarız yigit alır zaten sahayı,sabonun yokluğunda saha alımı yiğite kalıyo hep=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Beni Unutan Yoktur Umarım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ee oynuorzmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 babacum telefon etti oynuyomuş o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bence banlılara bansızlar yapın, onlar da takım çıkarcak kadar kalabalıklar zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 @KenshinHimura & Charsi yanlış anlamayın yazılarınızı görmezden geliyo değilim hafif öle durdu çünkü kusra bakmayın.önceki halısaha başlıklarını okuyomuydunuz bilmiyorum da genel de maç kadrosuna daha önceki maçlarda oynayan veteranları ekleyip ,satış koyanları da kadroya almıyoruz.eğer eksik kalırsa da kalanları forumca tamamlıyoruz .10-11 kişi olucaz zaten eğer çoğunluk kalamış falan derlerse 14 kişi 7v7 yaparız zaten maçı holy fln da bi baksın buraya ona göre hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 rew öle olursa hem kaspar'ı hem kendimi banlatırım walla=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben de burdayım :P Madem herkes geliyor saati de kararlaştıralım da erkencikten alalım sahayı derim ben. Ki benim tercihim Kalamış olur :P Hatta yeni insanlarla oynamak önümüzdeki maçlara bakarken adam bolluğu açısından iyi bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 moda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 arkadaslar modadaki saha guzeldi, orayi yapin yine... muhtesem futbolumla sizi buyuleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Moda süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 mr.bomb geliyorum dedi,eğer bi sorun çıkarsa salı günü gibi haber vercek yerine adam buluruz sorun çıksa bile ama geliyo büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eski tayfa toplanmışız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Diğer konuda yazmıştım gelebilirim diye. Yer varsa benide yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Çoğunluğa göre Moda olacağı belli oldu sanırım şimdiden :) Moda'nın son gündüz saati 6-7 olması lazım ama o saatte hava hala sıcak oluyor genellikle. Konuşup onu 7-8 e çekme gibi bir durum olabilir fakat o olmazsa 6-7 almalı mıyım sahayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kalamis bana iki adim moda da cok yakin sayilir kosabilsem gelmek isterdim malum bu kadar sigara icicince kosulmuyor eheh kossam sol kanattan feci akardim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bi kerede bizim tarafta mac yapsak ölürsünüz dimi. bıktım ulan karsıya gecmekten, cok trafik var cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oynayacağım demiştim ama elim dolayısıyla oynayamıycam..iyi eğlenceler size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Geniş saha olsa daha iyi değil mi olm zaten teknik yok tıkanıyorum Moda'da. Moda Azmo'ya da yetmiyo küçük ayı bi şut atıyo topu fezaya dikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 walla farketmez bana kalamış da olur moda da olur kaleciler moda ister,azmo da moda olsun diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cavanagh msnden mesaj attı, telefon etti bağladı beni valla 15 inde geliyorum :) kusura bakmayın iş güçderken buraya anca bu saatte mesaj atabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kaleci lazımsa okey bende gelirim saat 5den sonra bosum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar