Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Halı Saha Dostluk Maçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hehe bu maç bir devam maçı olarak sayılmamalı bence o yüzden özel maç sınıfına giriyor. Eski paticik maçları karması vs. yeni yüzler karması olarak nitelendirebiliriz =) Yeni yüzlerden 6 veya 7 kişilik güzel bir takım çıksın, zevkli bir maç olsun isteriz. Tarih olarak 15 Eylül konuşuldu. Saat henüz belli değil. Buyrun maça efenim :)
Mesaj tarihi:
Dünyanın en kötü futbolcusu ve son 2 senedir futbol topuna değmemiş biri olarak ben pas geçiyorum bu öneriyi :)

edit: Düzeltiyorum Kezman'ı saymazsak dünyanın en kötü futbolcusu :p

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:50 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eskilerin takımda ben de varım
kaleci olarak da kender gelir sanırım

edit:yer 6vs6 olursa moda 7vs7 olursa kalamış olur

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 08:55 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tarih güzel. kalabalık (misal 8v8) gibi bi kadro çıkabilecekse göztepe özgürlük parkının ordaki büyük saha da güzel gözüktüydü.
orası olmasa da mühim değil öteki alışık olduğumuz sahalarda da gelir veteran takımın kalesini gole kaparım.
Mesaj tarihi:
holy-kaspar-cavanagh-dela-griz-khala-bathory
bunlar geliyo sanırım maça,babacum eylül gibi olursa ben de gelirim demişti onu da sayalım, sly-one da gelebilirim demişti onu da sayalım
fizbanı fln da dürtelim gelir belki o da
+1 kesin kaleci lazım ya da güçsüz takıma kenderi vericez

yavaştan ayarlamalara başlarız
Mesaj tarihi:
Özgürlük parkı neden tutulmadı bilmiyorum ama saha gerçekten çok güzel :) 8'e 8 oynarken bile eşşek gibi koşturacak alan kalıyo. Kalamış kalecilerin düşmanıdır eğer hala kum saha ise 1 seneye yakındır orda oynamadım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
silthanas da gelir belki
fizban gelemiyo sakatlığı varmış=)
ama ankaradan transfer azmo geliyo

yavaştan eksikleri tamamlayıp saha alma olayını fln halledelim

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 08:05 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...