Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hehe bu maç bir devam maçı olarak sayılmamalı bence o yüzden özel maç sınıfına giriyor. Eski paticik maçları karması vs. yeni yüzler karması olarak nitelendirebiliriz =) Yeni yüzlerden 6 veya 7 kişilik güzel bir takım çıksın, zevkli bir maç olsun isteriz. Tarih olarak 15 Eylül konuşuldu. Saat henüz belli değil. Buyrun maça efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben varım daha diri daha güçlü daha hızlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Dünyanın en kötü futbolcusu ve son 2 senedir futbol topuna değmemiş biri olarak ben pas geçiyorum bu öneriyi :) edit: Düzeltiyorum Kezman'ı saymazsak dünyanın en kötü futbolcusu :p [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:50 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Eskilerin forvette oynarım Delayla ama gol sözü veremem ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 cok formdayim ben grizin eksikleri tamamlarim rahat olsun eskiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 oynarım. çok da kötü oynarım, ama defansta dursam top geçse adam geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 grizle aynı takımda oluruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 lokeyşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 eskilerin takımda ben de varım kaleci olarak da kender gelir sanırım edit:yer 6vs6 olursa moda 7vs7 olursa kalamış olur [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 08:55 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bathory de gelir maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nerde oynayacaginizi da yazsaniza kardesim istanbul mu, ankara mi, mardin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Moda ve Kalamış demiş zaten güvenç :) İstanbuldayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bende varım yiit yaz kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 oralara gelemem abi ben. Çok uzak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben gelirim de bugünlerde değil, hele bi okul falan başlasın yine yaparsanız gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tarih güzel. kalabalık (misal 8v8) gibi bi kadro çıkabilecekse göztepe özgürlük parkının ordaki büyük saha da güzel gözüktüydü. orası olmasa da mühim değil öteki alışık olduğumuz sahalarda da gelir veteran takımın kalesini gole kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 lan 8 e 8 halısaha maçımı olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 holy-kaspar-cavanagh-dela-griz-khala-bathory bunlar geliyo sanırım maça,babacum eylül gibi olursa ben de gelirim demişti onu da sayalım, sly-one da gelebilirim demişti onu da sayalım fizbanı fln da dürtelim gelir belki o da +1 kesin kaleci lazım ya da güçsüz takıma kenderi vericez yavaştan ayarlamalara başlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 saat de aksam sularında olsun pls. havalar yanıyo, 7den once mac yaparsak sahada bayılıp kalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kalamış olursa geç de olabilir farketmez moda olursa klasik gündüz maçlarının son saatini almaya çalışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Özgürlük parkı neden tutulmadı bilmiyorum ama saha gerçekten çok güzel :) 8'e 8 oynarken bile eşşek gibi koşturacak alan kalıyo. Kalamış kalecilerin düşmanıdır eğer hala kum saha ise 1 seneye yakındır orda oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Yakında olursa gelmek isterim ama avrupa tarafında gelemem heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 anadolu tarafından bahsedildi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 silthanas da gelir belki fizban gelemiyo sakatlığı varmış=) ama ankaradan transfer azmo geliyo yavaştan eksikleri tamamlayıp saha alma olayını fln halledelim [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 08:05 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ilk 10 dakika uber oynarim sonra sergen gibi yururum oke ? oke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar