Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül, Türkiye 'nin 11. Cumhurb...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben herseylerine itiraz ediyorum.. Dinciler omurgasizlar yureksizler vicdansizlar midesizler allahin belasi hepsi..

Bana deki; benim babam akp de calisiyor o yuzden destek veriyorum

bende eyvallah derim ama sanki cok iyi isler yapiyorlarmis gibi savunmaya kalkmayin yani krali olsaniz savunamazsiniz cunku savunmak icin cahil olmaniz gerekiyor..

Demokrasi treninden yeri geldiginde inicez..
Ulkenin laik duzeninden rahatsisiz..
Egemenlik kayitsiz sartsiz milletin degildir..
Minareler sungumuz bilmemneler sopamiz..

eger savunacaksaniz bana bu soylemleri vede bu soylemlerin sahiplerinin nasil olurda cumhurbaskani ve basbakan oldugunu savunun mantikli bir aciklama getirin..
Mesaj tarihi:
Bizim oyların gittiği kişilere gelin anlaşalım dendi mi? chp'yi geçtim, diğerlerine yüz verildi mi? Uzlaşma yoksa destekte yok tabi. Hadi oldu da bitti diyerek her şeyin üzerini kapamaya meraklıyız zaten.
Mesaj tarihi:
şimdi neden onu aday gösterdiler meselesine ben şöyle bakıyorum, bu adamlar nisanda aday gösterdiler gül'ü, hoop millet ayaklandı, mitingler yapıldı, olmaz seçilemez hayır dendi, muhtıralar geldi, itiraz edildi vs vs

e napalım dediler, seçim yapılsın yeni parlamento seçsin dendi, peki dediler. seçim yapıldı. yeni parlamento geldi vee..seçiyo?

bunda chp'nin müthiş hatası, doğru dürüst bir cumhurbaşkanı adayı ortaya koymamasıydı. mhp'nin de destekleyeceği bir aday çıkarsaydı hem sandıkta, hem mecliste durum çok, çok farklı olabilirdi. akp'yi seçenler abdullah gül'ün cumhurbaşkanı olacağını biliyolardı, chp'nin alternatifinin ne olduğu ise asla bilinemedi.

gellidus ben o söylemleri savunmuyorum, ama artık adamlar bunları söylemiyo, bunda hemfikiriz zaten :))

ayrıca hiçbi akrabam akp'de çalışmıyo, ben de akpye oy vermedim, babam da chpye verdi oyunu. yalnız bu ülkenin güçlenebilmesi, ayaklanabilmesi için akp'nin potansiyeline ihtiyacı olduğuna inanıyorum, o yüzden akp'yi ve ona oy veren kesmi iyi tanımamız ve onlarla işbirliği yapmamız gerektiğini düşünüyorum. sizin daha iyi bi öneriniz varsa ben de anti-akp olucam, buyrun.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:09 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:11 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Demokrasi treninden yeri geldiginde inicez..
Ulkenin laik duzeninden rahatsisiz..
Egemenlik kayitsiz sartsiz milletin degildir..
Minareler sungumuz bilmemneler sopamiz..

eger savunacaksaniz bana bu soylemleri vede bu soylemlerin sahiplerinin nasil olurda cumhurbaskani ve basbakan oldugunu savunun mantikli bir aciklama getirin..
Mesaj tarihi:
said:
bunda chp'nin müthiş hatası, doğru dürüst bir cumhurbaşkanı adayı ortaya koymamasıydı. mhp'nin de destekleyeceği bir aday çıkarsaydı hem sandıkta, hem mecliste durum çok, çok farklı olabilirdi.

Değişen birşey olmazdı.
Üçüncü turda gene Abdullah Gül seçilirdi.
Mesaj tarihi:
Tayyip buyurdu,Gül'ü cumhurbaşkanlığını kabul etmeyen başka ülkeye gitsin!!

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:10 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O zaman bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir diyorum ve terk-i diyar eyliyorum..

Bu arada bu konular hakkinda cok dolu ve sinirliyim..

ortada bir hakaret terbiyesizlik oldugunu dusunmuyorum ama eger oyle bir durum olarak aliyorsaniz ozur dilerim amacim bu degildi..
Mesaj tarihi:
Sir ben diyorumki , dinciydiler hala dinciler sadece simdilik yalan soyleyerek gizlemeye calisiyorlar yoksa cok buyuk tepki gelecegini biliyorlar. Ama ortalik yatisinca ve ulke iyice kivama gelince tekrar gercek yuzlerini gosterecek yobazlar.
  • Yeni Oluştur...