gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ben herseylerine itiraz ediyorum.. Dinciler omurgasizlar yureksizler vicdansizlar midesizler allahin belasi hepsi.. Bana deki; benim babam akp de calisiyor o yuzden destek veriyorum bende eyvallah derim ama sanki cok iyi isler yapiyorlarmis gibi savunmaya kalkmayin yani krali olsaniz savunamazsiniz cunku savunmak icin cahil olmaniz gerekiyor.. Demokrasi treninden yeri geldiginde inicez.. Ulkenin laik duzeninden rahatsisiz.. Egemenlik kayitsiz sartsiz milletin degildir.. Minareler sungumuz bilmemneler sopamiz.. eger savunacaksaniz bana bu soylemleri vede bu soylemlerin sahiplerinin nasil olurda cumhurbaskani ve basbakan oldugunu savunun mantikli bir aciklama getirin..
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Kabul etsenizde etmesenizde hepimizin cumhurbaşkanı kendileri.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bizim oyların gittiği kişilere gelin anlaşalım dendi mi? chp'yi geçtim, diğerlerine yüz verildi mi? Uzlaşma yoksa destekte yok tabi. Hadi oldu da bitti diyerek her şeyin üzerini kapamaya meraklıyız zaten.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Düne dek ülkemden utanıyordum şimdi yaşamaktan utanıyorum. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:08 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 şimdi neden onu aday gösterdiler meselesine ben şöyle bakıyorum, bu adamlar nisanda aday gösterdiler gül'ü, hoop millet ayaklandı, mitingler yapıldı, olmaz seçilemez hayır dendi, muhtıralar geldi, itiraz edildi vs vs e napalım dediler, seçim yapılsın yeni parlamento seçsin dendi, peki dediler. seçim yapıldı. yeni parlamento geldi vee..seçiyo? bunda chp'nin müthiş hatası, doğru dürüst bir cumhurbaşkanı adayı ortaya koymamasıydı. mhp'nin de destekleyeceği bir aday çıkarsaydı hem sandıkta, hem mecliste durum çok, çok farklı olabilirdi. akp'yi seçenler abdullah gül'ün cumhurbaşkanı olacağını biliyolardı, chp'nin alternatifinin ne olduğu ise asla bilinemedi. gellidus ben o söylemleri savunmuyorum, ama artık adamlar bunları söylemiyo, bunda hemfikiriz zaten :)) ayrıca hiçbi akrabam akp'de çalışmıyo, ben de akpye oy vermedim, babam da chpye verdi oyunu. yalnız bu ülkenin güçlenebilmesi, ayaklanabilmesi için akp'nin potansiyeline ihtiyacı olduğuna inanıyorum, o yüzden akp'yi ve ona oy veren kesmi iyi tanımamız ve onlarla işbirliği yapmamız gerektiğini düşünüyorum. sizin daha iyi bi öneriniz varsa ben de anti-akp olucam, buyrun. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:09 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:11 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Demokrasi treninden yeri geldiginde inicez.. Ulkenin laik duzeninden rahatsisiz.. Egemenlik kayitsiz sartsiz milletin degildir.. Minareler sungumuz bilmemneler sopamiz.. eger savunacaksaniz bana bu soylemleri vede bu soylemlerin sahiplerinin nasil olurda cumhurbaskani ve basbakan oldugunu savunun mantikli bir aciklama getirin..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: bunda chp'nin müthiş hatası, doğru dürüst bir cumhurbaşkanı adayı ortaya koymamasıydı. mhp'nin de destekleyeceği bir aday çıkarsaydı hem sandıkta, hem mecliste durum çok, çok farklı olabilirdi. Değişen birşey olmazdı. Üçüncü turda gene Abdullah Gül seçilirdi.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Tayyip buyurdu,Gül'ü cumhurbaşkanlığını kabul etmeyen başka ülkeye gitsin!![ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:10 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 O zaman bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir diyorum ve terk-i diyar eyliyorum.. Bu arada bu konular hakkinda cok dolu ve sinirliyim.. ortada bir hakaret terbiyesizlik oldugunu dusunmuyorum ama eger oyle bir durum olarak aliyorsaniz ozur dilerim amacim bu degildi..
Rossy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gidişat kötü :( Kötü günler bekliyor bizi.Anayasadaki değişikliklere de bakılırsa gerçekten kritik dönemlerde Türkiye. :(
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Sir ben diyorumki , dinciydiler hala dinciler sadece simdilik yalan soyleyerek gizlemeye calisiyorlar yoksa cok buyuk tepki gelecegini biliyorlar. Ama ortalik yatisinca ve ulke iyice kivama gelince tekrar gercek yuzlerini gosterecek yobazlar.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bi şemsiye lafi vardir bilirmisini...?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bugun Ertuğrul Özkök yazmış gerçektende hazırlanan anayasa nın 12 eylül anayasasından hiçbir farkı yok. Tam bir akp anayasası olucak.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 törenler ne zaman yapılcak izlemek istiyorumda
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 basına kapalı galiba törenler. Hayrünisa görünmesin, infial olmasın diye herald.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 törende görmeyiz bütün sene görürüz ne değişecek
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ne töreni be hayrünisa yı görmek zinhar günah. Görenlerin tez kelleleri vurula anayasa 3.madde [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:48 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ordu ayar cekecek, az kaldi. Darbe saksakciligi degil, bir "fact" bu olay/
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 darbe bağımlısı faşist anti demokrat kör insan ordu lafını ağzına alma bidaha! günah.
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Postal yalayıcısı, demokrasi dusmani , darbe saksakcisi !
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 cayır cayır yanacaksınız bre kafirler!!!allahın ve kullarının iradesine boyun eğeceksinizzz!!!
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Geçmiş olsun!!! gacırt ki ne gacırt. Ordu göreve falan fıstık [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:14 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar